reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
witam po długiej nieobecności:zawstydzona/y:

Niestety nie miałam w tym tygodniu czasu żeby siąść bo a to lekarz a to UP a to szkolenie:confused: Kurację antybiotykową skończyłam z pomyślnym rezultatem bo wyniki wyszły prawidłowo:-) w czwartek byłam ze wszystkimi badaniami (bo robiłam z rana tego dnia róznież na WR i HBS w luxmedzie ) u mojego gina i jak na razie nie ma się czym niepokoić a morfologię witaminkami podgonić:cool:
tylko jeszcze to serducho bzikuje bo na wizycie tętno wyskoczyło do 98 co nawet żadnego wysiłku nie wykonałam a w poczekalni 30minut na d...pie siedziłam :dry: podskakuje mimo woli :eek:ale tym to już się ma kardiolog zająć 8.06:cool2:
Na wizycie oczywiście pan dr. na początku zmierzył ciśnienie potem zważył (oj trochę mi się przytyło:zawstydzona/y: a mianowicie 5kg:szok:) potem badanie na samolocie a następnie usg przez powłoki brzuszne tym razem:-) Maleństwo ma się doskonale całe 6,64cm;-) rączki, nóżki, główka wszystko na swoim miejscu :tak:a jak się fajnie poruszało super widoki:-):-) kolejna wizyta na 24 czerwca:cool:

anaconda niestety nie! zloze moze odwolanie na Pulawskiej, bo ide na rozmowe w spr pracy do przedszkola prw niedaleko.Ale watpie czy cos z tego bedzie:eek::no:
aluska witaj, jak sie ciesze ze z maleństwem wszystko dobrze!Dbaj o siebie i rośnij!!!!:-D:-D:-D

Sunday rosnę rosnę nawet szybciej niż myślałam;-) jak tam poszukiwania przedszkola?
ja składałam podania do5 przedszkoli i do żadnego się Ami niedostała:no::no:
Karlita piękny suwaczek :-):-):-) Serdeczne Gratulacje:-):-)

aluśka skladalas do panstwowych? Ja dzownilam do Piotrusia Pana i przyjmuja od 2 lat i sa jeszcze miejsca.

Dziewczyny super macie te fotki z sesji:tak::tak::tak::tak:już nie mogę się doczekać naszej:-D:-D

Czekamy na małą Natalke jako gwiazdeczkę aparatu....:tak:

Siedze przed kompem juz pare godzin, ale nie mialam chwili aby zajrzec bo czytam opinie o przedszkolach prywatnych. Ktore przyjmuja dzieciaki od 2 lat i jakie ceny:confused::eek::confused::eek::eek:

Jutro sie wybieramy z Maksem do BUGI, ktos chetny sie spotkac i poplotkowac??????

Jakie ceny???bardzo wysokie???

Ja za Bugi popoludniu i w weekend po wczorajszym wypadzie dziekuję:sorry::sorry::sorry::sorry:mało dzieci nie porozjeżdzały starszaki...nie wspominajac co robiły z tym dmuchanym domkiem:eek::eek::eek::eek:

My już po mega spacerku i odwiedzinach w piaskownicy...musieliśmy wrócić do domu bo Juleczka zgłodniała....

Anaconda miłego weekendu u teściowej:tak:

Aluska
super że wyniki poprawiły sie

Madzienka ten Piotruś Pan 300zl + 8zl/dzien wyzywienie. A tak to trzeba czytac po stronach
A z tym Bugi to nie zrozumialam. Co bylo nie tak????? Ja jak bylam dwa tygodnie temu w sobote o 10 to bylo bardzo malo dzieciakow , pozniej z chwili na chwile przychodzily

A to w Plazie
http://www.lublinplaza.pl/

Ostatnia edycja:
maltanka no ja wlasnie tez myslalam, ze to naprawde gratis a nie takie oszukane:-p ja planuje pojsc na taka jak polowkowa jak Marzenka, ale to musimy byc wszyscy 3:sorry:
madzienka, karlita naprawde fajne fotki:tak::tak:
madzienka widzialam dzis w smyku ta ksiazke o ktora pytalas te Czupurki, fajna:tak: duzo fajnych pomyslow na spedzenie z dzieckiem czasu i sa tam rzeczy ktore mozna zrobic z taka mala Julka jak i wiekszym dzieckiem:happy2: np odciski z masy solnej, ludziki z plastikowych kubeczkow do napojow, wiecej niestety nie pamietam:sorry2: A co do prezentu to moze jakas poradnik malzenski albo cos podobnego z humorem;-)
aluska super, ze z wynikami juz ok, teraz musi sie serduszko unormowac:tak:
o wlasnie anaconda, maltanka zebyscie bez uszkodzen przeteraly te wizyty

Ostatnia edycja:
Sunday tak, do państwowych tylko składałam:confused:
Madzienka, Karlita zdjęcia superaśnie:-) a dziewczynki przeurocze pozują jak prawdziwe modelki:tak:
kurczę, chyba @ powróciła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok:
oby szybko sobie poszła:confused::confused:
Mam do was prośbę...podpowiedzcie mi co mam kupić znajomym na ślub zamiast kwiatka...zażyczyli sobie drobne pamiątki albo książki...a ja nie mam pomysłu:no::no::no:licze na waszą pomoc:-p:-p:-p:-p
:tak::tak:
może coś takiego zamiast kwiatów Pamiątka komunijna, ślubna, urodzinowa (1055609111) - Aukcje internetowe Allegro
Anaconda duzo zdróweczka Majeczce życze żeby kaszelek przestał ja męczyć
co do wizyty :)
potwierdzam jestem w ciąży :) widziałam swoją fasolkę później wkleję Wam fotkę ;)
hmmm ma 6,1 mm ale wg usg ma 5 tygodni a wg suwaczka 6 mm to 7 tygodni ;)
nie ważne.... ;)

także mam 2 terminy wg mo i wg usg wszystko zamyka sie w styczniu :)

niestety obecnie mam zagrożenie bo mam krwiaka :no: dostałam leki, mam zakaz dzwigania, biegania, sexu ;) mam się oszczędzać i wszystko robić z głową ... 16 czerwca mam kolejne usg i zobaczymy
Karlita trzymam mocno kciuki żeby do następnej wizyty ten krwiak się wchloną:tak: będzie dobrze na pewno mocno w to wierzę:confused::confused:
a teraz mam już 3 terminy:-D:-D:-p
bo wg MO mam na 4 grudnia (to ukazuje mój suwaczek):tak:
z 1 usg robionego 22.04 na 6 grudnia
a z 2 usg robionego 27.04 na 2 grudnia :-D:-D
Ja już po dniu mamy, jestem taka dumna z mojej Mai, pani tylko ją wychwala, jest jednym z najlepszych przedszkolaków w grupie, jak jej nie było w poniedziałek to pani się martwiła ze całe przedstawienie szlak trafi bo podobno Maja to wszystko najlepiej ciągnie i przy niej inne dzieci też jakoś zaczynają śpiewać, normalnie aż miło słuchać
Jak tylko zdjęcia wgram to się pochwalę :tak::tak::tak:
A to portret mamy i taty w wykonaniu Mai :-D:-D:-D
gratulacje dla zdolnej Majeczki:-):-):-)
po prostu śliczne:-):-)
Babeczki, mam wiadomości od Anet15:
"Ja już po operacji przepukliny. Już czuję się lepiej, trochę boli rana, ale daję radę. Pozdrów dziewczyny z BB ode mnie. Aneta"
Zmykam do kuchni:-p.
niech szybko wraca do pełni sił:tak::tak::tak:
fajne buciki:tak::tak:

reklama
Sunday myslalam o tym aby sprobowac odstapic ci miejsce na Nalkowskich ale moja kolezanka niestety nie dostala sie tez do zadnego a skladalysmy razem i jesli ona sie zdecyduje to mialysmy taka umowe kt bedzie mogla to daje drugiej. Ale jesli zrezygnuje to odrazu dam ci znac.
Aluska super ze wszystko jest ok wrzuc jakas fotke i pochwal sie jak rosniecie:-)szkoda ze Amanda nie dostala sie do przedszkola a swoja droa to paranoja z tymi przedszkolami i zlobkami
Maltanka Anaconda mileo pobytu u tesciow my tez jutro jedziemy do rodzicow tylko my za jednym razem do jed nych i drugim w jednym miescie na tej samej ulicy tylko na dwoch koncach

My juz po szalenstwie pod blokiem z dzieciakami a teraz maly sie kapie. Ja jade dzisiaj na lowy do tesco po 21 moze jeszcze cos kupie na DD dla chrzesniakow i zobacze moze jaka bluzeczke do pracy kupie. Pojade na spokojnie sama to moze cos upoluje

Do góry