reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam z rana
i znowu bedzie przypiekać, ale przynajmniej w nocy było chłodniej:tak::tak::tak::tak:

anet super że szew się ładnie goi i juz niedługo bedziesz mogła nosić Karolę a z Gosi super dziewucha że tak mamie pomaga, brawa dla niej:tak::tak::tak::tak::tak:

talia co do chusty to problemów nie miałam bo w necie znalazłam filmy instruktarzowe jak wiązać i bez problemu wyszło a Mikołajowi chyba się podoba bo nie protestuje nawet przy motaniu.a to my na spacerku:

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie
mandziulka ale Mis urosł!!! Jest zupelnie inny niz niz wtedy na spotkaniu :) Sliczny chlopczyk!!!! Super wygladacie a babki na wsi to pewnie opowiadaja sasiadkom co to teraz ludzie z dziecmi nie wyprawiaja :D:D:D
antuanet dzieki za pamiec, ciekawe jak tam Marzenka? :)
anet oj trzymaj sie kochana, z kazdym dniem bedziesz juz mniej uzalezniona od innych, a dla Gosi to naprawde Wielkie slowa pochwaly i nadroda sie nalezą :):):)

My juz po weselu, Julka ciagle tanczyla i nawet do rytmu ej to wychodzilo :D nic dziwnego chrzesntny J zawsze byl i jest krolem parkietu :D:D:D:ninja2:

Ostatnia edycja:
Witam!!! My juz w domku. Bylo fajnie-nawet bardzo,ale Maksio na maksa pogryziony przez komary!!!:-(

mataka super laska z ciebie!!!a to byla dieta proteinowa???
mandziula cudnie wygladasz!!!:-)
anet Maksio tez byl na takich badaniach kiedys w Lbn.
Martuś fajnie ze M w koncu jest w domku!!!!:-)
sienio super ze impreza udana :-)

sienio super że weselicho udane:tak::tak::tak::tak:

marta fajnie że malż wrócił, pewnie wielka radośc w domu;-);-);-)

a mojemu dziecku wylazł pierwszy ząbek, wsadziłam mu dziś palucha do buzi i... posmyrało mnie coś ostrego:-D:-D:-D:-D:-D

Witam niedzielnie....widac ze wekend,bo malo nas tu dzis,ale ja zajzalam na chwilke...:tak:;-)
Pogoda dzis fajna,bo juz nie ma takiego upalu,jak ostatnimi dniami:szok:
Mandziula,gratki za pierwszy zabek u Mikolaja,wczesnie sie wziol chlopak do roboty z zebami...hi,hi:-)....moja panna juz 9 miechow minelo,a ona tylko 2 jedynki na dole ma,jak tak dalej pojdzie to Mikolaj ja przescignie:-D:-D:-D

sienio super że weselicho udane:tak::tak::tak::tak:

marta fajnie że malż wrócił, pewnie wielka radośc w domu;-);-);-)

a mojemu dziecku wylazł pierwszy ząbek, wsadziłam mu dziś palucha do buzi i... posmyrało mnie coś ostrego:-D:-D:-D:-D:-D

wielkie gratulacje za ząbek:tak::tak:

Witajcie
mandziulka ale Mis urosł!!! Jest zupelnie inny niz niz wtedy na spotkaniu :) Sliczny chlopczyk!!!! Super wygladacie a babki na wsi to pewnie opowiadaja sasiadkom co to teraz ludzie z dziecmi nie wyprawiaja :D:D:D
antuanet dzieki za pamiec, ciekawe jak tam Marzenka? :)
anet oj trzymaj sie kochana, z kazdym dniem bedziesz juz mniej uzalezniona od innych, a dla Gosi to naprawde Wielkie slowa pochwaly i nadroda sie nalezą :):):)

My juz po weselu, Julka ciagle tanczyla i nawet do rytmu ej to wychodzilo :D nic dziwnego chrzesntny J zawsze byl i jest krolem parkietu :D:D:D:ninja2:

Super, że wesele udane:-):-):tak::tak:

Witajcie, my już w domu....
Wszędzie dobrze ale w domu najlepiej:tak::tak::tak:opaleni wypoczeci..pora wracac do rzeczywistości;-);-);-)

Super!!!!!

My dziś byliśmy na sesji foto z Natalką:tak::tak::tak:o dziwo sporo wytrzymała bez płaczu:szok::szok::happy2:zobaczymy w poniedziałek, co z tego wyszło:-p:-pa potem był basenik a vteraz w końcu odpoczywamy:-D:-D:-Dtzn. mąż ogląda Kubicę:-D:-D

I jak Misia kupujecie fotki na płytce????czekamy...pokaż nam koniecznie:tak::tak:

potem wybrałam sie z Mikołajem do sklepu bo się nam chlebek skończył, zamotałam młodego w chuste i wio przez wiochę, jak mijały nas takie panie to usłyszałam takie cichę "o Boże", czyżby to było do mnie:confused::confused::confused::confused::confused::eek::eek::eek: pani w sklepie tez dziwnie patrzyła:-D:-D:-D:-D:-D a Misiowi sie podobało bo całą droge gadał cos do siebie, przysnał jak wracaliśmy, ale co sie swiata naoglądał:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mandziula
wyglądacie w chuscie super...a jaka chusta sliczna...a reakcje u nas byly podobne i to w miescie:szok::szok::-D:-D:-D

A przypomnialo mi sie jeszcze cos:dostalyscie moze zaproszenie na bezplatne badania profilaktyczne dla dzieci,sa to od 9 miesiaca zycia do 5 roku zycia....a robi je Fundacja Ronalda McDonalda pod patronatem Dzieciecego Szpitala Klinicznego w Lublinie,maja one ocenic stan narzadow wewnetrznych dzieci,fundacja ta jedzdzi ambulansem medycznym...ja dostalam takowe zaproszenie i w czwartek z Karolcia jedziemy do Piask...Gosia juz za duza i sie nie zalapie:cool:
Ok lece sie wypluskac i spadam do wyrka....milego WEKENDU zycze wszystkim:tak::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

:no::no::no::no::no: a skąd dostałas to zaproszenie

Żyję w końcu szczęśliwa bo M w domciu - więc z wiadomych względów :-p;-) mniej mnie będzie:tak::sorry:.
Witam nową przyszłą mamuśkę.
Z 29-a zdążyłam;-).

No Mamuska może coś zmajstrujecie:-p:-p:-p:-p

Gratulacje!!!

Sienio
super że weselicho udane...my mamy w sobotę ale szczerze to nie bardzo chce mi sie isć, bo męzowy jeszcze tańcowac nie może:sorry::sorry::sorry:

reklama
sundey tak u Ewy byłam:tak:
wstawię wam fotki, ale to dopiero jutro;-)
karlitko byłam na Milenijnej "salon fryzjerski u Ewy"
mataka super i brawa a wytrwałość w diecie:-)
misia super, brawa dla Natalki i czekamy na relację...foto:-)
mandziula to fajnie, że mikołajowi się chusta podoba, zawsze to więcej widać dookoła
no super się prezentujecie na spacerku, gratki dla Mikołajka za ząbek
sienio super, że wesele się udało
marta to super, że M dotarł już do domu...z wiadomych, wiadomych:-p
madzienka no w końcu może jakiś plac zabaw zaliczymy:-)

teraz się na szybko witam

my też już w domu, bylismy na wsi, basenik wypróbowany, nawet P z niego korzystał:-p Hubert całą sobotę na dworze był i chodził bez pampersa, a ja tylko mu zmieniałam ubranka, bo a to mi nasikał, a to do basenu, z basenu i tak w kółko, a ile zabawy dziecko miało. W nocy nam popadał deszcz i nawet pogrzmiało trochę, a dzisiaj rano wybraliśmy się z P na grzyby i teraz mam suszenia, a suszenia.
:ninja2:

Do góry