reklama
Fogia - ogromniaste gratki! Z resztą wszystkim zafasolkowanym gratuluję i ściskam kciuki za Was i za maluszki w brzuchach!
Shenen - mnie też ogarnął leń, a pranie i prasowanie woła mnie głośno, oj głośno....
U nas z wakacjami zawsze jest tak, że musimy wybierać: albo Polska albo gdzieś odpocząć Ostatnio na prawdziwych wakacjach byliśmy 3 lata temu...
Shenen - mnie też ogarnął leń, a pranie i prasowanie woła mnie głośno, oj głośno....
U nas z wakacjami zawsze jest tak, że musimy wybierać: albo Polska albo gdzieś odpocząć Ostatnio na prawdziwych wakacjach byliśmy 3 lata temu...
sylwialublin
Mamusia Kubusia
No my już po szczepieniu nie było aż tak tragicznie, trochę łez ale to normalka szybko zapomniał o bólu bo w gabinecie stały samochody klocki itp więc był w swoim raju po wizycie poszliśmy na placyk zabaw teraz będziemy czekać na obiadek a popołudniu już razem z tatusiem pójdziemy znowu na dworek
;-):-) Miłego popołudnia !! u Smacznych obiadków
;-):-) Miłego popołudnia !! u Smacznych obiadków
Anaklim juz myślałam że mnie bojkotujecie
Oj u mnie to nie tylko pranie woła, gdyby się dobrze wsłuchać to bębenki w uszach mogłyby popękać
Sylwialublin muszę wstąpić do mojej przychodni i sprawdzić jak to u nas wygląda z tmi pneumokokami, Magda też z 2007 jest. Od września do przedszkola idzie, więc może by się przydało to szczepienie. Teraz już wystarczy ta jedna dawka czy będzie miał jakąś przypominającą?
Ok, na mnie czas, zajrzę pewnie popołudniu
Oj u mnie to nie tylko pranie woła, gdyby się dobrze wsłuchać to bębenki w uszach mogłyby popękać
Sylwialublin muszę wstąpić do mojej przychodni i sprawdzić jak to u nas wygląda z tmi pneumokokami, Magda też z 2007 jest. Od września do przedszkola idzie, więc może by się przydało to szczepienie. Teraz już wystarczy ta jedna dawka czy będzie miał jakąś przypominającą?
Ok, na mnie czas, zajrzę pewnie popołudniu
Ostatnia edycja:
ehhh szkoda ...Karlita, nie smuć sie nie jesteś sama
my rok temu też bez wakacji bo Gabi była maciupeńka w tym roku też lipa ale za rok jadę nad morze!! ooo na bank i musi być pogoda kocham morze ciepło ale na wyjazd do ciepłych krajów z Gabi i maleństwem to chyba nie dam rady więc zostaje Bałtyk
karlitko moja kochana dzięki za pamięć. Trzymajcie te kciuki, trzymajcie, boję się potwornie. Wizytę mam na 19 więc o "wyroku" napiszę Wam dopiero późnym wieczorem.
ooo późno...
ale czekamy jak na szpilkach
ja jutro mam wizytę na 16stą ... ale w domu to będe koło 20stej ... więc też dopiero wieczorkiem dam znać co i jak TRZYMAM MOCNO KCIUKASY!!
ja też mam lenia
właśnie pranie musze wyjąć
Gabi usnęła więc mam chwilę dla siebie
maltanka
Fanka BB :)
anaklim nie ma sprawy, mogę podrzucić;-)...ps. a wy na stałe w Irlandii już jesteście?
karlita dlaczego nici?
shenen powodzenia w poszukiwaniu pracy?
fogia bo cię zaraz kopnę w tyłek, wszystko będzie dobrze i masz tak myśleć;-)
madziarka starszy starczy, chcesz ja dopiero teraz z kawką...
sylwialublin to Gratulacje dla dzielnego Kubusia:-)
shenen u mnie wczoraj wołała łazienka, no w końcu ją posprzątałam, ale dzisiaj pasowało by do kuchni wejść
karlita wybieracie się do Bugi w czwartek?
my po spacerku z Julcią, młody śpi, a ja z kawką zasiadam
karlita dlaczego nici?
shenen powodzenia w poszukiwaniu pracy?
fogia bo cię zaraz kopnę w tyłek, wszystko będzie dobrze i masz tak myśleć;-)
madziarka starszy starczy, chcesz ja dopiero teraz z kawką...
sylwialublin to Gratulacje dla dzielnego Kubusia:-)
shenen u mnie wczoraj wołała łazienka, no w końcu ją posprzątałam, ale dzisiaj pasowało by do kuchni wejść
my po spacerku z Julcią, młody śpi, a ja z kawką zasiadam
sunday_
Witam wszystkich!!! Ja juz po pracy, wracajac do domu przechodzilam obok sklepu a pod sklepem handluja wszystkim i nagle spod ziemi woda wyplywa!!!Masakra-rura pekla baby zabieraja truskawki facet z butami lata!!!!KONIEC SWIATA!!!
maltanka ten basenik tesciowa kupila w INTER MArCHE (czy jakos tak).do tej dodatekowej jednej czesci mozna wlozyc waz i prysznic jest :-)
sylwialublin witam nowa mamuske!!! Ja tez musze zaszczepic malego,ale juz na platna ostatnio dawke pneumokokow.
anaklim i tak piekne wakacje bedziesz miala.
talia a gdzie sie wybieracie w jaki rejon?my w sierpniu jedziemy w okolice Miedzyzdroji.
fogia trzymam kciuki i czekam na wiesci-oczywiscie beda dobre :-)
maltanka gdzie foty nowej fryzurki???
maltanka ten basenik tesciowa kupila w INTER MArCHE (czy jakos tak).do tej dodatekowej jednej czesci mozna wlozyc waz i prysznic jest :-)
sylwialublin witam nowa mamuske!!! Ja tez musze zaszczepic malego,ale juz na platna ostatnio dawke pneumokokow.
anaklim i tak piekne wakacje bedziesz miala.
talia a gdzie sie wybieracie w jaki rejon?my w sierpniu jedziemy w okolice Miedzyzdroji.
fogia trzymam kciuki i czekam na wiesci-oczywiscie beda dobre :-)
maltanka gdzie foty nowej fryzurki???
Ostatnia edycja:
maltanka
z wakacji ??karlita dlaczego nici?
bo mąż musi firmy dopilnować i niestety nawet tygodniowy wyjazd nie wchodzi w grę ...
TAK
stęskniłam się za Wami
maltanka właśnie gdzie fotka w nowej fryzurce ?? coooo ??
aluśka gdzie się podziewacie ??
Zobacz załącznik 256433
reklama
maltanka
z wakacji ??
bo mąż musi firmy dopilnować i niestety nawet tygodniowy wyjazd nie wchodzi w grę
maltanka właśnie gdzie fotka w nowej fryzurce ?? coooo ??
szkoda, a fotka hehe w czwartek zobaczysz a tak na poważne to nie mam nawet jak mi się uda coś pstryknąć to na pewno wstawie