reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Mandziula super Mikołaj sie prezentuje w tym stroju taki elegancik..
Marta wlasnie mialam do Ciebie pisac ze jutro M postanowil nigdzie nie ruszac i posiedziec na miejscu z Mateuszem. Teraz przez te 2-3tyg trudno powiedziec bo tak bedzie i nie bedzie pracowal pol na pol ale jak tylko bedzie mial w planach ruszyc na Chełm to dam znac. Szalenstw zakupowych ciag dalszy??;-)
Maltanka ale pysznosci serwujesz moje obiady teraz pewnie beda w wiekszosci zupowe:-)a ofertami sie nie przejmuj jak bedziesz na bierzaco przegladac to wczesniej czy pozniej w koncu na cos ciekawego trafisz tego ci zycze

Mateusz spi slonko wyszlo wiec odrazu samopoczucie o niebo lepsze wiec umowilam sie jeszcze na wieczor do fryzjera na male co nie co:-)

reklama
Witajcie, ja już odkopałam się z sterty prasowania...ufff

U lekarza byłyśmy na razie nic niepokojącego nie widac, tylko z nnosa Julci leje sie...może coś rozwinąć się więc dostałyśmy pulneo ale jutro chyba zawitam do naszej pediatry:tak::tak::tak:

A teraz nadrabiam zaległości

Madzia
cierpisz na bezsenność:shocked2::shocked2::shocked2:bo to że Marta jest w srodku nocy to normalka:-):-):-):-)
Tak żałuje że nie udało nam sie dzisiaj z Wami Madziarka wybrać...ale mam nadzieje ze miło spędziliście dzionek...czekam na relacje na blogu:tak::tak::tak::tak:
I jeszcze raz dziekuję...ale wiesz że nie trzeba było:zawstydzona/y:

Marta
Ty to jestes fana mamuśka rozpieszczasz te chłopaki...tyle prezentów!!!

Maltanka
super że jednak uda Wam się pojechac gdzieś na wakacje...a co z autkiem???:sorry:

Antuanet
jak Kubuś???

Anaconda
gdzie wyjeżdżasz, po co, na ile???pisz nam tu szybko!!!

My zamawiamy pizzę, bo w planach mieliśmy wyjściowy obiad ale z powodu Julci zostaliśmy w domciu:confused:

Marzenko odpoczywaj...porzadki poczekaja...jak samopoczucie przed pierwszym dniem pracy???i kiedy na piwo idziemy???:-p:-p:-p
Czekam na fotke nowej fryzurki;-);-);-)

Maltanka wklejałaś już kiedyś przepis na ta zapiekankę bo mi smaka narobiłaś....???:wink::wink::wink:

Mandziula super że imprezka udana, a Mikołaj jaki elegancik:tak::tak:

Marta super pomysł z tymi wycinankami chyba też takie jutro zrobię...a jaką robisz panierkę???

A co z Karlita???Cos nieodzywa się do nas...:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

Maja śpi więc ja zaglądam na chwilkę.
A co do mojego wyjazdu to ja już pisałam co rok wyjeżdżam do Włoch do pracy na 3 m-ce :tak::tak::tak: i za 2 tyg już ruszam bo od 15 czerwca zaczynam, a co z Mają, każdego roku jest inaczej teraz do końca czerwca zostaje z tatą i będzie chodziła do przedszkola, potem na cały lipiec przyjeżdżają do mnie (bo tam mieszka na stałe moja siostra), a sierpień znowu przedszkole i tata i babcie, niestety ale bez pieniędzy żyć nie da rady :no::no::no:
Mandziula śliczne zdjęcie Mikołaja :tak::tak::tak: - mały przystojniaczek :tak::tak:
Maltanka coś doczytałam że znowu wam auto nawala - wyrazy współczucia :tak::tak:
Fornetka głowa do góry - będzie lepiej :tak::tak::tak:

mandziula ślicznie wyglądał Mikołaj w Dniu Chrztu, super że wszystko się udało i że goście dopisali.
madzienka mam nadzieję że szybko przejdzie Julci katar. Kubuś dużo lepiej, już zdrowieje- dzisiaj spał od 9:50 do 14:tak: Niby jeszcze kaszle ale zdecydowanie mniej.
maltanka a gdzie chcecie jechać na wakacje? Super jakby się udało przesunąć termin urlopu męża.
fornetka3 mi Kuba też dawał popalić jak był noworodkiem, w 3 tygodniu mu się kolka zaczęła i tak było dopóki nie skończył 3 m-cy. Jak już nie miałam sił na nic to wkładałam go do łóżeczka i wychodziłam na balkon...mi pomagało.Głowa do góry-będzie dobrze.:-)
sienio udanego spacerku po kałużach:-)
Ja poprasowałam prawie wszystko, na obiad mam wczorajszą potrawkę, ziemniaków aby ugotuję. Teraz muszę coś wymyślić małemu do zabawy...

Madzienka oby Juli katar sie nie roziwnal, jutro do pediatry??to dzisiaj gdzie bylyscie pisalas o Medicoverze ja bede tam jutro rano czyzbys tak jak ja nalezala tam jako socjal z pracy swojego M????
A u fryzjera bedzie bez szalenstw po prostu male zrobienie porzadkow na mojej głowie a piwko czekam na propozycje terminu:-)fajnie by bylo gdby naprawde udalo sie troche nas zebrac na takie spotkanko...
A przed praca w sumie stresu nie ma ale chcialabym juz miec pierwszy dzien za soba chociaz i tak przez ten tydzien sie wynudze bo jak znam zycie to najbidniej przez ten czas beda nadawac hasła do systemu i takie tam...
Anaconda kochana to ty niezle wakacje masz co rok;-)
Sunday dzwonilam do zlobka i opisalam po krotce dlaczego po raz kolejny dowiaduje sie czy Mateusz sie dostal. Kirowniczka powiedziala ze jest na liscie w gr1 i sie dostal. Ale niestety ani Tobie ani mojej kolezance nie moe zwonic swojego miejsca bo Wasze dzieci sa na liscie rezerwowej do gr2 pewnie dlatego ze koncza 2 lata przed wrzesniem. Kurcze troche szkoda ze moje miejsce nie moze zadnej z Was pomoc...
A znalazlam jakies przedszkole????

Ostatnia edycja:
anaconda eee to jeszcze nie jest tak zle, fajnie caly miesiac Maja z mezem bede u Ciebie :):) a to mze gdzies nad Morzem? Kiedys moja kolezanka pojechala tez do Wloch do pracy i trafila sie jej Kalabria( nie wiem jak to sie pisze :p) wiec byla zachwycona:D:D:D
marz szkoda, ze Twoje miejsce nie przyda sie dziewczynom, ale co zrobic... Trrzymam mocno kciuki za pierwszy dzien pracy po przerwie :):)

Poszlysmy na ten spacer kaluzowy, a kaluzy ani sladu... tylko ślimaki sie przechadzaly :p

Madzienka oby Juli katar sie nie roziwnal, jutro do pediatry??to dzisiaj gdzie bylyscie pisalas o Medicoverze ja bede tam jutro rano czyzbys tak jak ja nalezala tam jako socjal z pracy swojego M????
A u fryzjera bedzie bez szalenstw po prostu male zrobienie porzadkow na mojej głowie a piwko czekam na propozycje terminu:-)fajnie by bylo gdby naprawde udalo sie troche nas zebrac na takie spotkanko...
A przed praca w sumie stresu nie ma ale chcialabym juz miec pierwszy dzien za soba chociaz i tak przez ten tydzien sie wynudze bo jak znam zycie to najbidniej przez ten czas beda nadawac hasła do systemu i takie tam...

Tak od P z pracy....chodzimy do medicover, do dr Polkowskiej ale ona jest dopiero jutro wiec dzisiaj poszłam do medycyny rodzinnej upewnic sie ze jest wszystko ok...
Ta lekarka z medycyny rodzinnej kazała ja obserwowac czy nic nie rozwija sie...może jutro uda mi sie dostac do pediatry bo miejsc oczywiscie brak ale jak to w prywatnej jeszcze nigdy mi nie odmowili:tak::tak::tak:

co do piwka to umowimy sie na pewno, jeszcze anaconde wyciagniemy na pozegnanie....
To kto chętny i kiedy na piwko.....które popołudnie wam pasuje??

Szkoda że z tym żłobkiem nie uda sie

mandziula ślicznie Mikołaj wyglądał:-)
anaconda a co Ty tam będziesz robiła???

Maltanka
super że jednak uda Wam się pojechac gdzieś na wakacje...a co z autkiem???:sorry:

Maltanka wklejałaś już kiedyś przepis na ta zapiekankę bo mi smaka narobiłaś....???:wink::wink::wink:

1. willkommen in serwis:dry:
2. chyba nie wklejałam, wieczorkiem wkleje na kulinarny:-)

maltanka a gdzie chcecie jechać na wakacje? Super jakby się udało przesunąć termin urlopu męża.

antuanet tradycyjnie w Tatry:-):tak: a że w parę osób to może i w góry da się wyskoczyć chociaż jeden dzień:-)

Madzienka oby Juli nic się nie rozwinęło

a my byliśmy na kałużach u nas na parkingu są duuuże, ale na krótko bo Hubert stwierdził że sobie w kałuży usiądzie:confused: i musieliśmy wracać do domu.:cool2:

a mnie głowa coś boli przez tą pogodę...

A co z Karlita???Cos nieodzywa się do nas...:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

hej dziewczynki :)

jestem jestem :)

miło że ktoś o mnie pamięta :-D

nie odzywam sie ale czytam niestety na wszystko trudno znaleźć czas ...

weekend słoneczny więc dużo spędziliśmy czasu na dworze :) w niedzielę też byliśmy na dłuuugim spacerze a później na zakupach :)

teraz też właśnie wróciłam z Gabi ze spaceru :) skoro przestało padac trzeba to wykorzystać :)

Gabi daje popalić ... przebiła jej się dolna dwójka i już widać dwie górne dwójki... i mam mały problem bo ta bestia zaczyna gryźć!!!!!!!!!!!! w zabawie to w zabawie ale to boli ... tłumacze jej że mnie boli i nie wolno ale to nie skutkuje.... chyba jest za mała ;)

właśnie dałam jej pompkę do balonów to mam chwilę wolnego ;) hehehe

fornetka początki są trudne ... później już jest łatwiej ... ale nie do końca!! głowa do góry!!

ostatnio się zastanawiałam jak to będzie u nas jak się maleństwo urodzi hehehehe
umówiłam się na usg 16stego czerwca
dzisiaj koleżanka mnie przestraszyła bo się okazało że jej bratowa wylądowała w szpitalu (2,5 roku temu miała cesarkę) i teraz jest w 8 miesiącu i jej się wewnętrzne szwy rozeszły!! i teraz do końca ma leżeć w szpitalu ... chyba bym popadła w depresje!! ale jestem dobrej myśli ;) kurcze muszę jak najszybciej zdobyć namiary do Wawrzyckiej ... moze w dzień dziecka jak będzie ładna pogoda to wybierzemy się do Gali to tam w pawilonach popatrzę - mam nadzieję że jeszcze tam przyjmuje ...

reklama
Marz ja jeżdżę nad sam Adriatyk blisko Wenecji jest miejscowość typowo turystyczna Jesolo lido i fakt wiele osób mi zazdrości bo mam do morza 2 min drogi tylko dla mnie to już takie powszechne że przestało cieszyć (wyjeżdżam odkąd szkołę skończyłam z przerwą na czas ciąży i pierwszych 2 lat Mai)
Madzienka no to szybko musimy się na to piwko umawiać bo ja w następną niedzielę wybywam :tak::tak::tak:
Karlita nie zadręczaj się niepotrzebnie, twoja ciąża będzie w porządku i tylko tak proszę myśleć :tak::tak::tak:

Do góry