reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Ja już po dniu mamy, jestem taka dumna z mojej Mai, pani tylko ją wychwala, jest jednym z najlepszych przedszkolaków w grupie, jak jej nie było w poniedziałek to pani się martwiła ze całe przedstawienie szlak trafi bo podobno Maja to wszystko najlepiej ciągnie i przy niej inne dzieci też jakoś zaczynają śpiewać, normalnie aż miło słuchać
Jak tylko zdjęcia wgram to się pochwalę :tak::tak::tak:
A to portret mamy i taty w wykonaniu Mai :-D:-D:-D

reklama
anaconda no widzisz jakie masz zdolne dziecko :):) Musi byc milo sluchac takich komplementow na temat wlasnej corki:) A rysunek bardzo ladny, jestescie z mezem bardzo do siebie podobni :D:D:D

Anaconda gratuluję Maja jest zdolna, fajnie że się pochwaliłaś:-)

Ja tak szybciutko bo jestem dziś jakaś padnieta wczoraj przez komórke z moimi starymi głogowskimi koleżankami nawijałam do późna przez komórkę.
Mam takie pytanko do was czy macie moze zabawy fundamentalne?albo wiecie czy w necie gdzieś są zamieszczone?

Anaconda super że Maja tak dobrze odnalazłą sie w przedszkolu i tak swietnie sobie radzi...Brawo!!!a portret boski:tak::tak::tak::tak:

Talia ja nie wiem:no::no::no:ale w necie tego pełno nawet jest taka stronka
ZF

My po wizycie w Bugi...nigdy więcej w czwartek popołudniu, pełno dzieci hałas, że mnie aż głowa rozbolała...maluchy oczywiście pobawiły się, my trochę poplotkowałyśmy...ale następnym razem RANO!!!!!!

Karlita jak wizyta u lekarza????

Dzień Dziecka w Gali

http://gala.com.pl/s/articles/a/24555716/0/?gclid=CN6S1u_t8qECFVOY2Aod8jiOng

Ostatnia edycja:
Mateusz juz spi:happy2:bo nie spal caly dzien pomijajac fakt drzemka 5min w samochodzie...
M kupił dzisiaj Mateuszowi na DD terenowe zdalnie sterowana gdybys cie go widzialy mam dwóch jednak synów:-Dwłasnie go sprawdza na koldrze jak sobie radzi w ciezkim terenie:-D
Anaconda gratuluje madrej i zdolnej cory:-)
Madzienka juz ok 14 widac bylo ze pomalu schodzi sie popoludnioowa tura...

Szłysmy z Maltanka po 10 obok zakł fryzj na dole i Pani czesala glowe manekina wracalysmy ok 14 i w dalszym ciau to czynila:-D

Babeczki, mam wiadomości od Anet15:
"Ja już po operacji przepukliny. Już czuję się lepiej, trochę boli rana, ale daję radę. Pozdrów dziewczyny z BB ode mnie. Aneta"
Zmykam do kuchni:-p.

M kupił dzisiaj Mateuszowi na DD terenowe zdalnie sterowana gdybys cie go widzialy mam dwóch jednak synów:-Dwłasnie go sprawdza na koldrze jak sobie radzi w ciezkim terenie:-D

Szłysmy z Maltanka po 10 obok zakł fryzj na dole i Pani czesala glowe manekina wracalysmy ok 14 i w dalszym ciagu to czynila:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale sie usmialam:-D:-D:-D oj Marzenko bedzie mi Ciebie bardzo brakowac na spotkaniach na tygodniu :tak::tak::tak:
marta dzieki za wiadomosc o sandalkach:tak: a prezenty super :)
karlita no wlasnie daj znac jak po wizycie u gina
Dobrze, ze z Anet wszystko ok:)

Ostatnia edycja:
Senio no mi tez bedzie brakowalao tych spotkan z Wami czasem bede sie starac brac wolne ale to tez szybciej na piaek niz na czwartek zawsze to juz dluzszy weekend
Marta super prenecik ale jaki Twoj M bedzie elegancki w tym krawaciku.
Dobrze ze u Anet juz ok

reklama
Do góry