reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

marz a ja widzialam Twojego synka na 1 miejscu na liscie rezerwowej na Nałkowskich? do 5 czerwca chyba trzeba sie deklarowac czy jakos tak.

reklama
Dzieki Aluska!!!!

Madzienka ten Piotruś Pan 300zl + 8zl/dzien wyzywienie. A tak to trzeba czytac po stronach
A z tym Bugi to nie zrozumialam. Co bylo nie tak????? Ja jak bylam dwa tygodnie temu w sobote o 10 to bylo bardzo malo dzieciakow , pozniej z chwili na chwile przychodzily

Sunday
wczoraj było mnóstwo dzieci...były urodziny 2 dziewczynek, i jeszcze warsztaty i dzieci tyrany, ktore nie zwracały uwagi na te maluchy...starch bylo oko z dziecka spuscic, my zostajemy przy czwartkach rano

madzienka, karlita naprawde fajne fotki:tak::tak:
madzienka widzialam dzis w smyku ta ksiazke o ktora pytalas te Czupurki, fajna:tak: duzo fajnych pomyslow na spedzenie z dzieckiem czasu i sa tam rzeczy ktore mozna zrobic z taka mala Julka jak i wiekszym dzieckiem:happy2: np odciski z masy solnej, ludziki z plastikowych kubeczkow do napojow, wiecej niestety nie pamietam:sorry2: A co do prezentu to moze jakas poradnik malzenski albo cos podobnego z humorem;-)

Sienio
tez przejrzałam ta książeczkę w Empiku i moze ją kupie...widziałam ze jest ciekawa szkoda tylko że kosztuje 4 dychy
A co do zdjęcia to to jedno robią za darmo...z reszta wszystkie robia za darmo...ale jesli chcesz mieć więcej niż jedno musisz zapłacić:tak::tak::tak::tak:to tak jak w reklamie ing....za darmo masz tylko to co zrobisz sama:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Marzenko
czekam na relacje czy warto jechac....ja bylam na boże narodzenie i było bardzo duuuuużo ludzi:szok:

Madzienka no to rzeczywiscie!! Jak sa urodziny to jest "przesr...."-dzieciaki robia co chca-nikt nie siedzi przy stoliku tylko biegaja!

Sunday to mnie troche zaskoczylas dzwonilam pytalam sie czys a listy bo chcialam podjechac a Pani ze ona moze mi powiedziec telefonicznie i powiedziala ze Mateusz przyjety a kolezanki na liscie rezerwowej. No nic podjade i sprawdze moze Pani sie pomylila szczerez to sie samam zaskoczylam ze przyjeli dod druiego
Madzienka zdam relacje jade jeszcze przed do eleclerca takze uciekam

Marz moze ktos zrezygnowal a Twój byl na 1 miejscu i podskoczyl na liste przyjetych, nie wiem, ale nazwisko bylo na tej samej kartce co moj Maks, a Twoja kolezanka zdeklarowala sie juz? Tzn czy Ty sie zdeklarowalas bo trzeba potwierdzac.

.
Aluska super ze wszystko jest ok wrzuc jakas fotke i pochwal sie jak rosniecie:-)szkoda ze Amanda nie dostala sie do przedszkola a swoja droa to paranoja z tymi przedszkolami i zlobkami
niestety ostatnio żadnego brzuchowego zdjęcia nie robiłam:confused: mogę się pochwalić fotką Amandy z komunii;-)
Zobacz załącznik 250471 Zobacz załącznik 250472

miałam ją nie nosić ale to było tak tylko jednorazowo do zdjęcia;-)
Zobacz załącznik 250473 Zobacz załącznik 250475

aluska a mowiliscie malej juz o dzidziusiu?
marzja zabiram swojego chrzesniaka i bratanka wlasnie jutro do Bugi,nie mam kady na prezenty, a tak to wydam 50zl na wszystkich i po 2 godzinach-max do domu!!!

Ostatnia edycja:
madzienka, karlita śliczne zdjęcia z sesji. :-)
aluśka śliczna Amanda.:-) I super że wyniki się poprawiły, teraz już z górki pójdzie.
sunday_ fajnie to wymyśliłaś z tym dniem dziecka:-) Jeszcze zrób im pamiątkowe fotki i super.
anaconda,maltanka miłych spotkań w gronie najbliższych.
My od 3 dni mamy w domu sajgon. :cool2: Kubuś zakatarzony, kaszle i gorączkuje. Wczoraj dr w przychodni powiedziała nam że nic niepokojącego nie widzi:confused: Dzisiaj byliśmy u dr Żyszkiewicz. Super babka! Taka życiowa, tylko dobrych wieści nie miała dla nas. Diagnoza: ostre zapalenie oskrzeli:-( Kubuś dostał antybiotyk i teraz wreszcie zasnął po 3 niepełnych nocach. Ja siadam do rachunkowości bo w niedzielę egzamin:cool2: Chyba musiał złapać to przeziębienie od kogoś z tego przedszkola:confused: Miłego wieczorka.:tak:

Antuanet jedna dr powiedziala ze nic niepokojacego nie widzi?To dobrze ze szybko poszlas do drugiej, a tal nie zrobilam rok temu i wyladowalismy z zapaleniem pluc w szpitalu!

reklama
My od 3 dni mamy w domu sajgon. :cool2: Kubuś zakatarzony, kaszle i gorączkuje. Wczoraj dr w przychodni powiedziała nam że nic niepokojącego nie widzi:confused: Dzisiaj byliśmy u dr Żyszkiewicz. Super babka! Taka życiowa, tylko dobrych wieści nie miała dla nas. Diagnoza: ostre zapalenie oskrzeli:-( Kubuś dostał antybiotyk i teraz wreszcie zasnął po 3 niepełnych nocach. Ja siadam do rachunkowości bo w niedzielę egzamin:cool2: Chyba musiał złapać to przeziębienie od kogoś z tego przedszkola:confused: Miłego wieczorka.:tak:

Super że dr Żyszkiewicz pomogła...to jest super pediatra, leczy wszystkie dzieciaki w naszej rodzince...
Zdroweczka dla Kubusia!!!!

Do góry