reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Fajnie sobie tłumaczycie ale ja tez jakas dzisiaj w gorszej formie i Mateusz zreszta tez ze zmeczenia tak sie meczyl i nie mogl zasnac ale naszczescie padł
Karlita swietne fotki poznaje miejsce donica i miski tez tam bylismy, my tez na drugie urodziny znowu pojdziemy:-)a na plytce dostaliscie tyle zdjec co wrzucilas bo nam to napykal ponad 150, ja z tej sesji wywolalam w ramke na dzien babci i dziadka
Madzienka wrzucaj swoje

u ans wyszło coś koło 70 zdjęć ale Gabi zaczęła już się denerwować i ciekawiło ją wszystko dookoła i uciekała z pleneru ;)

marz
ile Ty płaciłaś za sesję tak wiesz sama sobie ;) bez druku zdjęc ??

Placilam 150zł za plytke(na niej tak jak pisalam ze 155zdjec) i 10szt zdjec w formacie 15x21 i te same w formacie 10x15

Mateusz na koniec przy zdjeciu "rodzinnym" juz sie bardzo tez wkurzal

czyli na jedno wychodzi ;) hhehe
moja koleżanka była ze starszą córką 3 dni temu i mają 130 zdjęć właśnie mi na gg napisała .... :) to u nas coś maaało ;) ciekawe ile ma Madzianka :)

Napisałam posta i sobie zamknęłam przeglądarkę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wiec jeszcze raz

jak chcesz :)

ja się cieszę że poszłyśmy na sesję :) i za rok tez pójdziemy :)

My też!!!Idziemy razem.....???;-)
Karlinko
Gabrysia wyszła cudnie....no i mamusia prześlicznie!!!!

Maltanka chyba źle to zrozumiałas....fotograf robi Wam sesję(jeśli chcecie nic na siłe)a pozniej możecie wszystkie zdjecia kupic na plytce lub u nich wywołać-cennik podała Karlita...ale nie musicie kupowac zdjec, w studiu dostaniecie zdjęcia na indeksach i tam wybieracie sobie to jedno gratis(za kupony z GW)

Karlita nam zrobił ok.80 zdjec i jestem pewna ze dalej pstrykałby gdyby modelka nie byla zainteresowana wszystkim gratami:-D:-D:-D:-Dpochowanymi po katach...im starsze dziecko tym jest w stanie dłużej wytrzymac....za rok pokażemy im...

Marz
ślub koleżanki mamy 19 czerwca...pomożecie mi cos kupic do tego czasu???;-);-);-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny super macie te fotki z sesji:tak::tak::tak::tak:już nie mogę się doczekać naszej:-D:-D

zdrówka dla Anetki!!!
karlita nie martw się, krwiak zniknie!!!

kurczę, chyba @ powróciła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny super te Wasze foty!Moze i jak sie skusze na taka sesje?:confused:
Karlita jestem pewna ze wszystko bedzie dobrze!!!!:-):-):-)

Witam sie dziewczyny.
Siedze przed kompem juz pare godzin, ale nie mialam chwili aby zajrzec bo czytam opinie o przedszkolach prywatnych. Ktore przyjmuja dzieciaki od 2 lat i jakie ceny:confused::eek::confused::eek::eek:

Jutro sie wybieramy z Maksem do BUGI, ktos chetny sie spotkac i poplotkowac??????

Do góry