reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madziara, witaj :) Właśnie idę po kawę, mam pół godziny (jż dawno powinnam sie wziąć za robotę ale tak marnie dzisiaj spałam że wielki leń mnie ogarnął).

reklama
Fogia - ogromniaste gratki! Z resztą wszystkim zafasolkowanym gratuluję i ściskam kciuki za Was i za maluszki w brzuchach!

Shenen - mnie też ogarnął leń, a pranie i prasowanie woła mnie głośno, oj głośno....

U nas z wakacjami zawsze jest tak, że musimy wybierać: albo Polska albo gdzieś odpocząć;) Ostatnio na prawdziwych wakacjach byliśmy 3 lata temu...

No my już po szczepieniu :) nie było aż tak tragicznie, trochę łez ale to normalka :) szybko zapomniał o bólu bo w gabinecie stały samochody klocki itp :) więc był w swoim raju :) po wizycie poszliśmy na placyk zabaw :) teraz będziemy czekać na obiadek a popołudniu już razem z tatusiem pójdziemy znowu na dworek :)

;-):-) Miłego popołudnia !! u Smacznych obiadków

Anaklim juz myślałam że mnie bojkotujecie ;)
Oj u mnie to nie tylko pranie woła, gdyby się dobrze wsłuchać to bębenki w uszach mogłyby popękać ;)

Sylwialublin muszę wstąpić do mojej przychodni i sprawdzić jak to u nas wygląda z tmi pneumokokami, Magda też z 2007 jest. Od września do przedszkola idzie, więc może by się przydało to szczepienie. Teraz już wystarczy ta jedna dawka czy będzie miał jakąś przypominającą?

Ok, na mnie czas, zajrzę pewnie popołudniu :)

Ostatnia edycja:
Karlita, nie smuć sie nie jesteś sama :(
ehhh szkoda ...
my rok temu też bez wakacji bo Gabi była maciupeńka w tym roku też lipa ale za rok jadę nad morze!! ooo na bank i musi być pogoda :) kocham morze ciepło :) ale na wyjazd do ciepłych krajów z Gabi i maleństwem to chyba nie dam rady więc zostaje Bałtyk ;)

karlitko moja kochana dzięki za pamięć. Trzymajcie te kciuki, trzymajcie, boję się potwornie. Wizytę mam na 19 więc o "wyroku" napiszę Wam dopiero późnym wieczorem.

ooo późno...

ale czekamy jak na szpilkach :)

ja jutro mam wizytę na 16stą ... ale w domu to będe koło 20stej ... więc też dopiero wieczorkiem dam znać co i jak :) TRZYMAM MOCNO KCIUKASY!!

ja też mam lenia ;)
właśnie pranie musze wyjąć ;)

Gabi usnęła :) więc mam chwilę dla siebie :)

anaklim nie ma sprawy, mogę podrzucić;-)...ps. a wy na stałe w Irlandii już jesteście?
karlita dlaczego nici?
shenen powodzenia w poszukiwaniu pracy?
fogia bo cię zaraz kopnę w tyłek, wszystko będzie dobrze i masz tak myśleć;-)
madziarka starszy starczy, chcesz:confused::-D ja dopiero teraz z kawką...
sylwialublin to Gratulacje dla dzielnego Kubusia:-)
shenen u mnie wczoraj wołała łazienka, no w końcu ją posprzątałam, ale dzisiaj pasowało by do kuchni wejść
karlita wybieracie się do Bugi w czwartek?

my po spacerku z Julcią, młody śpi, a ja z kawką zasiadam:tak:

Witam wszystkich!!! Ja juz po pracy, wracajac do domu przechodzilam obok sklepu a pod sklepem handluja wszystkim i nagle spod ziemi woda wyplywa!!!Masakra-rura pekla baby zabieraja truskawki facet z butami lata!!!!KONIEC SWIATA!!!
maltanka ten basenik tesciowa kupila w INTER MArCHE (czy jakos tak).do tej dodatekowej jednej czesci mozna wlozyc waz i prysznic jest :-)
sylwialublin witam nowa mamuske!!! Ja tez musze zaszczepic malego,ale juz na platna ostatnio dawke pneumokokow.
anaklim i tak piekne wakacje bedziesz miala.
talia a gdzie sie wybieracie w jaki rejon?my w sierpniu jedziemy w okolice Miedzyzdroji.
fogia trzymam kciuki i czekam na wiesci-oczywiscie beda dobre :-)

maltanka gdzie foty nowej fryzurki???

Ostatnia edycja:
sundey no to nieźle:szok:

a gdzie to nasz sienio się ostatnio podziewa:confused: aluśki też nie było

Aluśka Kochana

Dzień radosny, dzień jedyny
dziś są Twoje urodziny,
Z serca składam ci życzenia
dużo szczęścia, powodzenia
gości miłych, kosza kwiatów
moc toastów i wiwatów

reklama