reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

ale skwar no zwariuje zaraz a jeszcze wzielam sie za generalne sprzatanie.. ot sobie pogode wybralam,,, jak nic i jeszcze sie dziwie ze pot ze mnie cieknie..

aaaaa i koncze z dieta,,, waze mniej niz 55 kg czyli mniej niz przed ciaza..chyba wystarczy..

oto ja"_

Zobacz załącznik 255570

reklama
miłego dnia moje drogie :)
ja jadę do mamy - zajmie się troszkę Gabi a ja odpocznę ;) może ;)

papappaap

Udanego wypoczynku:tak::tak:dziękuję za tonic:tak::tak::tak:;-);-)

ale skwar no zwariuje zaraz a jeszcze wzielam sie za generalne sprzatanie.. ot sobie pogode wybralam,,, jak nic i jeszcze sie dziwie ze pot ze mnie cieknie..

aaaaa i koncze z dieta,,, waze mniej niz 55 kg czyli mniej niz przed ciaza..chyba wystarczy..

oto ja"_

Zobacz załącznik 255570

:szok::szok:super wyglądasz:tak::tak:jaka to cud dieta co przy karmieniu wolno? też bym chciała ważyć ze 4-5 kg mniej niż przed ciążą:sorry2::sorry2::sorry2:

My dziś byliśmy na sesji foto z Natalką:tak::tak::tak:o dziwo sporo wytrzymała bez płaczu:szok::szok::happy2:zobaczymy w poniedziałek, co z tego wyszło:-p:-pa potem był basenik a vteraz w końcu odpoczywamy:-D:-D:-Dtzn. mąż ogląda Kubicę:-D:-D

Hej, będę chodziła na zajęcia do Miasta Kobiet, tam mają program aktywne 9 miesięcy. Muszę sie ruszać, bo jak jeszce nie byłam w ciąży to byłam bardzo aktywna sportowo - rower, tenis, siłownia, więc ćwiczenia poprawią mi samopoczucie i nastrój.

fajny klub ale nie wiem jak teraz minusem było brak klimatyzacji i ja niestety nie dałam rady tam chodzić w ciąży bo było mi słąbo ....

A mieszkam na ul. Różanej w Lublinie:)
to ciut daleko ;)
W którym tyg ciąży jesteś?Kiedy termin?

Ja mam termin na grudzień:)

mam termin na styczeń :) jak na suwaczku widać :) 10 tydzień ciąży :)

oto ja"_

Zobacz załącznik 255570

o wow mamuśka :) mniam :) sexi foczka ;)
kochana świetnie wyglądasz :)

antuanet mój małż też w warszawie do niedzieli urzeduje:-D:-D:-D i też sami z Mikołajem w domku siedzimy, aczkolwiek dziś odwiedziła na s moja koleżanka więc dzień minął bardzo szybko i przyjemnie.:tak::tak::tak::tak::tak: szkoda mi jej było bo ledwie chodzi, spuchnięta jak balonik a dzidzia w brzuszku kapała jak szalona:-D:-D:-D:-D:-D

Martyna100 witaj na forum i pisz czesto:tak::tak::tak::tak: ja też potwierdzam że fakne z nas kobity a spotkania są superaśne:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

karlita gabi cudna;-):tak::tak::tak::tak:

misia mój Mikołaj to nawet bez pampersa urzęduje, wtedy to dopiero radość i brykanie:-D:-D:-D:-D ogromne brawa dlaNatalki za "niepłakanie" na sesji, czekamy na zdjecia:tak::tak::tak::tak:

mataka super wyglądasz:tak::tak::tak::tak: i brawa za wytrwałośc

no to witam i ja bo chyba mnie tu jeszcze dziś nie było:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale od rana ogariałam dom bo przyjechała kolezanka, ale się nagadałyśmy:tak::tak::tak::tak::tak: strasznie mi tego brakowało:tak::tak::tak::tak: posiedziała aż do wieczora, potem wybrałam sie z Mikołajem do sklepu bo się nam chlebek skończył, zamotałam młodego w chuste i wio przez wiochę, jak mijały nas takie panie to usłyszałam takie cichę "o Boże", czyżby to było do mnie:confused::confused::confused::confused::confused::eek::eek::eek: pani w sklepie tez dziwnie patrzyła:-D:-D:-D:-D:-D a Misiowi sie podobało bo całą droge gadał cos do siebie, przysnał jak wracaliśmy, ale co sie swiata naoglądał:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ależ dziś upał był, naszczęście małż sprawił mi wczoraj taki wiatrak i się wentylujemy cały dzień:tak::tak::tak::tak::tak:
teraz jakieś chmurki się pojawiły oby tylko burz nie było bo ja się boję a małża nie ma:-:)-:)-:)-(

ależ się rozpisałam:szok::szok:

martyna100 ja też chodziłam do miasta kobiet na aerobik, miło wspominam te zajęcia- prowadząca p. Beata jest matką 4 synów, przesympatyczna osóbka. Później do niej też chodziliśmy z M na szkołę rodzenia.
mataka24 świetnie wyglądasz.
misia2010 a gdzie byliście na sesji? Dzielna Natalcia.
karlita mam nadzieję że odpoczęłaś troszkę u mamy,bo ta duchota źle działa na człowieka.
mandziula najgorzej że mojego M nie będzie we wszystkie weekendy czerwca:sorry: ale może jakoś wytrzymamy rozłąkę.:-) Ja miałam taki wiatrak ale Kubuś chciał się nim bawić i go schowałam, ale super chłodzi.
Ciekawe jak tam sienio na weselu? Oby trochę potańczyła i się rozerwała...
Ja pół dnia na uczelni, w super dusznej rozgrzanej sali:wściekła/y: a później byliśmy z Kubusiem na spacerku, trochę ogarnęłam mieszkanie i teraz oglądam tv. Jakaś taka senna jestem, chyba zaraz się położę spać.Kubuś od 19 już śpi:-) Miłej nocki.

Witam kochane mamuski....:-)
Mam nadzieje ze mi wybaczycie ze tak was ostatnio zaniedbuje?
Ale czasu nie mam za bardzo,a jeszcze jestem uzalezniona od innych osob,co mi przy Karolci pomagaja,wiec nie daje juz rady zeby nawet wieczorem zajzec na kompa....wlacze czasem z zamiarem poczytania co u was ,ale nawet kilku postow nie moge doczytac,bo łazik maly juz mnie wola ,albo wspina sie do mnie na kolana....:happy2:
A ostatnio,to calymi dniami na dworze siedze z mala,bo tesciowa w pole chodzi plewic ziola,wiec jak mi ja rano wyniesie na dwor(bo jeszcze nie moge dzwigac po tej operacji),to potem dopiero w poludnie wnosi ja spowrotem,jak wraca z pola...a ja wtedy cos szybko na obiad szykuje....bo potem znow na dwor i tak do wieczora,a wieczorkiem troche trzeba chate ogarnac,dzieciaki wykapac...same wiecie,a jeszcze ja nie wszystko sama moge zrobic,bo trzeba a to Karole podniesc,a to cos dzwignac i musze o pomoc prosic:sorry2:...duzo Gosia mi pomaga:happy2:
a tak pozatym , to wszystko ok,szew sie ladnie zagoil,jaszcze troche ciagnie,ale daje rade,najbardziej brakuje mi tego ze nie moge Karolci ponosic,poprzytulac tak dobrze...ale jak wydobrzeje to sobie to odbijemy:-D
Mam nadzieje ze u was wszystko ok....pozdrawiam serdecznie Aneta:happy2:

Udanego wypoczynku:tak::tak:dziękuję za tonic:tak::tak::tak:;-);-)

:szok::szok:super wyglądasz:tak::tak:jaka to cud dieta co przy karmieniu wolno? też bym chciała ważyć ze 4-5 kg mniej niż przed ciążą:sorry2::sorry2::sorry2:
ech kochana,... ja nie karmie malej odkad skonczyla 4 miesiace ,,, niestety nie bardzo bylo czym wiec po wielu probach rozkrecenia laktacji sie poddalam w koncu ... wiec mialam wyjscie albo sobie pofolgowac albo jeszcze przed wakacjami wziasc za siebie coby choc czesci kompleksow sie wyzbyc,,,, 2 miesiace i jestem lzejsza o jakies 9 kg.... ups... zapomnialam suwaczek edytowac.... i choc waze mniej niz przed ciaza zastanawiam sie czy nie skusic sie i do 52 kg nie schudnac,,,, ale to juz chyba cyckow bym wcale nie miala:):):)moj J by mnie utlukl...

misia mój Mikołaj to nawet bez pampersa urzęduje, wtedy to dopiero radość i brykanie:-D:-D:-D:-D ogromne brawa dlaNatalki za "niepłakanie" na sesji, czekamy na zdjecia:tak::tak::tak::tak:

teraz jakieś chmurki się pojawiły oby tylko burz nie było bo ja się boję a małża nie ma:-:)-:)-:)-(

ależ się rozpisałam:szok::szok:

Natalka też czasem bez pampersa się wietrzy;-);-);-)
hmm...nie wygląda, aby miało się rozpadać:no::no::no:

martyna100 ja też chodziłam do miasta kobiet na aerobik, miło wspominam te zajęcia- prowadząca p. Beata jest matką 4 synów, przesympatyczna osóbka. Później do niej też chodziliśmy z M na szkołę rodzenia.
mataka24 świetnie wyglądasz.
misia2010 a gdzie byliście na sesji? Dzielna Natalcia.
karlita mam nadzieję że odpoczęłaś troszkę u mamy,bo ta duchota źle działa na człowieka.
mandziula najgorzej że mojego M nie będzie we wszystkie weekendy czerwca:sorry: ale może jakoś wytrzymamy rozłąkę.:-) Ja miałam taki wiatrak ale Kubuś chciał się nim bawić i go schowałam, ale super chłodzi.
Ciekawe jak tam sienio na weselu? Oby trochę potańczyła i się rozerwała...
Ja pół dnia na uczelni, w super dusznej rozgrzanej sali:wściekła/y: a później byliśmy z Kubusiem na spacerku, trochę ogarnęłam mieszkanie i teraz oglądam tv. Jakaś taka senna jestem, chyba zaraz się położę spać.Kubuś od 19 już śpi:-) Miłej nocki.

Nie zazdroszczę siedzenia na uczelni:no::no::no:
byliśmy w kodaku Foto ABRI - Strona startowa

ech kochana,... ja nie karmie malej odkad skonczyla 4 miesiace ,,, niestety nie bardzo bylo czym wiec po wielu probach rozkrecenia laktacji sie poddalam w koncu ... wiec mialam wyjscie albo sobie pofolgowac albo jeszcze przed wakacjami wziasc za siebie coby choc czesci kompleksow sie wyzbyc,,,, 2 miesiace i jestem lzejsza o jakies 9 kg.... ups... zapomnialam suwaczek edytowac.... i choc waze mniej niz przed ciaza zastanawiam sie czy nie skusic sie i do 52 kg nie schudnac,,,, ale to juz chyba cyckow bym wcale nie miala:):):)moj J by mnie utlukl...

kryzys się pojawił, czy tak cały czas było:confused:
No niezły wynik:szok::szok::szok:
Ja też bym chciała jeszcze schudnąć do tego, co ważyłam przed ślubem (48kg), ale na to mąż się nie zgadza:-p:dry:..ale 50kg chyba by się dało:dry::dry::dry:

Witajcie

Mataka laska jesteś że hej więc odpuść juz sobie to odchudzanko niech M ma radość z biustu:-)
Antuanet24 siedzenie na uczelni nie daje chyba dużo bo mózg nie pracuje na odpowiednich obrotach w takiej duchocie.
mandziula super musi być taka przechadzka po wiosce z dzieckiem w chuscie, a możesz się nam zaprezentować? Nie masz trudności z wiazaniem?
misia2010 czekam na efekty sesji!

Ja jestem śpiąca, ale zamarzyła mi się pizza i czekamy na nią:-)
Gabi w nocy znowu nie spała tym razem obyło się bez płaczu ale aktywności nocnej było 2h. W ogóle jest teraz zupełnie innym dzieckiem usypianie jej to istny wyczyn, gryzie mnie po sutkach i szarpie mi je wiec nie jest miło, poza tym mnie chwyta chyba zapalenie piersi bo boli mnie od wczoraj i chodzę z kapustą przy biuście:-( Będa to chyba zęby, poczeamy zobaczymy, ale z dwojga złego wolałam kolki niż to....

reklama
A przypomnialo mi sie jeszcze cos:dostalyscie moze zaproszenie na bezplatne badania profilaktyczne dla dzieci,sa to od 9 miesiaca zycia do 5 roku zycia....a robi je Fundacja Ronalda McDonalda pod patronatem Dzieciecego Szpitala Klinicznego w Lublinie,maja one ocenic stan narzadow wewnetrznych dzieci,fundacja ta jedzdzi ambulansem medycznym...ja dostalam takowe zaproszenie i w czwartek z Karolcia jedziemy do Piask...Gosia juz za duza i sie nie zalapie:cool:
Ok lece sie wypluskac i spadam do wyrka....milego WEKENDU zycze wszystkim:tak::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Do góry