Marta1981
Rodzyneczka
Poszły spać a ja jeszcze tylko się pochwalę co udał mi się w ostatniej chwili kupić młodym na DD Klocki LEGO W PLASTIKOWEJ SKRZYNI PUDEŁKO 6161 (1049837138) - Aukcje internetowe Allegro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam sobotnio
Niedawno wróciłam ze spacerku z Amandą bo trza było coś do jedzenia kupić i jestem padniętaale miło było by się zdrzemnąć bo dziś od 6.00 na nogach
zajęcia w szkole miałam i dlatego musiałam tak rano wstać
Od godziny 10.30 siedziałam na zajęciach (pracowni kosmetycznej) razem z Amandą ponieważ Przemek musiał iść do pracy na 11.00 więc mi ją podrzuciła nauczycielka nie robiła przy tym problemów
Ami za to się świetnie bawiła malując swojej lalce potem mi paznokcie;-) lali zostały a swoje zmyłam bo miałam na pół palca usmarowane
![]()
Wytrzymała ze mną do końca zajęć bez marudzenia
Jutro niestety też siedzę w szkolędo 18 prawie i w dodatku mam 2 egzaminy jeden z chemii a drugi poprawkowy z fizykoterapii
ehh byle do lipca;-)