reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

To było tak że robili nam sesje :) materiał można wykupić na płycie i wtedy płacisz 120 zł za całość masz 1 zdjecie gratis 15x20 chyba nie pamiętam jeszcze nie robiłam ;) bo mąż nie chciał decydować co do fotki ;)

a reszta zdjęć jak chcesz to za 2zł :)

jak nie kupujesz materiału na płycie to pierwsze 3 zdjęcia po 15 zł a reszta po 10 zł ;)

reklama
nie :)

jak chcesz mieć gratis w gazecie to nic nie płacisz ;) jak chcesz mieć dla siebie na papierze wydrukowane to musisz wykupić pierwsze 3 za 15 zł reszta po 10 zł

a jak chcesz możesz sobie wykupić wszystkie fotki na płycie ;) i wtedy za wydruk płacisz po 2 zł :)

my z Madzianką sobie wykupiłyśmy na płycie :) bo pewnie dla dziadków zrobię odbitki i może Gabi zrobię jakiś kolaż na płótnie :)

a tu fociaki :)

Picasa Web Albums - Karolina - sesja Gabi 26...

zaraz, zaraz to to zdjęcie gratis oznacza druk w gazecie:eek: a jak chcę do domu dla siebie to mam zapłacić minimum 45 zł:eek:i kupić 3 zdjęcia i wtedy dostanę 1 gratis:eek:

ślicznie Gabi wyszła:tak:

Ostatnia edycja:
nie :)
płacisz 15 zł i masz 1 zdjęcie dla siebie ;) takie duze nie pamiętam jakie wymiary

mozesz sobie wykupić ile chcesz :)

maltanka te kupony to masz do gazety ;) hehhe że ci je zamieszczą ;) w sumie gdyby nie to ze chcesz zamieścić fotkę w gazecie to ci kupony nie potrzebne ;) chyba ...

kochanie jak chcesz zdjęcia dla siebie to musisz zapłacić pierwsze trzy po 15 zł (możesz kupić tylko 1 za 15 zł) a każde następne 10 :)

ja tam wykupiłam płytkę bo będziemy robić pewnie dużo odbitek i będziemy wykorzystywać ten materiał :)

za rok też idę na taką sesję :)

Fornetka dziękuję :)
polecam taką fajną zabawę ;)

reklama
Do góry