sunday_
Fanka BB :)
A przepis mam z tej stronki! Czarna Oliwka - Ciasto ucierane z owocami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko daj dzień wcześniej znać;-) żebym z produkcją nastarczyła;-).Marta wlasnie mialam do Ciebie pisac ze jutro M postanowil nigdzie nie ruszac i posiedziec na miejscu z Mateuszem. Teraz przez te 2-3tyg trudno powiedziec bo tak bedzie i nie bedzie pracowal pol na pol ale jak tylko bedzie mial w planach ruszyc na Chełm to dam znac. Szalenstw zakupowych ciag dalszy??;-)
Dziś mnie czeka nocna zmiana.Madzia cierpisz na bezsennośćbo to że Marta jest w srodku nocy to normalka:-):-):-):-)
Marta super pomysł z tymi wycinankami chyba też takie jutro zrobię...a jaką robisz panierkę???
Na piwko może nie ale na soczek w sobotę z Fogią, Anihirą i chłopakami wyruszamy - jutro otwierają koło mnie Vikolandię( a'la Bugi) i idziemy zbadać teren.
To kto chętny i kiedy na piwko.....które popołudnie wam pasuje??
Kupiłam kilo i Julu z 20 zjadł i tylko "tuskawy posie' - u nas po 10-13zł a jak w LBN?truskawki górą!!!!!!:-):-):-):-):-):-)
Toż to moje awaryjne ciasto.A przepis mam z tej stronki! Czarna Oliwka - Ciasto ucierane z owocami
Sunday stawiasz.
Ciasto super tyle że ja śmietany nie daję.
Hubercik bombowy pomysł...mama chyba zadowolona nie byla
To kiedy idziemy na to piwko???;-);-);-)nie ma chętnych....no dobra moze byc kawa
Kupiłam kilo i Julu z 20 zjadł i tylko "tuskawy posie' - u nas po 10-13zł a jak w LBN?
Anaconda bylam tam kiedyś na obozie...chwal się co tam robisz???
To kiedy idziemy na to piwko???;-);-);-)nie ma chętnych....no dobra moze byc kawa
Kupiłam kilo i Julu z 20 zjadł i tylko "tuskawy posie' - u nas po 10-13zł a jak w LBN?
Witam kochane,ja juz od dzis w domku jestem,ale jakos sie odnalezc nie moge,szew mnie ciagnie,a dodam ze mam sliczniutki od samego pepka za po zebra ....bo byly dwie przepukliny,ta mala na wierzku,kolo pepka i wieksza gdzies w srodku,wiec dobrze ze sie zdecydowalam i mam to juz za soba....tylko teraz szara rzeczywistosc w domu...nic nie moge dzwigac i podnosic i jak tu z Karolcia sobie poradzic,niby maz ma wolne ale jak go wiecej nie ma w domu niz jest....tesciowa troche przychodzila dzis,ale jak dalej bedzie to nie wiem....ja wrocilam to w domu balagan,ze az sie mi plakac chcialo:-(...Gosia mi poodkurzala troche,ale jak to 7 letnie dziecko nie za dokladnie,ale i tak jest lepiej niz bylo....no i wes tu i odpoczywaj...wrr....
Dobra nie smece ide sie poloze bo brzuch mnie boli,za duzo sie nachodzilam dzis....DOBREJ NOCKI ZYCZE....
Moze uda mi sie zajzec jutro...pa,pa....;-):-)