Marta1981
Rodzyneczka
Witam w deszczowy poniedziałek
.
Młode w przedszkolu - Julowi pomogły inhalacje przez weekend i już nie kaszle
. Moich zakupów ciąg dalszy
- Olkowi ma nowe spodnie i T-shirt z Ben 10, M 10 par skarpet bo dzwonił,że pomieszały się w praniu
i farbę do salonu bo na weekendzie mam zamiar pomalować go.
Jutro do Jyska bo fotel prezesowski się popsuł i siedzę na brzegu łóżka a młodym całkiem niewygodnie na taborecie grać.
A klocki na allegro - jakoś mam szczęście do kończących się aukcji i w ostatniej minucie ostatnią skrzynię kupiłam - już zapłacone i może na jutro kurier przyniesie.

Antuanet - wagary miałam przymusowe bo teściowa walnęła focha i nie miałam z kim młodych zostawić
. A w kuchni wieczorem szalałam bo robiłam na zamówienie Olka :-) miodownik i dziś przed przedszkolem obowiązkowo kawałek zjedli obaj
.
Co planujecie na obiad
bo nie mam koncepcji a w przedszkolu naleśniki, barszcz biały i zapiekanki a nie lubię powtarzać młodym jedzenia
.
Anaconda, znowu Włochy? Zdrówka dla Majeczki.

Młode w przedszkolu - Julowi pomogły inhalacje przez weekend i już nie kaszle

Popieram apel o spaniu.Witam poniedzialkowo!Ale pogoda!:-(Normalnie pod psem!!! Tylko sie polozyc i spać!!!!!
Marta super klocki!!!Kupiłaś na allegro?
A klocki na allegro - jakoś mam szczęście do kończących się aukcji i w ostatniej minucie ostatnią skrzynię kupiłam - już zapłacone i może na jutro kurier przyniesie.

Antuanet - wagary miałam przymusowe bo teściowa walnęła focha i nie miałam z kim młodych zostawić

Co planujecie na obiad

Anaconda, znowu Włochy? Zdrówka dla Majeczki.