Czesc dziewczyny...
To ze bede miala mniej czasu po powrocie do pracy to tego sie spodziewalam ale to ze wogole go nie bede miala no to jestem zaskoczona
U nas ok staram sie Was w locie czytac ale czasu brak zeby cos naskrobac.
U nas ok Mateusz pod opieka taty super sobie radza i razem pracuja jezdza w trasy, u tesciowej byl we wtorek to jakos mu sie nie podobalo. Jutro imprezka juz sie nie moe doczekac
W pracy tak sobie zmienilam zespol tymczasowo ale jestem badzo niezadowolona
Jak wracam z pracy to M mnie dzies wyciaga na rower czy poprostu na spacer i dobrze ale jak wracamy to juz praktycznie koniec dnia, jak siade to zasypiam na siedzaco. Juz nie wspomne o tym ze dom wymaga co drugi dzien generalnego sprzatania ale naszczescie M mnie motywuje i bardzo mi pomaga, jak bym byla sama to chyba by mnie to leciutko zaczelo przerastac.
Senio super ze Jula z wujkiem tak sie spisali, my rodzice czasem sama po sobie zauwazylam z sie zamartwiamy o dzieci a one pozniej nas bardzo milo zaskakuja
Maltanka super ze autko naprawione, ja tez przymierzam sie do kupna baseniku ja mam balkon na dwa pokoje wiec jest dzie stawiac nawet moze troche wiekszy
Mateusz tez czasem chodzi bez pieluchy ale sika gdzie popadnie a najsmieszniejsze jest to jak sie slizga na tym zaraz po zrobieniiu
Fogia wypoczywaj zdrowie najwazniejsze dobrze ze poszlas na zwolnienei
Karlita na forum czytaj tylko nas
a nie jakies glupoty...bedzie dobrze bardzo mocno trzymam kciuki
Mataka Mateuszowi w sumie nie bylo roznicy czy je sloiczek czy domowa zupke ale ja od 6miesiaca zaczelam sama otowac. Na poczatku w czercu jak nie bylo u tesciowej jeszcze swiezych warzyw staralam kupowac sie w ekoloicznych. A zupki to nic trudnego wrzucasz ziemniaczka marchewke pietruszki troche selera miesko z indyka lub cielecinke(na poczatku miesko otuj oddzielnie) na koniec odlej troche wody jesli jest za duzo(chodzi o to aby zupka po zmiksowaniu nie byla za zadka i na koniec posiekana natka pietruszki czy koperek i skrop oliwa z oliwek. Na goraco wlewalam do malych sloiczkow i mialam na kilka dni. Na poczatku bardzo pomalu wprowadzaj mu warzywka typu seler pozniej ja juz robilam i z brokulem i kalafiorem i kasza jaeczmienna czy gryczana. Takze jak sie wryziesz to bedziesz specjalista od niemowlecych zupek.Powodzenia
Mandziula ja dawalam Mateuszowi na poczatku Bebilon a Pozniej do tej pory Bebiko, sprobuj jakieo kolwiek i zobacz jak maly zareauje roznie dzieci reauja ale Beniko czy Nan smialo kupij, Mateusz wkladal rece do buzi i sie mmocno slinil bardzo wczesnie a piewszy zab wyszedl w 11miesiacu.
Anaconda troche dluo cie nie bedzie ale pewnie wrocisz "piekna, mloda i bogata...."
Talia pogoda potrafi rozdraznic doroslego a co mowic dziecko