reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

hej:))

hania dostala na te bakterie bactrim, ale to niezarazliwe:)) wiec tez chyba sie do bugi wybierzemy ale rano...alejeszcze zobacze bo moze gosci bede miec:)

zmeczona po pracy jestem a tu sprzatnie prasowanie, dobrze ze mam kolezanke zmywającą bo calkiem byloby przerabane

Antuanet- zdrowka dla małego

Madzienka- gdzie Wy na ten basen chodzicie??ile kosztuja takie zajecia??? z dzieckiem1 osoba moze byc w wodzie???

ja bylam z hania kilka razy na głebokiej ale tak sami z M a nie na zajeciach,a przydalby sie jej basen:))

lece troche ogarnac mieszkanie bo balagan straszny

Karlita bedzie dobrze, moja druga ciąża byla duzo lepsza od 1..przynajmniej miala szczesliwe zakonczenie...mysle ze to nie reguła ze w 2sa komplikacje...oszczedaj sie a bedzie ok, no i oduczaj Gabi noszenia;))CHODZ to na pewno strasznie trudne ....

sesje JULKI i GABRYSI super, moze ktos poleci gdzie moge hani zrobic fote, chcialabym Tatusiowi na dzien Ojca taki prezent zrobic:)) fajne zdjecie do powieszenia??

buziaki dla wszytskich:)) milego wieczoru

Ostatnia edycja:
reklama
matko ale nasmarowalyscie:szok::szok::-D
antuanet a ta Pani doktor to jest z waszej przychodni? bo chyba musze sie przepisac chyba, bo zawsze trafiam na takie stare babsko naburmuszone, ktore mnie kiedys spytala czy jestem Julki siostra:-D:-D:-D Na szczescie nie chodzimy czesto do przychodni. Ale kurcze rozbieznosc w diognozie:no::no::no:
madzienka no kurcze 40 zl to troche duzo, kurcze mialam dzis kupic "teczkę 2-latka" i polazlam do innych sklepow i zapomnialam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
synday zyczylabym Ci powodzenia z tą gromadka, ale zapomnialam, ze Ty masz juz doswiadczenie:-D:-D:-D wiec zycze dobrej zabawy i mozliwie malo ludzi:tak:
milego wieczoru laski !:-)

Poczytałam i sporo tego było.
Jutro zasiądę na dłużej występ Olka rewelacyjny, cała akademia trwała ponad 40 minut .
Aluśka witaj swacho:-p;-):-D:-D.
Karlita, Madzienka sesja rewelacyjna:tak::cool: ale trochę nie fair z tym gratisem:no::sorry2:.
Sms-ka do Anet jutro wyślę rano.:tak:
Zmykam nocki odsypiać i jutro ostatni basen Olka:-(- kolejny w październiku:eek::confused:.

Madzienka dzięki;-) fotki bardzo ładne, za bańkami super, Jula chyba zadowolona. co do zdjęć jeszcze to ja zrozumiałam właśnie, że nawet za to jedno muszę zapłacić, ale z tego co mówisz to jednak jedno dostanę.:-p
misia ooo szybko mi po 8 miesiącach wróciła:dry:
sundey my niestety jutro nie damy rady:-( jedziemy do rodziców:tak:
aluśka to super, że dobrze, z serduchem też będzie ok:tak:
marz my też jak jedziemy to do rodziców i teściów za jednym razem (oczywiście do teściów zawsze krócej, ale:-))...udanych łowów.
aluśka super fotki, a Ami jaka duża:-)
antuanet zdrówka dla Kubusia
marta super że występ się udał, a czego następny basen jest dopiero w październiku?

ej weźcie ale naskrobałyście, jak zasiadłam w dzień to was mało było:-p:-p:-p
a my byliśmy dzisiaj w Olimpie małż pojeździł na gokartach, młody poprzyglądał się a na koniec poszedł sobie do tych samochodzików i jaki uchachany był:-) później tata zabrał nas na pizzę, hehe raczej mamę bo H nie je takich rzeczy.:-)

jutro zamierzam podjechać sobie na ten basen, zobaczę sobie jak tam jest.

dziewczynki ja tylko na sekundkę jestem padnięta Gabi dała w kość dzisiaj porządnie jutro przyjedzie do mnie mama bo w domu mam sajgon... stertę prasowania i ogólnie mam dzisiaj jakiegoś doła idę zaraz spać ....

kainkas polecam albo fotoabri na krakowskim albo Rożka na starym mieście

bo tak to nie wiem kto robi fajne fotki dzieciakom :)

czesc:) dziekuje wam za troske:) troszke mi juz lepiej.... jutro jedziemy na wies.. bo w niedziele jest komunia mojej chrzesnicy...troche mi sie nie chce no ale coz... musze//////

mam pytanie... piszecier o tej sesji( karlita:)) i az waz zazdroszcze ... tylko nie bardzo czaje i wogole... gdzie ja robiliscie i czy moge sobie zrobic taka w kazdej chwili?? i tez zaplace za zdjecia na plycie ok 120-150 zl??? czy to tylko jakis specjalny pakiet byl??? bo chetnie bym sobie z moja lala porobila no i jej przede wszystkim,,,, bo tak prawde powiedzawszy.... tp ja z moim dzieckiem mam moze ze 3 no 4 zdjecia + kilka z chrzcin////.

karlita dobrze, że mama jutro przyjedzie, a Ty odpoczywaj wtedy:tak:
mataka dobrze, że już lepiej, a tu masz stronkę gdzie zakładu gdzie dziewczyny robiły zdjęcia
Foto ABRI - Strona startowa

możesz sobie w każdej chwili zrobić taką sesję:tak: nie wiem jak cenowo, ale pewnie za płytkę też zapłacisz około 120-150 zł

ja zaraz zmykam

Ja jak zwykle zawitałam jak wszystkie już komara przycinają:-D:-D:-D:-D
My jutro wybywamy na działkę, wiec pewnie rano nie dam rady zajrzeć;-);-)
więc już zaocznie zapraszam na ciasteczko imieninowe
Zobacz załącznik 250560

Madzienka- gdzie Wy na ten basen chodzicie??ile kosztuja takie zajecia??? z dzieckiem1 osoba moze byc w wodzie???

Kainkas
do Motycza jeździmy, na zajęcia koszt 1godziny 25zl...płaci sie za cały miesiąc z góry...jedna osoba jest z dzieckiem:-):-):-)
Aqua Residence

Madzienka dzięki;-) fotki bardzo ładne, za bańkami super, Jula chyba zadowolona. co do zdjęć jeszcze to ja zrozumiałam właśnie, że nawet za to jedno muszę zapłacić, ale z tego co mówisz to jednak jedno dostanę.:-p
ej weźcie ale naskrobałyście, jak zasiadłam w dzień to was mało było:-p:-p:-p
a my byliśmy dzisiaj w Olimpie małż pojeździł na gokartach, młody poprzyglądał się a na koniec poszedł sobie do tych samochodzików i jaki uchachany był:-) później tata zabrał nas na pizzę, hehe raczej mamę bo H nie je takich rzeczy.:-)

jutro zamierzam podjechać sobie na ten basen, zobaczę sobie jak tam jest.

Dzieki...dostaniesz...wybierasz sobie zdjęcie i od razu Ci wywołują:tak::tak::tak:

a gdzie w Olimpie są gokarty???:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

Czekam na relację jak basen....

Udanej zabawy w Bugi....

I miłego weekendu...trzymajcie kciuki za pogodę, żeby jutro nie padało

reklama
Witam my juz jemy sniadanie,jakas kiepska nocke mial moj syn, non stop sie budzil-chyba bylo za cieplo! Pranie nastawione-pierwsza partia, ogarne troszke pokoj i wybywamy do Bugi, i moze skrocimy sobie pobyt tam bo dowiedzialam sie o Galeria Orkana i moze podjedziemy-mamy w koncu niedaleko!:-)

Kobitki miłego dnia życzę, jak już dotrę do domu to zajrzę do Was!

Do góry