reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

No jestem już jestem!!!!
Dziękuję Wam kochane za wszyyyyystkie kciukasy. Pomogło!!!! I nareszcie mogę się przyznać, że jestem w ciąży i zagrożenia nie widać! Ufff. Według usg to 7 tydzień i 4 dzień więc przez ostatnie dwa tygodnie różnica między om a usg zmalała. No i co najważniejsze - słyszałam i widziałam serduszko. Aż się popłakałam.....:-)

FOGIA! gratuluję!!! :)
Będzie dobrze aż do końca, zobaczysz :) Chodzisz do pana doktora B. może? Prowadził moją drugą ciążę i spisał sie na medal, złoty. Rodziło mi się jak w bajce :)
Ja niedawno po raz kolejny ciocią zostałam (prawie 4 tygodnie temu) a wczoraj mój najstarszy siostrzeniec (mam dwie siostry) skończył 18 lat! Kurka, przecież pamiętam jak wczoraj jak na PO w 1 klasie LO przyszła higienistka (znajoma rodziny) i wywołała mnie na korytarz żeby poinformować,że ciotką zostałam. A teraz chłop z dowodem! To ja raczej stara jestem ;)

Aluśka :) co prawda się nie znamy,ale najlepszego z okazji urodzin, sto lat!

Ostatnia edycja:
reklama
W czwartek mamy rocznicę ślubu może podpowiecie mi co mogę naszykować na kolację:confused::confused::confused::confused:

Aluska kochana wszystkiego najlepszego!!!!

Gdyby chodziło o mojego męża to pierogi ruskie ze skwarkami i śmietaną ale to raczej mało romantyczne w przypadku innej pary, więc pojęcia nie mam ;) Zresztą myślę że nie takie ważne co zaserwujesz ważne w czym ;)

Słowo, to miało być w poprzednim poście ale coś mi przeskoczyło :zawstydzona/y:

Super wieści:tak::tak::tak:bardzo się cieszę, że wszystko dobrze:-):-):-) to na kiedy jest termin?
26.01.2011 kolejny styczniak, Filipek jest z 3 stycznia.

shenen tak chodzę do doktora B. na ulicę K. :-) A skąd wiesz? Super, że u Ciebie się spisał bo i na mnie zrobił dobre wrażenie. Filipa rodziłam w Lublinie na Jaczewskiego i prowadził mnie doktor Mierzyński. Postanowiłam z niego zrezygnować bo ma masakrycznie dużo pacjentek, a i w szpitalu jest przepełnienie. A co do szkoły to 5 to moja była podstawówka. Wspominam ją pozytywnie. Obecnie mogłabym polecić też 2, fajna, mała, kameralnie szkółka. Od czasu nowej dyrki dużo tam się dzieje i wyposażona jest rewelacyjnie. Tylko, że to jeszcze dalej niż 5 czy 4.

No jestem już jestem!!!!
Dziękuję Wam kochane za wszyyyyystkie kciukasy. Pomogło!!!! I nareszcie mogę się przyznać, że jestem w ciąży i zagrożenia nie widać! Ufff. Według usg to 7 tydzień i 4 dzień więc przez ostatnie dwa tygodnie różnica między om a usg zmalała. No i co najważniejsze - słyszałam i widziałam serduszko. Aż się popłakałam.....:-)

Fogia super, gratulacje i spokojnych kolejnych miesiączków!!!!!

Gdyby chodziło o mojego męża to pierogi ruskie ze skwarkami i śmietaną ale to raczej mało romantyczne w przypadku innej pary, więc pojęcia nie mam ;) Zresztą myślę że nie takie ważne co zaserwujesz ważne w czym ;)

Słowo, to miało być w poprzednim poście ale coś mi przeskoczyło :zawstydzona/y:

Oj moj pierogów nie lubi...jakis dziwny:shocked2:
:-D:-D:-D

Misia duzo rzeczy:-D:-D:-D:-D:-D a chcialabym cos fajnego...ale pomysłu brak

Karlita dzięki...jutro idę na targ po fasolkę i kalafior takiego smaka mi narobiłyście:-):-):-)

Sienio zapraszamy w czwartek....:-p:-p:-p:-pwagary każdemu przydadzą się

26.01.2011 kolejny styczniak, Filipek jest z 3 stycznia.

shenen tak chodzę do doktora B. na ulicę K. :-) A skąd wiesz? Super, że u Ciebie się spisał bo i na mnie zrobił dobre wrażenie. Filipa rodziłam w Lublinie na Jaczewskiego i prowadził mnie doktor Mierzyński. Postanowiłam z niego zrezygnować bo ma masakrycznie dużo pacjentek, a i w szpitalu jest przepełnienie. A co do szkoły to 5 to moja była podstawówka. Wspominam ją pozytywnie. Obecnie mogłabym polecić też 2, fajna, mała, kameralnie szkółka. Od czasu nowej dyrki dużo tam się dzieje i wyposażona jest rewelacyjnie. Tylko, że to jeszcze dalej niż 5 czy 4.

Moja Maja też jest ze stycznia :)
Co do pana B. z ulicy K. :) - tak czułam, znam dni i godziny przyjęć no i to usg w gabinecie :) Zresztą muszę się do niego wybrać, miałam powtórzyć cytologię, jeszcze przed Bożym Narodzeniem :zawstydzona/y: Nadal 90 zł za wizytę?

Moja Maja też jest ze stycznia :)
Co do pana B. z ulicy K. :) - tak czułam, znam dni i godziny przyjęć no i to usg w gabinecie :) Zresztą muszę się do niego wybrać, miałam powtórzyć cytologię, jeszcze przed Bożym Narodzeniem :zawstydzona/y: Nadal 90 zł za wizytę?
o nie kochana. Ja już zabuliłam 100. Sporo, ale jeżeli mam być spokojna to wolę dołożyć te dodatkowe 20 zyli. Ja dobrze pamiętam, że chodziłaś do 6? Tak pisałaś? W tej ciąży mam jakieś problemy z myśleniem.......

o nie kochana. Ja już zabuliłam 100. Sporo, ale jeżeli mam być spokojna to wolę dołożyć te dodatkowe 20 zyli. Ja dobrze pamiętam, że chodziłaś do 6? Tak pisałaś? W tej ciąży mam jakieś problemy z myśleniem.......

No tak, zawsze marudził że nie ma jak ze 100 wydawać bo mu dych brakuje i odgrażał się że zacznie brać 100 żeby problemów nie było :cool2:
Tak, chodziłam do szóstki. Jesteś kolejną osobą, która chwali sobie piątkę, muszę sie tam przejść i zobaczyć jak jest.

Popatrzcie jakie truskawkowe dziwaki się nam dziś trafiły. "Szalone truskawki" jak je od razu ochrzciła Maja :)
Zobacz załącznik 256643Zobacz załącznik 256644Zobacz załącznik 256645

Powinnam się już kłaść bo utro rano do Lublina jedziemy ale jakoś dziwnie senna nie jestem :)

shenen to być może znasz mojego męża, przynajmniej z widzenia. Truskawki bardzo do siebie przywiązane jak widzę. A co do spania to ja już dawno powinnam ale szukam właśnie jakichś fajnych suwaczków. I akurat te co mi się podobają to nie chcą się wstawić na BB. I avatar fajnie byłoby już sobie zmienić. Ten Twój mi się bardzo podoba.

shenen to być może znasz mojego męża, przynajmniej z widzenia.

Znam o ile nie jest "za młody" ;) W podstawówce to raczej na dużo młodszych chłopaków nie zwracało się uwagi. Mój mąż też z szóstki :)

Chyba jednak id e do łazienki bo rano jeszcze Maję do przedszkola trzeba odprawić a potem Magdę z jedzeniem i ubraniami poganiać trochę bo ostatnio bardzo ją śmieszy jak o coś proszę i zwiewa zanosząc się kwikiem :)
Dobranoc! ( z tym że nie wiem czy juz ostatecznie ;))

reklama
shenen mój M to rocznik 80. Ja też młodego odstawiam jutro do przedszkola. Dosyć nasiedział się w domu. On działa na przyśpieszonych obrotach, ja na zwolnionych i w żaden sposób nie możemy się zgrać.

Zmiany wprowadzone więc idę spać, poza tym znowu mam metaliczny smak w ustach....
Karlitka jutro za Ciebie kciukasy mocno ściskam.

Do góry