reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

powiem Wam że tego najbardziej się bałam .... że ta ciąża będzie inna niż pierwsza .... tz że będę ją gorzej znosiła bo i wśród moich znajomych dużo dziewczyn miało jakieś zagrożenia...
ale gin powiedział że jak to się wchłonie to będzie już dobrze ... i będę mogła worki z cementem nosić tylko zeby właśnie te 3 tygodnie wytrzymać ....

reklama
Karlita ten krwiak to moze inaczej mowiac torbiel??Ja mialam przed ciaza kt bardzo ladnie sie wchlonal i na poczatku ciazy ale nie nazywali tego jako zagrozenie. Powiem ci ze to bardzo typowie na poczatku ciazy one szybko sie wchlaniaja. No ale oczywiscie bardzo uwazaj na siebie bo poczatek jest zawsze bardzo wazny i podatny na wszelkie niebezpieczenstwa.
Anaconda ja weekendy nie pracuje
Madzienka jak cos wpadnie mi do glowy z prezentow to napisze a kiedy macie ten slub??
Madziara oby wyszlo WAm słoneczko u mamy
Fornetka poczatek zawsze najtrudniejszy pozniej wszystko sie unormuje i nauczycie sie siebie bedzie tylko lepiej

A my dzisiaj siedzimy narazie w domu pooda mnie doluje to moze jakies porzadki zrobie. Z kawka juz zasisadlam do kompa a synio odkurza i karmi mnie paluszkami

rozumiem tylko u mnie jeszcze jest ten minus ze ten krwiak jest umieszczony bezpośrednio pod trofoblastem .... czyli pod przyszłym łożyskiem ...

ale nic jestem dobrej myśli :D wchłonie się :)

Karlita nie martw się, wszystko będzie dobrze....
Moja koleżanka tez miała krwiaka i wszystko wchłonęlo sie i lada dzień rodzi...
Trzymamy mocno kciuki:tak::tak::tak::tak:a ty Kochana oszczedzaj się!!!!
Odebraliśmy płytę i to darmowe zdjęcie....są fajowe...ciekawa jestem jak wyglądaja Wasze..odbierasz dzisiaj, ja nasze zamieszczę na piccasie..;-);-);-);-)

Anaconda nie strasz.....
Ja własnie tez boję się że moje druga ciąża nie bedzie taka super jak pierwsza:sorry::sorry::sorry:ale jak nie spróbuje to nie przekonam się:-D:-D:-D

My tez na razie siedzimy w domu, aczkolwiek Jula non stop przynosi mi buty:-):-):-)

Witajcie
karlita trzymam mocno kciuki, zeby bylo wszystko ok:tak: Tez wlasnie slyszalam o tych problemach z druga ciazą:-( ale moze, a wlasciwie napewno tez dlatego, ze w pierwszej kazda dba o siebie jak moze najlepiej, chucha na siebie i dmucha jak tylko dowie sie, ze jest w ciazy, a w drgiej niestety nie mozna sobie na to pozwoic, bo jest cala masa obowiazkow:-(
Karolinko glowa do góry napewno wszystko skonczy sie dobrze:tak::tak:
madzienka, karlita nie moge sie doczekac Waszych zdjec:tak:

Ja mam dzisiaj jakis niz...:-( sama nie wiem dlaczego, pogoda nie nastraja najlepiej:sorry:

reklama
Karlita trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, a Ty oszczędzaj się:tak:
co do Gali to ja mam ochotę, ale to jest dopiero od 16.00 więc jak namówię P i będzie mu się chciało jechać to podjedziemy:tak: ...wrzuć fotki na picassa, bo jas tylko tak mogę obejrzeć;-)

madzienka i jak z tymi zdjęciami jest, jedno robią, a resztę można sobie kupić??? ile płaciliście za wszystkie?

ja też mam dzisiaj jakiś niż:-D nic mi się nie chce, poszliśmy z H do sklepu i zaczęłam się kręcić w kółko nie wiedziałam co mam kupić, w efekcie tylko bułki wzieliśmy i coś na kanapki...

Do góry