reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
heloł

madzienka pewnie, że idziemy:tak:
talia to teraz szukaj noclegu i zaczynaj odliczanie:-)
sylwialublin na górze po prawej stronie musisz wejść w ustawienia, potem po lewej stronie wyskakują Ci takie okienka, dajesz "edytuj sygnaturę" i tak wklejasz link do suwaczka;-)

ja zaraz muszę iść zapłacić czynsz bo zapomniałam wczoraj:sorry2: i idziemy na dwór z H, na szczęście obuad mam dzisiaj z głowy:-p

Ja już po pazurkach...zrobiłam granatowo-turkusowe żeby do sukienki na wesele pasowały;-);-);-);-)....
fotka fotka kochana :) ja teraz zrobię muszelki w sobotę :)

Polatałam po Olimpie..ale nic mi w oko nie wpadło:-p:-p
w sobotę ma być jakaś wyprzedaż i coś tam z urodą doradzanie fryzur, kosmetyka ciała - coś w radiu słyszałam :)

Karlitko obys poczuła się juz lepiej!!!
nie jest tak źle ogólnie powiem to co mówiłam przy pierwszej ciąży wolę czuć że jestem w ciąży ;)

Madziula, Talia - ja nosiłam Sashę w chuście. Miałam Bebelulu:

[/QUOTE]
a ja zawsze się bałam zę mi mała wypadnie z takiej chusty ;)

Wiecie co, ciekawe co u anacondy???!!!!
tak tak czy są jakieś wieści ?????

A to foty z soboty!
superaste foteczki :)

ależ małe cudeńko :) księżniczka!! i ja też takie drugie będę miała aaaaaaaa jak fajnie :)

Karlita ,rzucil mi sie w oczy suwaczek ciazowy u ciebie,ale juz sama nie wiem czy ci juz gratulowalam? Ale zeby nie bylo ze nie,wiec przyjmij kochana moja szczere gratulacje:tak::-)

chyba gratulowałaś :-D musiałabym przetrzepać wszystkie posty ale po co ;)
DZIĘKUJĘ kochana :)

jutro wizyta i usg ależ się cieszę :)

dzisiaj Fogia ma wizytę :) trzymam mocno kciuki i mam nadzieję że da znać co i ja :)

ratujcie!!!!!!!!!!!! moje dziecie marudzi nie chce (WCALE!!!) jesc, zasliniona jak swinka doslownie-albo jak ja na widok slodkosci_ cos mnie ostatnio napadlo:).... i wszystko idzie do dziubala!!!!!!a za chwile body mokre i musze przebierac!!!!!!! zeby???? a jak nie to co to??? bo zwariuje!!!!!!!
to mogą być zęby - w wieku 6 miesięcy Gabi wyszły pierwsze zęby a śliniła się od 3 miesiąca :) musiała chodzić w śliniaku bo mi ciuchów nie starczało ;)

kup jakiś żel na ząbki i smaruj dziąsełka :)

karlita
:-D chińczyk, też lubiłam w to grać w dzieciństwie:tak:

ja w sobotę grałam po raz pierwszy ;)

Taa, udało się a teraz zdjęcia Magdy znowu nie widać, czary jakieś czy cuś?

bo to czasami tak jest z tymi suwaczkami ze zdjęć czasem nie widać ... ja miałam to samo ;)

Karlita , fasolka szparagowa powiadasz :) ja w ciąży standardowo zjadałam 4-6 główek sałaty dziennie :tak: Na jeden posiłek 2 miski - jedna z sosem winegret, druga ze śmietaną :) Trzymam kciuki żeby mdłości szybko odpuściły.

ja z Gabi jadłam jak królik ;) właśnie cały czas sałatę a że była zima to kupowałam lodową za 9 zł ;) ale musiałam bo tylko to mi smakowało ;)

Witam Lubelskie mamusie !! :) przedstawiłam się w wątku Lubelanki o sobie :) tak jak powinnam ;) będę do was zaglądać może uda mi się przeczytać wasze wszystkie posty :) a jest ich dużo :) pozdrawiam .... Będę później bo teraz idę się szykować z synkiem na szczepienie przeciwko pneumokokom.. w naszej przychodni dzieciaki z 2007 roku mają refundowane więc nie płace ani grosika :) Na razie potem wkleję jakieś zdjęcia mojego Skarbka !!

WITAMY

wszystkiego nie czytaj bo to duuuużo ;)

super że macie refundowane szczepienia - ogólnie uważam ze taka refundacja szczepień byłaby lepsza niż becikowe ...

Mmmmmm... wakacje nad morzem, pozazdrościć :) dziewczyny powiedzcie mi jak wstawić suwaczek ?? gdzie mam wkleić link ?? o jestem w tym zielona...;-)

maltanka już opisała co i jak :)

udanego spacerku

ja też zaraz zmykam na spacer :) moze kupię fasolkę szparagową 2 tygodnie temu była po 32 zł u nas na targu ... moze teraz będzie taniej ;)

MISIA zdjęcia cudne
....jaki słodziak z malutkiej a te w samej pieluszce bombowe...chyba warto było???;-)

pewnie, że warto:tak::tak::tak:

WITAJCIE
misia
Twoja Natalia cudnie wyszła, super ta sesja ja tez o takiej marzę i może za jakis czas sie zdecydujemy. Moja Gabi też czasem ma focha na spacerze jak wychodzimy jest placz bo przecież polozylam ją do wózka z rąk a tam nic nie widać i dugo trzeba z nia chodzic żeby usnęła, Jak byly te upały to w ogóle nie chciała iść na spacer po wyjściu zaraz był powrót.

mandziula gratuluję pierwszego ząbka Mikołajowi i szczerze zazdroszczę ze obyło się tak gładko, oby kolejne też tak bezproblemowo się pojawiły. Myślę że najlepiej jakbyś chociaż trochę mleczka odciągała zawsze to najlepszy pokarm, ale pewnie dzis mały zasmakował juz w NAN daj znać jak mu smakowało. Co do chust to super ze Mikołajowi sie podoa bo świetnie wyglądacie ta razem mnie zaraziłaś chustą.

Witam wszystkie nowe mamusie, piszcie ile się da.

Sunday upalna sobota w baseniku dzieciom to dobrze!

My zdecywalismy ze na urlop jedziemy nad morze na kilka dni, teraz tylko coś zarezerwować mam nadzieje ze nie będzie trudno bo to jeszcze nie sezon. Gabi już marudzi muszę zmykać:-)

ooo...jak super, wakacje nad morzem:tak::tak::tak:a kiedy jedziecie?

wyłączyli mi wodę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:rano powiesili kartkę, że nie będzie ciepłej wody od 8 do 13....a od 7 nie ma ani zimnej ani ciepłej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam nową mamusię:tak: pisz jak najczęściej!:tak:

Ostatnia edycja:
Witam się i ja...

Sylwialublin - pisz, pisz, ja się czasmi zawieszam, ale zawsze wracam:-)

Talia - jak ja Ci zazdroszczę wakacji nad morzem!!!!!!!!!!! Bałtyk!!!! Uwielbiam, szczególnie Jastrzębią Górę. My w tym roku zostajemy w Irlandii. Prawdopodobnie na jesieni przylecę z Ignasiem na chwilkę do Lublina. A wakacje spędzimy na malutkiej wysepce Valentia nad oceanem.

Maltanka - podrzuć obiad, please:-)

ja też chcę nad morze :) a w tym roku nici z wakacji :( buuuuuu ....

Karlita, nie smuć sie nie jesteś sama :( U nas też lipa wielka, nigdzie w tym roku nie jedziemy. Nad morzem byliśmy ostatnio w 2005 potem długo nic i w tamtym roku Bieszczady. I pewnie znowu posucha, ale jak dorwę jakąś pracę...;)

Hello girls
witam wtorkowo.
Wczoraj miałam sądny dzień, tylko 3 godziny bez mulenia. Dziś jakby lepiej, może to z emocji? Mój M wyjechał dziś o 8, najwcześniej wróci za 2 tygodnie. Najpóźniej - 1 września. :frown:

Witam nowe mamusie!

karlitko moja kochana dzięki za pamięć. Trzymajcie te kciuki, trzymajcie, boję się potwornie. Wizytę mam na 19 więc o "wyroku" napiszę Wam dopiero późnym wieczorem.

A ja oryginalnie z Trzydziestolecia a od 9 lat na Dyrekcji mieszkam :)
witam kolejną chełmiankę w gronie lublinianek. Jeżeli chodzi o miejsce zamieszkania to masz zupełnie tak samo jak ja. Teraz trzydziestolecie, a wcześniej dyrekcja tylko, że u mnie przez 21 lat. I szczerze mówiąc nie miałabym nic przeciwko powrotom na stare śmieci. Gdzie chodziłaś do szkoły? 5 czy 1?

Hello girls
witam wtorkowo.
Wczoraj miałam sądny dzień, tylko 3 godziny bez mulenia. Dziś jakby lepiej, może to z emocji? Mój M wyjechał dziś o 8, najwcześniej wróci za 2 tygodnie. Najpóźniej - 1 września. :frown:

Witam nowe mamusie!

karlitko moja kochana dzięki za pamięć. Trzymajcie te kciuki, trzymajcie, boję się potwornie. Wizytę mam na 19 więc o "wyroku" napiszę Wam dopiero późnym wieczorem.

witam kolejną chełmiankę w gronie lublinianek. Jeżeli chodzi o miejsce zamieszkania to masz zupełnie tak samo jak ja. Teraz trzydziestolecie, a wcześniej dyrekcja tylko, że u mnie przez 21 lat. I szczerze mówiąc nie miałabym nic przeciwko powrotom na stare śmieci. Gdzie chodziłaś do szkoły? 5 czy 1?

Fogia :) No tak samo, tylko odwrotnie ;) Spędziłam prawie 26 lat na Trzydziestoleciu i chodziłam do szóstki :) :tak: Teraz (dokładnie 8,5 roku) mieszkam na Dyrekcji :) A do "moich starych śmieci" mam taki sentyment, że nawet jak widzę swój blok na zdjęciach to łzy mi ciekną :/ (ale ja przez macierzyństwo taka sentymentalna sie zrobiłam :)
Moje córki będą chyba chodziły do 5 (chociaż to jeszcze nic pewnego bo 4 mamy bliżej).

Również trzymam kciuki!

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie,
sylwialublin witaj -rozgość się i pisz często a szybko się wdrążysz :-)

fogia zaciskam kciuki za wizytę!

Misia to kiepsko masz bez tej wody - oby szybko wam ją przywrócili!!!

Madzieńka twoja Jula jest przesłodka!!! Ucałuj ją za tą ciocię i wuja ;-)
i udanego spacerku Wam życzę!!! Ja jeszcze dziś siedzę w domu z Nelą żeby ją w te oczka nie raziło słonko!

co do sesji - nie nie dzwoniłam tam, jakoś mi głupio bo sama przez te ostatnie wydarzenia po prostu o tym zapomniałam... i chyba mam wyrzuty sumienia :)

Maltanka i do nas możesz podrzucić obadku... jak masz za dużo :-)
Zupkę już mam ale drugie czeka w zlewie... a tak mi się nie chce za to brać. Chyba najpierw napiję się kawusi... któraś chętna się dołączyć?

Do góry