reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Jula zasnęła i mam nadzieje że jutro będzie już lepiej a nie gorzej....

Anaconda
fajna ta praca....i jeszcze ten klimat...a ze spróbowaniem truskawek śpiesz się bo niedługo nie będzie :-D:-D:-D truskawek i Ciebie w kraju:-)

Mataka
współczuje wydatków:sorry2:

Maltanka
dzieki za przepis...kurczaka podsmażasz z jakąs przyprawa czy samego:eek:

Anet oszczędzaj sie a rodzinkę zagoń do roboty:tak::tak::tak:super że juz po operacji

reklama
Anaconda fajna ta praca....i jeszcze ten klimat...a ze spróbowaniem truskawek śpiesz się bo niedługo nie będzie :-D:-D:-D truskawek i Ciebie w kraju:-)
Tam są truskawki ale nasze smaczniejsze ;-):tak::cool: niż te zagramaniczne;-):tak::-D:-D:-D.
Ja na nocnej zmianie, na jutro popołudnie mam zamówione 2 szarlotki i ruskie i już boję się środy bo 12 sztuk jak na razie do upieczenia:tak:.
Madzienka, cebulka panierowana pyszna bo sobie małe opakowanie wzięłam - specjalnie zamówili i też jak spróbowali zachwalają:tak:.Tylko nie mam jak jej podesłać:-(.

Madzienka, cebulka panierowana pyszna bo sobie małe opakowanie wzięłam - specjalnie zamówili i też jak spróbowali zachwalają:tak:.Tylko nie mam jak jej podesłać:-(.

Super...spoko Martusia licze na czerwcowe spotkanie:tak::tak::tak::tak:wtedy mi przywieziesz:-D

To i ja zmykam

Dobranoc....

Ostatnia edycja:
pisalyscie i pisalyscie a ja czytalam i czytalam i niewiele pamietam:sorry2:
anaconda to fajnie Ci taka zmiana klimatu raz na rok:tak: zawsze lubilam takie przygody, ale teraz są juz inne obowiazki:sorry: Ale tak po pracy wyskoczyc na plaze mmmmm marzenie:tak::tak:
anet dobrze, ze juz w domku jestes, tylko szkoda, ze rodzina Cie balaganem przywitala, ale czego sie spodziewac jak chlop w domu sam z dzieciakami zostal:sorry: a jak Karolinka zniosla rozstanie? Anetko wracaj do formy!!!
madzienka dzieki wielkie :tak::tak:

Co do truskawek to ja czekam na swoje dzialkowe, bo kiedys kupowalam wczesniej i mi sie przejadly:dry: Ciekawe tylko co z nich w tym roku bedzie tak pada i pada:confused::dry: Ja tez zmykam spac. DOBRANOC

aaa maltanka twoj obiad tez nie byl mi obojetny, Ty ciagle jakies sakolyki wymyslas, P wiedzial co robi :D:D:D

Ostatnia edycja:
Karlita badz dobrej mysli z tym szwem to slyszalam ze nie wolno nic robic majac rece w orze bo to ponac jakos niekorzystnie wplywa na szew. Trzymam kciuki
Anet dobrze ze juz jestes w domu ale kurcze zagon ty ta swoja rodzine do roboty bo mozesz narobic sobie jakis komplikacji po operacji jak nie bedziesz sie oszcedzala

No i nie wiem co mialam i komu napisac:confused:wybaczcie

Mateusz spi a ja juz gotowa do wyjscia, mam nadzieje ze zaraz nie wstanie. Pogoda bardzo optymistycznie nastraja wiec ruszam:-). Pa

aaa maltanka twoj obiad tez nie byl mi obojetny, Ty ciagle jakies sakolyki wymyslas, P wiedzial co robi :D:D:D

sienio:-D:-D:-D:-p
marz spokojnego pierwszego dnia w pracy:tak:

witajcie!!!

my znowu dzisiaj w domu, bo pada, zaraz lecę zrobić kawkę, nic mi się dzisiaj nie chce, a muszę trochę przeszukać neta, ale to jak mały pójdzie spać, bo wisi na nodze:evil:

Witajcie

My juz po sniadanku. Chcemy sie wybrac do tego botanika, moze sie przejasni tak jak wczoraj:sorry2:
marz trzymaj sie pierwszego dnia:tak: ale Ci zazdroszcze:sorry2:
A co tu tak pusto??? hej juz 10.00:-D:-D

Po pierwsze,
sienio dzięki za przepis na babkę (z kulinarnego), jest rewelacyjna i pyszna:tak::tak::tak:...a najważniejsze, że bez mleka, masła itp:-D:-D
Po drugie,
czy któraś się orientuje, czy 2. miesięcznemu dziecku warto robić testy alergiczne (z krwi):confused::confused:robić robią (np. w Luxmedzie), ale piszą, że mogą być niemiarodajne Testy alergiczne Kraków - NOWOMED - Nowoczesna Medycyna - Kraków i Bielsko Biała i sama nie wiem co robić:dry::confused::confused:
Po trzecie,
nadrabiam:

Fornetka nie stresuj się!!! Każda miała taki okres i każda czasem ma dość, jak dziecko daje popalić....z czasem jest lepiej, serio:tak::tak::tak: Ja na początku też miałam dni, że ryczałam a Natalka ze mną...na szczęście mąż mnie opiep...i od razu było lepiej:tak::tak:

mandziula jaki przystojny Twój Mikołajek:tak::tak:

marz spokojnego i udanego pierwszego dnia w pracy!!

Maja śpi więc ja zaglądam na chwilkę.
A co do mojego wyjazdu to ja już pisałam co rok wyjeżdżam do Włoch do pracy na 3 m-ce :tak::tak::tak: i za 2 tyg już ruszam bo od 15 czerwca zaczynam, a co z Mają, każdego roku jest inaczej teraz do końca czerwca zostaje z tatą i będzie chodziła do przedszkola, potem na cały lipiec przyjeżdżają do mnie (bo tam mieszka na stałe moja siostra), a sierpień znowu przedszkole i tata i babcie, niestety ale bez pieniędzy żyć nie da rady :no::no::no:
Mandziula śliczne zdjęcie Mikołaja :tak::tak::tak: - mały przystojniaczek :tak::tak:
Maltanka coś doczytałam że znowu wam auto nawala - wyrazy współczucia :tak::tak:
Fornetka głowa do góry - będzie lepiej :tak::tak::tak:

ech, Włochy:cool2::cool2:pojechać tam znowu:rolleyes::rolleyes:klimat zawsze lepszy, nawet jeśli do pracy. Fakt co roku w to samo miejsce, może się znudzić, ale i tak to lepsze niż co roku np. zimna Skandynawia (przynajmniej masz zapewnione ciepłe i suche lato:tak::tak:)

Tak od P z pracy....chodzimy do medicover, do dr Polkowskiej ale ona jest dopiero jutro wiec dzisiaj poszłam do medycyny rodzinnej upewnic sie ze jest wszystko ok...
Ta lekarka z medycyny rodzinnej kazała ja obserwowac czy nic nie rozwija sie...może jutro uda mi sie dostac do pediatry bo miejsc oczywiscie brak ale jak to w prywatnej jeszcze nigdy mi nie odmowili:tak::tak::tak:

co do piwka to umowimy sie na pewno, jeszcze anaconde wyciagniemy na pozegnanie....
To kto chętny i kiedy na piwko.....które popołudnie wam pasuje??

Szkoda że z tym żłobkiem nie uda sie

Ja chętna:tak::tak::tak:, ale nie wolno:wściekła/y::hmm::hmm:

dzięki za wsparcie :)

myślę pozytywnie ale czasem gdzieś tam me myśli błądzą .... ;)

tak Gabi urodziła się przez CC - niestety była źle ułożona ...

Właśnie Gabi zdejmuje mi pranie z suszarki co za diabeł wcielony dzisiaj ....

moja czereśniowa duszyczka :)

Zobacz załącznik 251397

Gabi śliczna:tak::tak:
Głowa do góry, nie martw się...szwy się nie rozejdą:tak::tak:

truskawki górą!!!!!!:-):-):-):-):-):-)

:realmad::realmad::realmad::realmad::realmad:ja też chcę i też mi nie wolno:oo::oo::oo:

Witam kochane,ja juz od dzis w domku jestem,ale jakos sie odnalezc nie moge,szew mnie ciagnie,a dodam ze mam sliczniutki od samego pepka za po zebra :szok:....bo byly dwie przepukliny,ta mala na wierzku,kolo pepka i wieksza gdzies w srodku,wiec dobrze ze sie zdecydowalam i mam to juz za soba....tylko teraz szara rzeczywistosc w domu:eek:...nic nie moge dzwigac i podnosic i jak tu z Karolcia sobie poradzic:confused:,niby maz ma wolne ale jak go wiecej nie ma w domu niz jest....tesciowa troche przychodzila dzis,ale jak dalej bedzie to nie wiem....ja wrocilam to w domu balagan,ze az sie mi plakac chcialo:-(...Gosia mi poodkurzala troche,ale jak to 7 letnie dziecko nie za dokladnie,ale i tak jest lepiej niz bylo....no i wes tu i odpoczywaj...wrr....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dobra nie smece ide sie poloze bo brzuch mnie boli,za duzo sie nachodzilam dzis....DOBREJ NOCKI ZYCZE....
Moze uda mi sie zajzec jutro...pa,pa....;-):-)

Super, że już w domku:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:oszczędzaj się i szybko wracaj do pełni sił:tak::tak::tak:

http://lublin.gazeta.pl/lublin/1,35640,7958666,We_wtorek_dzien_dziecka__Oj_bedzie_sie_dzialo_.html hmm...nie wydaje mi się, żeby jakoś się wysilili z ilością imprez na DD;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Misia dzieki za uznanie:-) milo mi bardzo:tak: tylko czy te bydynie nie zaszkodza Natalce ? to tez jakies pochodne mleka:confused:
A co do testow to ja sie nie znam, ale przeciez czesto dzieci maja tzw. skaze bialkowa a pozniej im mija z wiekiem:confused:

i znów pada:dry::dry:

Do góry