reklama
Dzieki Aluska!!!!
Sunday wczoraj było mnóstwo dzieci...były urodziny 2 dziewczynek, i jeszcze warsztaty i dzieci tyrany, ktore nie zwracały uwagi na te maluchy...starch bylo oko z dziecka spuscic, my zostajemy przy czwartkach rano
Sienio tez przejrzałam ta książeczkę w Empiku i moze ją kupie...widziałam ze jest ciekawa szkoda tylko że kosztuje 4 dychy
A co do zdjęcia to to jedno robią za darmo...z reszta wszystkie robia za darmo...ale jesli chcesz mieć więcej niż jedno musisz zapłacićto tak jak w reklamie ing....za darmo masz tylko to co zrobisz sama
Marzenko czekam na relacje czy warto jechac....ja bylam na boże narodzenie i było bardzo duuuuużo ludzi
Madzienka ten Piotruś Pan 300zl + 8zl/dzien wyzywienie. A tak to trzeba czytac po stronach
A z tym Bugi to nie zrozumialam. Co bylo nie tak????? Ja jak bylam dwa tygodnie temu w sobote o 10 to bylo bardzo malo dzieciakow , pozniej z chwili na chwile przychodzily
Sunday wczoraj było mnóstwo dzieci...były urodziny 2 dziewczynek, i jeszcze warsztaty i dzieci tyrany, ktore nie zwracały uwagi na te maluchy...starch bylo oko z dziecka spuscic, my zostajemy przy czwartkach rano
madzienka, karlita naprawde fajne fotki
madzienka widzialam dzis w smyku ta ksiazke o ktora pytalas te Czupurki, fajna duzo fajnych pomyslow na spedzenie z dzieckiem czasu i sa tam rzeczy ktore mozna zrobic z taka mala Julka jak i wiekszym dzieckiem np odciski z masy solnej, ludziki z plastikowych kubeczkow do napojow, wiecej niestety nie pamietam A co do prezentu to moze jakas poradnik malzenski albo cos podobnego z humorem;-)
Sienio tez przejrzałam ta książeczkę w Empiku i moze ją kupie...widziałam ze jest ciekawa szkoda tylko że kosztuje 4 dychy
A co do zdjęcia to to jedno robią za darmo...z reszta wszystkie robia za darmo...ale jesli chcesz mieć więcej niż jedno musisz zapłacićto tak jak w reklamie ing....za darmo masz tylko to co zrobisz sama
Marzenko czekam na relacje czy warto jechac....ja bylam na boże narodzenie i było bardzo duuuuużo ludzi
Sunday to mnie troche zaskoczylas dzwonilam pytalam sie czys a listy bo chcialam podjechac a Pani ze ona moze mi powiedziec telefonicznie i powiedziala ze Mateusz przyjety a kolezanki na liscie rezerwowej. No nic podjade i sprawdze moze Pani sie pomylila szczerez to sie samam zaskoczylam ze przyjeli dod druiego
Madzienka zdam relacje jade jeszcze przed do eleclerca takze uciekam
Madzienka zdam relacje jade jeszcze przed do eleclerca takze uciekam
sunday_
Fanka BB :)
Marz moze ktos zrezygnowal a Twój byl na 1 miejscu i podskoczyl na liste przyjetych, nie wiem, ale nazwisko bylo na tej samej kartce co moj Maks, a Twoja kolezanka zdeklarowala sie juz? Tzn czy Ty sie zdeklarowalas bo trzeba potwierdzac.
niestety ostatnio żadnego brzuchowego zdjęcia nie robiłam mogę się pochwalić fotką Amandy z komunii;-).
Aluska super ze wszystko jest ok wrzuc jakas fotke i pochwal sie jak rosniecie:-)szkoda ze Amanda nie dostala sie do przedszkola a swoja droa to paranoja z tymi przedszkolami i zlobkami
Zobacz załącznik 250471 Zobacz załącznik 250472
miałam ją nie nosić ale to było tak tylko jednorazowo do zdjęcia;-)
Zobacz załącznik 250473 Zobacz załącznik 250475
Antuanet24
Październikowe mamy'08
madzienka, karlita śliczne zdjęcia z sesji. :-)
aluśka śliczna Amanda.:-) I super że wyniki się poprawiły, teraz już z górki pójdzie.
sunday_ fajnie to wymyśliłaś z tym dniem dziecka:-) Jeszcze zrób im pamiątkowe fotki i super.
anaconda,maltanka miłych spotkań w gronie najbliższych.
My od 3 dni mamy w domu sajgon. Kubuś zakatarzony, kaszle i gorączkuje. Wczoraj dr w przychodni powiedziała nam że nic niepokojącego nie widzi Dzisiaj byliśmy u dr Żyszkiewicz. Super babka! Taka życiowa, tylko dobrych wieści nie miała dla nas. Diagnoza: ostre zapalenie oskrzeli:-( Kubuś dostał antybiotyk i teraz wreszcie zasnął po 3 niepełnych nocach. Ja siadam do rachunkowości bo w niedzielę egzamin Chyba musiał złapać to przeziębienie od kogoś z tego przedszkola Miłego wieczorka.
aluśka śliczna Amanda.:-) I super że wyniki się poprawiły, teraz już z górki pójdzie.
sunday_ fajnie to wymyśliłaś z tym dniem dziecka:-) Jeszcze zrób im pamiątkowe fotki i super.
anaconda,maltanka miłych spotkań w gronie najbliższych.
My od 3 dni mamy w domu sajgon. Kubuś zakatarzony, kaszle i gorączkuje. Wczoraj dr w przychodni powiedziała nam że nic niepokojącego nie widzi Dzisiaj byliśmy u dr Żyszkiewicz. Super babka! Taka życiowa, tylko dobrych wieści nie miała dla nas. Diagnoza: ostre zapalenie oskrzeli:-( Kubuś dostał antybiotyk i teraz wreszcie zasnął po 3 niepełnych nocach. Ja siadam do rachunkowości bo w niedzielę egzamin Chyba musiał złapać to przeziębienie od kogoś z tego przedszkola Miłego wieczorka.
reklama
Super że dr Żyszkiewicz pomogła...to jest super pediatra, leczy wszystkie dzieciaki w naszej rodzince...
Zdroweczka dla Kubusia!!!!