Cześć!
Jakoś teraz mało tu zaglądam, troszkę cięższe czasy przyszły. Gabi płacze mi od wczoraj co jakiś czas w dzień a wczorajszej nocy tez nieźle nam polakała co wcale jej sie do tej pory nie zdarzało nawet przy kolkach. Nie wiem skad takie zachowanie czy to po szczepionce czy te upały jej doskwierają, czy to niezrobiona już 4 dni kupa a może ząbkuje?? Dziwne to jej zachowanie jakby zupelnie inne dziecko
Anaconda moja Gabi robiła już super kupki, jabłuszka pomagały, ale dziś niestety musiałam dać jej czopka bo kupka ostatnia była w sobotę i nie wiem czy przypadkiem moje obrzarstwo na weselu nie przyczyniło się do ponownych problemów kupowych. Od jutra zacznę dawać jej z Hippa śliwki i inne rozluźniające potrawy może będzie lepeij.
Mandziula szybo zaczyna ząbować Twoj Mikołaj, moja Gabi zrobiła się od wczoraj bardzo marudna płacze często a iedys wcale tylko pokweiwała nawet wczoraj w nocy obudziła się i bardzo płakała. Co do dokariania to ja podaję czasami na wieczór Enfamil bo lekarka mi go poleciła.
Misia super że Natalka śpi w taki upał moja Gabi odwrotnie
Gratuluję utalentowanego brata:-):-):-)
Madzienka jak sobie radzicie z komarami?