reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Misia - jaka piękna księżniczka!

Mataka - witaj w świecie ząbkujących:-) Niech Cie nie zdziwi ewentualna gorączka i biegunka... To wszystko objawy ząbków.

Ostatnia edycja:
reklama
no a my juz po zakupach, zeszło nam 3 godzinki więc Mikołaj ledwie dodomu dojechał taki był głodny, a wredna matka nie chciała na parkingu pokarmić:-D:-D:-D:-D:-D:-D
kupilismy mleko NAN i jutro maly rano mleko dostanie zobaczymy czy mu posmakuje;-);-);-) i jakos tak mi się smutno robi jak pomyślę że mam mu butelkę dać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-:)-:)-(

hehe....znam to:tak::tak::tak:ja dziś nakarmiłam małą, zmieniłam pampka i wyszłam na spacer...pierwsze 20 minut gaworzenie, kolejne 20 wrzask jakby ze skóry obdzierali:wściekła/y::wściekła/y::no:ludzie się tylko za mną oglądali jak szłam ulicą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:i myśleli "co za wyrodna matka"....a potem usnęła na 30 minut:dry::dry:

anaklim wlasnie sobie wyobrazilam siebie na Twoim miejscu!!!Kobito-masz zdrowie!!!!Buziaki!!!!:-)

Wiecie co, ciekawe co u anacondy???!!!!

A to foty z soboty!

Super fotki:tak::tak::tak:

maltanka nie wiem, ale może ten link zadziała Zdjęcia użytkownika Marta Ociesa - sesja 12.06.2010 r. | Facebook

pozdrowienia dla anacondy :tak:

Ostatnia edycja:
Karlita , fasolka szparagowa powiadasz :) ja w ciąży standardowo zjadałam 4-6 główek sałaty dziennie :tak: Na jeden posiłek 2 miski - jedna z sosem winegret, druga ze śmietaną :) Trzymam kciuki żeby mdłości szybko odpuściły.

Sunday pytałam bo bardzo intensywnie myślę nad podyplomówką z wychowania przedszkolnego, nie wiem tylko na ile moje wyobrażenie o pracy w przedszkolu odpowiada rzeczywistości....

Marta, dzięki ale coś czuję że po prostu musze się wdrożyć :) Sala zabaw, na której byliśmy w sobotę to ta nowa, przy dworu PKP, nie mam pojęcia jak się nazywa. A ja oryginalnie z Trzydziestolecia a od 9 lat na Dyrekcji mieszkam :)

Misia
,córeczka cudowna! Można sie rozpłynąć :tak:

Mataka -zęby jak nic, cierpliwości! (i też Dentinox polecam, na moją małą nic oprócz niego nie działało, nie ma jak lidokaina).

Chyba się pożegnam, starczy ze mnie na dziś :-) Dobranoc

PS Ha, teraz zniknęlo też zdjecie Mai, ja chyba naprawde rachunek sumienia jakiś musże zrobić ;p

Ostatnia edycja:
Misia ależ cudna sesja... taka naturalna- śliczne zdjęcia a modelka jeszcze ładniejsza!!!!!

Kurcze no a ja przez to wszystko zapomniałam o naszej sesji... ale to nic - mąż obiecał że zapiszemy się niedługo na rodzinną sesję pamiątkową... tak z okazji dnia dziecka :)

Marta widzisz - trafiają się jeszcze dobrzy sprzedawcy na allegro :)

Mataka dasz radę! :)

Sunday śliczne fotki - widać że weekend udany! :) a to zdjęcie Maksia w fotelu - rewelka!!!! Widać że kierownicze stanowisko nie będzie mu obce! :)

Madzieńka dzięki za foty!
Kurcze, dziś pierwszy dzień siedzenia w domu a ja już nie mogę się doczekać czwartku i naszego spotkania... no i wyjścia z domu do ludzi... ;-)

Kurcze no a ja przez to wszystko zapomniałam o naszej sesji... ale to nic - mąż obiecał że zapiszemy się niedługo na rodzinną sesję pamiątkową... tak z okazji dnia dziecka :)

Madzieńka dzięki za foty!
Kurcze, dziś pierwszy dzień siedzenia w domu a ja już nie mogę się doczekać czwartku i naszego spotkania... no i wyjścia z domu do ludzi... ;-)

Madzia a tam nie da się przepisac terminu???dzwonilas...

Ja też nie moge doczekac się czwartku...Jula cały czas woła "ciocia" i "wujo":-D:-D:-D:-D

Ja powoli zmykam do łóżeczka.....bo jutro mam spotkanie z ciążową koleżanką która będzie mnie cały dzień męczyła co ma kupić jakie gdzie:-D:-D:-Ddla maluszka

Maltanka jak jutro wyjrzy rano słoneczko idziemy na spacerek???rano napisze smska...

Dobranoc

Witam Lubelskie mamusie !! :) przedstawiłam się w wątku Lubelanki o sobie :) tak jak powinnam ;) będę do was zaglądać może uda mi się przeczytać wasze wszystkie posty :) a jest ich dużo :) pozdrawiam .... Będę później bo teraz idę się szykować z synkiem na szczepienie przeciwko pneumokokom.. w naszej przychodni dzieciaki z 2007 roku mają refundowane więc nie płace ani grosika :) Na razie potem wkleję jakieś zdjęcia mojego Skarbka !!

Ostatnia edycja:
reklama

WITAJCIE
misia
Twoja Natalia cudnie wyszła, super ta sesja ja tez o takiej marzę i może za jakis czas sie zdecydujemy. Moja Gabi też czasem ma focha na spacerze jak wychodzimy jest placz bo przecież polozylam ją do wózka z rąk a tam nic nie widać i dugo trzeba z nia chodzic żeby usnęła, Jak byly te upały to w ogóle nie chciała iść na spacer po wyjściu zaraz był powrót.

mandziula gratuluję pierwszego ząbka Mikołajowi i szczerze zazdroszczę ze obyło się tak gładko, oby kolejne też tak bezproblemowo się pojawiły. Myślę że najlepiej jakbyś chociaż trochę mleczka odciągała zawsze to najlepszy pokarm, ale pewnie dzis mały zasmakował juz w NAN daj znać jak mu smakowało. Co do chust to super ze Mikołajowi sie podoa bo świetnie wyglądacie ta razem mnie zaraziłaś chustą.

Witam wszystkie nowe mamusie, piszcie ile się da.

Sunday upalna sobota w baseniku dzieciom to dobrze!

My zdecywalismy ze na urlop jedziemy nad morze na kilka dni, teraz tylko coś zarezerwować mam nadzieje ze nie będzie trudno bo to jeszcze nie sezon. Gabi już marudzi muszę zmykać:-)

Do góry