reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

anaconda ja bylam kiedys na wczasach w Lido di jesolo! A co tam robiasz???SUPER CI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
karlita głowa do góry bedzie dobrze, nie martw sie na zapas. A Ty Gabi masz przez CC?
maltanka jakie pomysłowe to Twoje dziecko!!!:-)
mandziula śliczny Mikołajek!!!Dawaj więcej fotek!!!:-)

Witam sie popoludniowo!Ale piekna druga polowa dnia!!!:-) Tylko jakos znowu chmury nam nadchodza i chyba koniec ładnego dnia bedzie!!!!

reklama
dzięki za wsparcie :)

myślę pozytywnie ale czasem gdzieś tam me myśli błądzą .... ;)

tak Gabi urodziła się przez CC - niestety była źle ułożona ...

Właśnie Gabi zdejmuje mi pranie z suszarki co za diabeł wcielony dzisiaj ....

moja czereśniowa duszyczka :)

Zobacz załącznik 251397

Ostatnia edycja:
a my właśnie ze spacerku wróciliśmy, mały spał 2,5 godzinki:szok::szok::szok::szok::szok: już dawno tyle w dzień nie spał przez to całe zamieszanie :-D:-D:-D

karlita
ty sie kobieto nie zadręczaj, odpoczywaj dużo i dbaj o siebie, wzystko będzie dobrze, zobaczysz:tak::tak::tak:

maltanka
to sobie syno zabawę wymyślił:tak::tak::tak:;-);-);-) nie zazdroszczę popsutego autka:no::no::no:

Madzienka zdrówka dla Julci, oby to nie było nic poważnego:tak::tak:

fornetka
głowa do góry, pczątek zawsze jest trudny, obaczysz że szybko nauczycie się z małym "dogadywać" i będzie ok:tak::tak::tak::tak:

My właśnie wróciliśmy ze spacerku...aż szkoda było nie wyjść:tak::tak::tak:

Hubercik bombowy pomysł...mama chyba zadowolona nie byla:-D:-D:-D:-D

Anaconda bylam tam kiedyś na obozie...chwal się co tam robisz???
To kiedy idziemy na to piwko???;-);-);-)nie ma chętnych....:sorry::sorry::sorry:no dobra moze byc kawa:-p:-p:-p

Karlita musi byc dobrze nie martw się na zapas....:tak:
A Gabrysia cudna z tymi czeresienkami:-D z reszta jak zawsze...

Fornetka
musisz byc dzielna, wiekszość z nas przechodziła ten okres i żyjemy!!!!;-);-);-)

Wlasnie wstawilam ciasto ucierane z truskawkami do piekarnika!:-):-):-)

maltanka zaintrygowalas mnie tym dzisiejszym swoim obiadem, podaj przepis.:-)

karlita a gdzie mialas CC? A teraz byłas u gina to nic Ci nie mowił o tym?

cesarkę miałam na Lubartowskiej jestem bardzo zadowolona :)

a teraz jak byłam u Gina to byłam potwierdzić ciąże i bardziej zainteresowało go to co dzieje się teraz ... z resztą to nie jest gin który prowadził moja poprzednią ciążę ;)

Wlasnie wstawilam ciasto ucierane z truskawkami do piekarnika!:-):-):-)

maltanka zaintrygowalas mnie tym dzisiejszym swoim obiadem, podaj przepis.:-)

dziewczyny PRZEPISY PRZEPISY :)

ja właśnie pochłaniam koktajl truskawkowy :)

reklama
Do góry