reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam w deszczowy poniedziałek:wściekła/y:.
Młode w przedszkolu - Julowi pomogły inhalacje przez weekend i już nie kaszle:cool:. Moich zakupów ciąg dalszy :-p- Olkowi ma nowe spodnie i T-shirt z Ben 10, M 10 par skarpet bo dzwonił,że pomieszały się w praniu:eek: i farbę do salonu bo na weekendzie mam zamiar pomalować go.:tak: Jutro do Jyska bo fotel prezesowski się popsuł i siedzę na brzegu łóżka a młodym całkiem niewygodnie na taborecie grać.
Witam poniedzialkowo!Ale pogoda!:-(Normalnie pod psem!!! Tylko sie polozyc i spać!!!!!
Marta super klocki!!!Kupiłaś na allegro?
Popieram apel o spaniu.
A klocki na allegro - jakoś mam szczęście do kończących się aukcji i w ostatniej minucie ostatnią skrzynię kupiłam - już zapłacone i może na jutro kurier przyniesie.:dry::tak::cool::cool:
Antuanet - wagary miałam przymusowe bo teściowa walnęła focha i nie miałam z kim młodych zostawić:no::wściekła/y:. A w kuchni wieczorem szalałam bo robiłam na zamówienie Olka :-) miodownik i dziś przed przedszkolem obowiązkowo kawałek zjedli obaj:tak:.
Co planujecie na obiad:confused: bo nie mam koncepcji a w przedszkolu naleśniki, barszcz biały i zapiekanki a nie lubię powtarzać młodym jedzenia:no::sorry2:.
Anaconda, znowu Włochy? Zdrówka dla Majeczki.

reklama
cześć ja tylko na chwilkę
Ciesze się ze weekend udała
Kanikas zdjęcie z Turki świetne, Anaconda gdzie sie Ty dziewczyno wybierasz.
Ja ma doła i to takiego ze szok moje dziecko mnie wykańcza ale to już na :ninja2::ninja2::ninja2:
maltanka współczuje tej sytuacji z samochodem ale dobrze ze z Wami wszystko ok.
Marta fajny prezent chłopakom upolowałaś.
Madzieńka man nadzieje ze to tylko żabki nic bardziej poważnego
Jeśli kogoś pominęłam to bardzo przepraszam ale czytam zaległosći na raty usypiajać małego.

Fornetka na pocieszenie poczęstuj się
Layered-Honey-Cake2.jpg

fornetka biedulko :( moje mnie tez czasem wykancza, ale z takim 2 latkiem to juz duzo lepiej, bo dagadac sie mozna :) czasem...:D:D
marta szalejesz!! :D Ja juz nie chodze narazie nigdzie, bo co sie rusze to ponad 100zl idzie a pozniej mysle, ze mnie okradli :D:D:D:D
anaconda co sie martwisz w 2 tyg to mozna caly Lublin wykupic, wiec napewno jakos dasz rade:) a powiedz jak Maja daje rade bez Ciebie i kto w tym czasie z nia jest?

Idziemy chyba zaraz na kałuzowy spacer, bo przerwa w opadach :D:D:D

anaconda a gdzie to się wybierasz?:confused:
fornetka też czasami miałam dni zwątpienia jak Hubert miał tyle co Nikuś

właśnie słyszałam w radniu pogodę do 10 czerwca:eek::cool2: chyba na prawdę musimy na lato zaopatrzyć się w kalosze i płaszcze przeciwdeszczowe:dry:

Witam w peikna sloneczna pogode:-D
Mi to dzisiaj na reke bo mam tyle do zrobienia ze i tak nie mialabym czasu isc na dwor i byloby mi zal, ale powaznie mowiac nie znosz tez takiej pogody.
Fornetka poczatki sa czasem naprawde trudne ja urodzilam malego jesienia wiec czesto mialam jakiegos dola i najczesciej w taka pogode. Nie trac cierpliwosci jesli to ci pomoze zostaw go chwile samego a ty wyjdz nawet na balkon i wez troche glebokich oddechow i nie pokazuj mu swojej slabosci bo on to wyczuwa.
Anaconda a gdzie ty sie wybierasz???Biedna Maja oby chorobsko szybko was opuscilo i wszystkie forumowe dzieciaczki:-)
Marta szalejesz z zakupami lkocki fajowe moj maly na lego za maly wiec na razie dostal skrzynie klasycznych, a ja na obiad dzisiaj mam ogorkowa a na jutro robie pomidorowke.
Maltanka wspolczuje przezyc z samochodem

Latam od rana i sprzatam i mam wrazenie ze ze wszystkim sie nie wyrobie. Nie wiem ile mnie u Was bedzie pewnie troszke mniej ale bede starala sie byc na bierzaco. Mam nadzieje ze szybko sie zorganizuje.

witam i ja po kilkudniowej przerwie
własnie odprawilismy ostatnich gości :-D:-D:-D:-D
czasu zabrakło na zaglądanie do was, ale od dzisiaj sie poprawię:tak::tak::tak::tak:
to tak w wielkim skrucie to było naprawdę fajnie, rodikna się zjechała, Mikołajek grzeczniutki, nawet ksiedzem pogadał, chyba mu się w kościele podobało:-D:-D:-D:-D:-D
dużo napisałyście więc raczej nie nadrobię aczolwiek poczytam co u was słychać:tak::tak::tak:

Obiad kupiony, tzn, pierś z kuraka przekroję na pół i foremkami do ciasta powycinam figurki, w panierkę i nuggetsy jak się patrzy:tak::-p:cool:. Jutro są u nas Targi obuwia i lecę - może M coś an lato kupię a sobie spodnie rybaczki jeansowe w "Po 4zł" kupiłam za 30:-p:tak:.
Młode mają jutro w przedszkolu wioskę Indian organizowaną przez fabryczkamarzen.pl
Marz pisz kiedy Twój na Chełm ma kurs.;-):tak:
Mandziula, czyżby z moim znajomym Mikuś uciął sobie pogawędkę?

reklama
Marta włąśnie z twoim znajomym :-D:-D:-D:tak::tak::tak:
ale się marudny zrobł bo moja mama od piątku go niuiała nosiła a ja staram się g zwiele nie nosići jest płacz, poprostu nie mam sił:eek::eek::eek:
trochę was poczytałam ale nie pamiętam co maiłąm napisać tyle naprodukowałyście:-D:-D:-D:-D

Do góry