anaconda27
styczniówka2006
Sunday to nie przyjęli Maksa do żłobka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny super macie te fotki z sesjijuż nie mogę się doczekać naszej
Siedze przed kompem juz pare godzin, ale nie mialam chwili aby zajrzec bo czytam opinie o przedszkolach prywatnych. Ktore przyjmuja dzieciaki od 2 lat i jakie ceny
Jutro sie wybieramy z Maksem do BUGI, ktos chetny sie spotkac i poplotkowac??????
oby szybko sobie poszłakurczę, chyba @ powróciła
może coś takiego zamiast kwiatów Pamiątka komunijna, ślubna, urodzinowa (1055609111) - Aukcje internetowe AllegroMam do was prośbę...podpowiedzcie mi co mam kupić znajomym na ślub zamiast kwiatka...zażyczyli sobie drobne pamiątki albo książki...a ja nie mam pomysłulicze na waszą pomoc
Karlita trzymam mocno kciuki żeby do następnej wizyty ten krwiak się wchloną będzie dobrze na pewno mocno w to wierzęco do wizyty
potwierdzam jestem w ciąży widziałam swoją fasolkę później wkleję Wam fotkę
hmmm ma 6,1 mm ale wg usg ma 5 tygodni a wg suwaczka 6 mm to 7 tygodni
nie ważne....
także mam 2 terminy wg mo i wg usg wszystko zamyka sie w styczniu
niestety obecnie mam zagrożenie bo mam krwiaka dostałam leki, mam zakaz dzwigania, biegania, sexu mam się oszczędzać i wszystko robić z głową ... 16 czerwca mam kolejne usg i zobaczymy
gratulacje dla zdolnej Majeczki:-):-):-)Ja już po dniu mamy, jestem taka dumna z mojej Mai, pani tylko ją wychwala, jest jednym z najlepszych przedszkolaków w grupie, jak jej nie było w poniedziałek to pani się martwiła ze całe przedstawienie szlak trafi bo podobno Maja to wszystko najlepiej ciągnie i przy niej inne dzieci też jakoś zaczynają śpiewać, normalnie aż miło słuchać
Jak tylko zdjęcia wgram to się pochwalę
A to portret mamy i taty w wykonaniu Mai
po prostu śliczne:-):-)A tu mój i M prezent od Jula
Zobacz załącznik 250157
niech szybko wraca do pełni siłBabeczki, mam wiadomości od Anet15:
"Ja już po operacji przepukliny. Już czuję się lepiej, trochę boli rana, ale daję radę. Pozdrów dziewczyny z BB ode mnie. Aneta"
Zmykam do kuchni.
fajne bucikiNasze butki i zmykam
Zobacz załącznik 250185