reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam poniedzialkowo!Ale pogoda!:-(Normalnie pod psem!!! Tylko sie polozyc i spać!!!!!
maltanka znam ten ból jesli chodzi o samochód!Normalnie najlepiej kupić sobie rower!!!!:-) Bo najlepszy samochod to "samochod sluzbowy"!!!!
Fajnie że wekend sie udał!:-);-)
Marta super klocki!!!Kupiłaś na allegro?

witam się i ja

co tu tak pusto z rana:eek:

marta fajne klocuszki:tak:
sundey zgadzam się:tak:- najlepszy służbowy

my dzisiaj pospaliśmy do 7.30, ale pogodę to mamy niezłą, młodemu już nudzi się w domu, ale wszedł sobie w pudło z zabawkami i coś tam grzebie, a ja kończę śniadanko i zabieram się do szukania jaiegoś noclegu w górach:tak: mieliśmy nie jechać w tym roku na wakacje, ale wczoraj brat nas namawiał żebyśmy razem się wybrali w parę osób i jak uda się P przesunąć urlop to pojedziemy:tak::-)

MATKO ale leje!!!!!!!!!!!A ja zaraz wychodze!!!!:-(
maltanka a kiedy macie urlopik? My to jak dobrze pojdzie pojedziemy na Roztocze!

Witajcie
pogoda normalnie masakra...dobrze, ze wczoraj bylysmy dlugo na dworze. Wyglada na to , ze czeka nas caly dzien w domu:(
sunday trzeba sobie chyba na to lato zamiast bikini kalosze sprawic :D:D:D
maltanka pewnie jedzcie trzeba sie roszke rozerwac i zapomniec o problemach!
madzienka napisz jak po wizycie u lekarza.

My juz po sniadanku, chyba sie zabiore za jakis sprzatanie, bo dzis raczej innych rozrywek nie przewiduje...bleee

A co sie stalo z Anaconda? Chyba na dobre utknela u tesciówki :p:p:p

Witajcie,
pogoda do d.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dobrze, że wczorajszą wykorzystaliśmy u rodziców:-D:-D:-D
Witam sobotnio:tak:

Niedawno wróciłam ze spacerku z Amandą bo trza było coś do jedzenia kupić i jestem padnięta:zawstydzona/y: ale miło było by się zdrzemnąć bo dziś od 6.00 na nogach:cool2: zajęcia w szkole miałam i dlatego musiałam tak rano wstać:confused:
Od godziny 10.30 siedziałam na zajęciach (pracowni kosmetycznej) razem z Amandą ponieważ Przemek musiał iść do pracy na 11.00 więc mi ją podrzucił:sorry2: a nauczycielka nie robiła przy tym problemów :tak::tak:Ami za to się świetnie bawiła malując swojej lalce potem mi paznokcie;-) lali zostały a swoje zmyłam bo miałam na pół palca usmarowane:-D:-D
Wytrzymała ze mną do końca zajęć bez marudzenia:tak::tak:

Jutro niestety też siedzę w szkolę:eek: do 18 prawie i w dodatku mam 2 egzaminy jeden z chemii a drugi poprawkowy z fizykoterapii :dry:ehh byle do lipca;-)

:-D:-D:-DDobrze, że Ami się super bawiła:-p

Poczytałam Was, nadrobiłam zaległości ale cytaty gdzieś mi wcięło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i nie pamiętam, co miałam napisać:dry::dry::dry:

Witam się!
maltanka
współczuję tych przejść z samochodem. Mam nadzieję że już w tym roku wykorzystał wszystkie możliwości i już się nie zepsuje. Bo naprawdę samochód to skarbonka bez dna.
marta1981 fajne klocki, pewnie chłopcom się spodobają.:tak: Marta znając Ciebie to pewnie "wagarowałaś" w kuchni tworząc jakieś pyszności.
sienio pogodę super mamy! Normalnie aż nic się nie chce tylko klapnąć przed telewizorem;-)
Kubuś poszedł spać a ja umyłam naczynia i teraz chyba chwycę za żelazko. Jakiś marudny od rana, nie wiem o co mu chodzi:confused: Może jak pośpi będzie lepiej...
Miłego dzionka.:-)

reklama
Witam :-):-)
Nie będę oszukiwać ze cokolwiek czytałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, weekend spędziliśmy u teściowej, Maja nadal chora, porządnie zachrypnięta do tego pogoda okropna i na dodatek dowiedziałam się że za 2 tyg wyjeżdżam :szok::szok:, nic nie kupione a ja uziemiona i przez pogodę i przez chorobę Mai :dry::dry:

Do góry