maltanka
Fanka BB :)
anaconda no podobni jesteście z mężem do siebie, bardzo:-)
marta sandałki bardzo fajne, prezenciki też
Marzenka uśmiałam się z tej kołdry i opowiadam tak swojemu P i się śmieje, a ten: "hmmm nie rozumiem też bym tak zrobił" o rety, aż się popłakałam ze śmiechu
zapomniałam o manekinie, no 4 godziny był czesany, się wysiedział
mi też!!!!
marta pozdrów anet, dobrze, że już lepiej
madzienka no właśnie zbierało się już trochę ludzi jak my wychodziłyśmy a rano był taki spokój, kochana jak możesz to napisz mi na PW jak dojechać na ten basen, nie mogę otworzyćich strony i nie wiem dlaczego
talia ja nic nie słyszałam o tych zabawach
marta sandałki bardzo fajne, prezenciki też
to Mateuszek się nie naspał dzisiajMateusz juz spibo nie spal caly dzien pomijajac fakt drzemka 5min w samochodzie...
M kupił dzisiaj Mateuszowi na DD terenowe zdalnie sterowana gdybys cie go widzialy mam dwóch jednak synówwłasnie go sprawdza na koldrze jak sobie radzi w ciezkim terenie
Marzenka uśmiałam się z tej kołdry i opowiadam tak swojemu P i się śmieje, a ten: "hmmm nie rozumiem też bym tak zrobił" o rety, aż się popłakałam ze śmiechu
Szłysmy z Maltanka po 10 obok zakł fryzj na dole i Pani czesala glowe manekina wracalysmy ok 14 i w dalszym ciau to czynila
zapomniałam o manekinie, no 4 godziny był czesany, się wysiedział
oj Marzenko bedzie mi Ciebie bardzo brakowac na spotkaniach na tygodniu
mi też!!!!
marta pozdrów anet, dobrze, że już lepiej
madzienka no właśnie zbierało się już trochę ludzi jak my wychodziłyśmy a rano był taki spokój, kochana jak możesz to napisz mi na PW jak dojechać na ten basen, nie mogę otworzyćich strony i nie wiem dlaczego
talia ja nic nie słyszałam o tych zabawach
Ostatnia edycja: