reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Sunday super ze etacik bedziesz miala na osiedlu a od kiedy? Widzisz niedawno martwilas sie ze bedziesz bez pracy a zobacz jak ładnie sie układa, super gratuluje:-):-)
Madzienka karlita a gdziez Wy sie tak tajemniczo umawiacie:eek::-)
Marta przesyłka dostarczona;-)
Maltanka no wlasnie zadowolona jestes, pewnie tak bo powinnas Bugi jest bez okien bardzo wymagajacym miejscem jesli chodzi o jakosc zdjec a twoje sa naprawde w bdb jakosci takze tescik chyba zdany:happy2:

A my w czwartek nie wiem czy bedziemy o 16 akurat M wraca z pracy i wybywamy ostatnio na rowery wiec jak bedzie ladna pogoda to chyba nas nie bedzie:confused:
Mateusz juz zazywa kapieli z tata a ja ide nagrzac pokoik no i moze jaki serialik obejrze.

sienio nie udalo sie, ale w sumie widze plus tego bo jesli bede miala prace na osiedlu a bede musiala to specjalnie dowozic do zlobka, a poza tym chcemy jeden samochod sprzedac.
Madzienka to pewnie bedzie mase ludzi w BUGI!!!!

Ostatnia edycja:
Marz właśnie miałam pisać do ciebie czy dostarczone:tak::-D - a kto Ci otworzył:confused:?
Pies się nie odnalazł - pewnie padł w zbożu:-(, właściciela też nie było to we drzwi swoją wizytówkę mu wsadziłam:-p - byłam na warsztacie to halogen z robocizną ok. 200zł wyniesie:sorry:.

Madzienka karlita a gdziez Wy sie tak tajemniczo umawiacie:eek::-)

A my w czwartek nie wiem czy bedziemy o 16 akurat M wraca z pracy i wybywamy ostatnio na rowery wiec jak bedzie ladna pogoda to chyba nas nie bedzie:confused:
Mateusz juz zazywa kapieli z tata a ja ide nagrzac pokoik no i moze jaki serialik obejrze.

Mamy sesję z kuponów z GW:-p:-p:-p:-p

Gdyby pogoda niedopisala to wiesz gdzie nas znaleźć;-);-);-);-)
Nagrzać a czym????

Madzienka to pewnie bedzie mase ludzi w BUGI!!!!

W dzień dziecka pewnie tak....my sie wybieramy ale tylko do Gali bo 1 czerwca organizatorami jest Gala i Bugi, a w ten czwartek zobaczymy;-);-);-)

Maltanka a jaki macie obiektyw??

Madzienka ach sesja to super czekam na fotki:-)caly dzien mam okna pootwierane wiec po kapieli troche podgrzewam pokoj farelka
Karlita tam gdzie my bylismy facet mial ciuszki tematyczne typu marynarz pisarz itp ale mozna miec tez swoje nawet kilka sztuk jak ma sie cos ciekawego.
Sunday nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszło
Marta a to wlasciciel jeszcze nie wie ze jego piesek do domu nie wroci??:sorry2:ach te wydatki samochodowe studnia bez dna

sunday a no to rzeczywiscie bylby tylko klopot, a tak za rok z mamą do przedszkola bedzie chodzil :) Pamietam jak sie zazdrosilo dzieciom, ktorych mamy pracowaly w tym samym przedszkolu :):p
marta pewenie padl, ale musial byc duzy jak ci reflektor rozbil...A czemu Shrek nietypowy?

Piesek wielkości większego szczura a w BMW halogeny są na dole zderzaka - pod normalnymi światłami - młoda suczka a właściciela nie ma bo u żony po cesarce w Lublinie - może wystraszy się wizytówki:-p;-):tak: - bo ja właśnie w odszkodowaniach siedzę:-p:tak: - w podpisie link do biura:-). A pieska wczoraj wieczorem w domu nie było a sąsiedzi też dziś go nie widzieli:no:.
Shrek nietypowy bo masa zielona, pianka żółta i galaretka czerwona:tak: i bez delicji - ja się będę kosztować a ktoś paluszki przyniesie i 2 banany:sorry2:.
Chlebek w foremkach - a jak dzisiejszy Wam smakował :confused: bo bardziej pszenny był niż żytni:-p:tak:.

Piesek wielkości większego szczura a w BMW halogeny są na dole zderzaka - pod normalnymi światłami - młoda suczka a właściciela nie ma bo u żony po cesarce w Lublinie - może wystraszy się wizytówki:-p;-):tak: - bo ja właśnie w odszkodowaniach siedzę:-p:tak: - w podpisie link do biura:-). A pieska wczoraj wieczorem w domu nie było a sąsiedzi też dziś go nie widzieli:no:.

Martuś ja chyba nie słyszałam Twojej opowieści o co chodzi z tym pieskiem....potrąciłaś go???:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

Marzenko
ale nam (tzn.dzieciom) będa robili tylko portretowe zdjęcie a nie calą sesję

reklama
karlita zapomiałam Ci napisać, że zagłosowałam:tak:
sundey no to super z pracą, ja nadal przegladam oferty i się wkurzam:sorry:
madzienka, marz co do aparatu to dopiero go poznaje (zamierzam uzupełnić jeszcze ten zestaw o parę rzeczy:-)), ale jak na razie super:tak:
marta to masz jeszcze wydatek dodatkowy, marta a właścicieli znałaś, powiem Ci, że Ty to uczciwa kobitka jesteś:tak:, inny to by olał i tyle:dry:
madzienka to jest 450D a obiektyw ma canona 18-55 bez stabilizacji:dry: a planujemy kupić: sigma 17-70
marta chlebek pyszny właśnie zauważyłam, że troszkę inny był, dla mnie pycha, małżowy też się zajadał:tak:

a będzie ktoś w Bugi w czwartek z rana??? karlita, marz??? bo my mieliśmy plan żeby się wybrać

Do góry