reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

I mam nadzieję, że nawiążemy tu fajne znajomości:)

witamy u nas :)

teraz jak jest cieplej siedzimy mniej na forum ;)
bo większość z nas ma już pierwsze dziecię za sobą ;)

ja aktualnie jestem w drugiej ciąży :)

gdzie będziesz chodziła na zajęcia ??
z jakiej części Lublina jesteś ?? zobaczymy do której z nas masz najbliżej :)

co do języków to ja w pierwszej ciąży miałam wrócić do francuskiego ale jakoś brakowało mi motywacji :)

misia jutro ma coś tam pogadać i zagrzmieć ;)

teraz wzięłam sobie 30 min prysznic w chłodnej wodzie ... marzenie :) od razu lepiej i siedzę sobie z dużą szklanką tonicu z lodem mniam :)

Gabi padła jak zabita nawet kaszy nie chciała na noc :)

reklama
Witajcie!
sunday_
serdecznie zapraszam:-) Mieszkam dwie ulice bliżej od kościoła niż sienio.
fogia a w ciąży jesteś? Bo jakoś nie doczytałam chyba.Tak więc gratuluję, i życzę spokojnych 9 m-cy:tak:
sienio dobrze że brat tak dobrze się spisał!
madzienka wracaj do nas! ;-)Żartuję, odpoczywajcie i cieszcie się słońcem.:-) Tęsknimy za Tobą oczywiście...
fornetka3 zdrówka dla Nikodema, że te choróbska muszą atakować z taką siłą. Wracajcie jak najszybciej do domu.
anaconda27 życzę udanego wyjazdu i ob czas ten szybko Ci upłynął...wracaj do nas cała i zdrowa:tak:
karlita fryzurka Gabi super! Mała modelka Ci rośnie...Ja też lubiałam "podglądać" maluszka w ciąży, gin mi robił USG na każdej wizycie;-) bo mówił że będzie spokojniejszy wiedząc że z dzieckiem jest wszystko w porządku.
talia śliczna maleńka:-)
Martyna100 witaj. Zachęcam do częstego udzielania się.:-)
Ja dzisiaj zalatana od samego rana. Byłam w ZUS-ie z taką moją klientką:cool2: Ehh tą instytucję to tylko w kosmos wysłać. Po prostu brak słów... Później w ramach relaksu pojechałam na zakupy- kupiłam sobie 2 bluzki, i klapki no i oczywiście zajechałam na Inżynierską i nakupiłam Kubusiowi letnich ubrań.Aż mi się lepiej zrobiło:tak: Później szybkie gotowanie i pojechaliśmy na działkę do rodziców. Kuba tak się wyszalał ze w samochodzie zasypiał. Teraz jeszcze zrobiłam ciasto i sałatkę, bo jutro na uczelnię. Małż pojechał do Warszawy więc do niedzieli czarna wdowa. Miłej nocki.:-)

talia oj chyba jednak w Tatry bliżej od nas:sorry2: ale fakt z małym dzieckiem za bardzo nie nawojujesz, dolinki tylko:tak:
mandziula i jak głowa? mnie też coś po południu bolała:sorry2:
anaconda mi to będzie tu brakowało Ciebie, normalnie już tęsknię, jej aż 3 miesiące, skrobnij czasem smska:tak:
sundey oj w samochodach to masakra, u nas na szczęscie klima ok:-)
karlita fotki super, a Gabi jak grzecznie siedziała
talia ślicznie wyglądacie razem dziewczyny:-) ach jaikie Gabi ma śliczne oczka:-)
fornecia Julcia to Madzienki, a Hubercik mój, :-D ale spoko znam ten stan rozkojarzenia i zmęczenia przy takim maluszku;-)
marta no niestety czasami zdarzają się takie zonki, a może skontaktuj się ze sprzedawcą i ci wymieni
martynka witaj wśród nas, my też jesteśmy zgraną grupką Lejdis:-)prawda laski?także dołanczaj:-p
sundey biznesowe:-D:-p no dla portfela na pewno:-D
madzienka a wy jak tam? kiedy wracacie, kiedy idziemy na plac zabaw?

o matko ale gorąco, u mnie na termometrze temp+ 26 stopni:baffled: masakra w nocy to mogło by być trochę chłodniej, kupiłam H w końcu basen w Leclercu, jutro jedziemy na wieś to wypróbujemy, mam nadzieję, że zmieści mi sie na balkonie potem:confused:

a i byłam u fryzjera w końcu:tak: sundey chyba zagoszczę tam na dłużej, dzięki;-)

Napisz, jak się sprawdził basenik no i czekam na fotorelację od fryzjera:-p:-p:tak::tak::tak:
Taką temperaturę to mam w domu:baffled::baffled:Natalka dziś w domu leżała w samym pampersie, wyglądała na zadowoloną:-p
potwierdzam, bardzo zgrana paczka:tak::tak: a na dodatek BB tak wciąga...bardziej niż nałóg:tak::tak:

co do języków to ja w pierwszej ciąży miałam wrócić do francuskiego ale jakoś brakowało mi motywacji :)

teraz wzięłam sobie 30 min prysznic w chłodnej wodzie ... marzenie :) od razu lepiej i siedzę sobie z dużą szklanką tonicu z lodem mniam :)

na północy są już burze...a ja wolałabym nocną burzę niż jutro...przyjemniej by się spało:tak::tak::tak: ja też poproszę tonicu:tak::tak::tak:my dziś na kolację spałaszowaliśmy...arbuza:tak::tak::tak::-):-):-)

Witajcie wieczorowo:-D
talia, karlita super fotki:tak::tak:
maltanka zgrana grupa to malo powiedziane:-p dzis na kursie przylapalam sie na tym, ze zastanawialam sie co tam u Was, zaraz po powrocie wlaczam komputer i czytam, ale odpisac jakos ciezej:-p:-p
Brakuje mi tych czwartkowych spotkan:angry::sorry2:
fogia dobrze, ze poszlas na zwolnienie, w taki upal ciezko wytrzymac:no:
anaconda szczesliwej podrozy i wracaj bogata:-D:-D mimo, ze jedziesz tam do pracy to i tak zazdroszcze:tak:
fornetka to mieliscie przezycia z Nikusiem:-( takie malenstwo i juz chore. Duzo zdrowka i wracajcie szybko.
sunday nalezal sie chlopu wypad:tak::tak::-D
talia dzieki za troske, powoli schodza te slady po komarach ale przynajmniej juz nie swedza.

Co do wakacji to ja tez wole morze:tak::tak::tak: ale to chyba dlatego, ze przez 4 lata podstawowki i 1 liceum ciagle rodzice wysylali mnie w góry:-D:-D nie powiem, fajnie, ale bol nog i zmeczenie do dzis pamietam :-D:-D:-D Pozniej juz tylko morze i nawet ocean raz sie trafil:-D:-D
Matko jutro to wesele, tak mi sie nie chcce a do tego ten upal:no::no:
Zmykam milej nocki :happy2:

antuanet Ty taaak zakupy poprawiaja humor, tez dzis polazlam do plazy :D:D:D wytrwalosci na zajeciach...
Ciekawe jak tam nasza aluska?
marta i jak udalo Ci ie upiec 29 chlebkow? o ktorej poszlas spac?

Ostatnia edycja:
nie nadrabiam............booooooo padam-moje dziecie mnie wykonczy!!!!!!!!!rece i rece nosz,,,ja juz nie wiem...wrrrrrrr zla juz jestem i na nia i na siebie...... ide spac ,,dobrej nocy

Witajcie Kochaniutkie...
Dobrze że o mnie nie zapomniałyscie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p

Czytałam i czytalam i teraz nie wiem co miałam Wam napisac....

Witam nowe mamy!!!!

Sunday nie wiem czy na Jutrzenki czy na Warszawską ale na pewno do Motylka na dzien dzisiejszy:tak::tak::tak:

Fornetko zdróweczka dla Was, wytrwałosci w szpitalu i szybkiego powrotu do domu...lezycie w DSK na jakim oddziale???

Karlitko Gabi cudna jak zawsze!!!!a jak grzecznie siedziala u fryzjera...a bagaznik naszego samochodu wyglada podobnie:-D:-D:-D

Maltanka już niedługo spotkamy sie, pokaz włoski:tak:

Sienio to jak widzimy sie w czwartek???

Juz nie pamiętam co jeszcze chcialam Wam napisac....dobranoc!!!

maltanka bylas na Milenijnej?U Ewy???:-) Super ze jestes zadowolona!!! A co robiłaś z włosami???;-):-) Pokaż fotke!:tak::tak::tak:
Madzienka bo chyba bliżej byś miała na Warszawska? Ja to jesli by mnie zatrudnili to bym była na Jutrzenki bo mam "rzut beretem" tam!:-)
antuanet ja nie wiem gdzie dokladnie mieszka sienio wiem tylko ze nie daleko kosciola:-) A Twój Kuba ma jeszcze peiluche?

Witam porannie!!Dzien zapoawiada sie upalny, juz jest gorąco a co bedzie za parę godzin!!!MASAKRA:szok::szok::szok: My wybieramy sie do tesciow na wekend, wiec życzę wam milego upalnego wekendu!!!Buziaczki!!!

karlita fotki super, a Gabi jak grzecznie siedziała
tak tak grzeczna była ale do ścięcia siedziała u mnie na kolanach :) pod koniec już przestało jej się podobać i zabierała głowę ale Pani jej dała grzebień i wysiedziała do końca :)

kupiłam H w końcu basen w Leclercu, jutro jedziemy na wieś to wypróbujemy, mam nadzieję, że zmieści mi sie na balkonie potem:confused:

ja też chcę kupić mały basenik dla Gabiszona :)

a i byłam u fryzjera w końcu:tak: sundey chyba zagoszczę tam na dłużej, dzięki;-)

kochana ZDJĘCIA ZDJĘCIA

ja to chyba nie dotrę do fryzjera :)

gdzie byłaś maltanka ??

karlita fryzurka Gabi super! Mała modelka Ci rośnie...Ja też lubiałam "podglądać" maluszka w ciąży, gin mi robił USG na każdej wizycie;-) bo mówił że będzie spokojniejszy wiedząc że z dzieckiem jest wszystko w porządku.

no włąśnie ten mój gin to też ma usg u siebie dlatego lubię do niego chodzić z tego co wiem Wawrzycka nie ma u siebie w gabinecie usg ale ja i tak na te najważniejsze usg będę chodziła do luxmedu do Chłubka

Ja dzisiaj zalatana od samego rana. Byłam w ZUS-ie z taką moją klientką:cool2: Ehh tą instytucję to tylko w kosmos wysłać. Po prostu brak słów...
jestem tego samego zdania :)

Później w ramach relaksu pojechałam na zakupy- kupiłam sobie 2 bluzki, i klapki no i oczywiście zajechałam na Inżynierską i nakupiłam Kubusiowi letnich ubrań.

ja też tak chcę ;)

miłego dnia na uczelni :)

Natalka dziś w domu leżała w samym pampersie, wyglądała na zadowoloną:-p
u nas Gabi też latała w samym bodziaku :)

potwierdzam, bardzo zgrana paczka:tak::tak: a na dodatek BB tak wciąga...bardziej niż nałóg:tak::tak:
podpisuję sie pod tym rękami i nogami :)
a jeszcze nasze wypady do Bugi :)

ja też poproszę tonicu:tak::tak::tak:

proszę :)

Zobacz załącznik 255456

Co do wakacji to ja tez wole morze:tak::tak::tak: ale to chyba dlatego, ze przez 4 lata podstawowki i 1 liceum ciagle rodzice wysylali mnie w góry

witaj w klubie mnie też już wymęczyły góry przez całe dzieciństwo :)

wolę plażę słońce i morze :)

Ciekawe jak tam nasza aluska?

aluśka odezwij się co u Was jak się czujecie ????????
jak znosisz upały ??

marta i jak udalo Ci ie upiec 29 chlebkow? o ktorej poszlas spac?

ooooo wiem co bym zjadła na śniadanie ale go Marty mam za daleko :) a szkoda ale już teraz czuję ten zapach chlebusia :)

nie nadrabiam............booooooo padam-moje dziecie mnie wykonczy!!!!!!!!!rece i rece nosz,,,ja juz nie wiem...wrrrrrrr zla juz jestem i na nia i na siebie...... ide spac ,,dobrej nocy

Gabi też miała taki etap że tylko ręce i ręce wytrwałości życzę!!

Karlitko Gabi cudna jak zawsze!!!!a jak grzecznie siedziala u fryzjera...a bagaznik naszego samochodu wyglada podobnie:-D:-D:-D

cóż przy dziecku trzeba spakować jak najwięcej ;)

miłego dnia moje drogie :)
ja jadę do mamy - zajmie się troszkę Gabi a ja odpocznę ;) może ;)

papappaap

Hej, będę chodziła na zajęcia do Miasta Kobiet, tam mają program aktywne 9 miesięcy. Muszę sie ruszać, bo jak jeszce nie byłam w ciąży to byłam bardzo aktywna sportowo - rower, tenis, siłownia, więc ćwiczenia poprawią mi samopoczucie i nastrój.

A mieszkam na ul. Różanej w Lublinie:)

W którym tyg ciąży jesteś?Kiedy termin?

Ja mam termin na grudzień:)

Ależ piękna pogoda, ja to mieszkam w niewłaściwej strefie klimatycznej.....najlepiej czuję sie jak jest bardzo ciepło, idealnie czuję się we Włoszech albo Hiszpanii:)

reklama
Witajcie!
sunday_
serdecznie zapraszam:-) Mieszkam dwie ulice bliżej od kościoła niż sienio.
fogia a w ciąży jesteś? Bo jakoś nie doczytałam chyba.Tak więc gratuluję, i życzę spokojnych 9 m-cy:tak:
sienio dobrze że brat tak dobrze się spisał!
madzienka wracaj do nas! ;-)Żartuję, odpoczywajcie i cieszcie się słońcem.:-) Tęsknimy za Tobą oczywiście...
fornetka3 zdrówka dla Nikodema, że te choróbska muszą atakować z taką siłą. Wracajcie jak najszybciej do domu.
anaconda27 życzę udanego wyjazdu i ob czas ten szybko Ci upłynął...wracaj do nas cała i zdrowa:tak:
talia śliczna maleńka:-)
Martyna100 witaj. Zachęcam do częstego udzielania się.:-)
Ja dzisiaj zalatana od samego rana. Byłam w ZUS-ie z taką moją klientką:cool2: Ehh tą instytucję to tylko w kosmos wysłać. Po prostu brak słów... Później w ramach relaksu pojechałam na zakupy- kupiłam sobie 2 bluzki, i klapki no i oczywiście zajechałam na Inżynierską i nakupiłam Kubusiowi letnich ubrań.Aż mi się lepiej zrobiło:tak: Później szybkie gotowanie i pojechaliśmy na działkę do rodziców. Kuba tak się wyszalał ze w samochodzie zasypiał. Teraz jeszcze zrobiłam ciasto i sałatkę, bo jutro na uczelnię. Małż pojechał do Warszawy więc do niedzieli czarna wdowa. Miłej nocki.:-)

Hej ,

Dziękuję za milutkie powitanie, życzę Ci miłego weekendziku, mimo, że w samotności....

Do góry