reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

KAROLINKO!!!!! jeszcze raz GRATULACJE!!!!Bezproblemowej ciąży życzymy!!!:tak::tak::tak:

Moja jak zasnęła tak śpi....a my czekamy, bo na zakupy chcieliśmy jechać:sorry2:

Sienio szkoda że was nie było....:eek:

Dziewczyny piszcie podziękowania za spotkanie na wątku spotkaniowym!!!!!bo wątpię żeby szefostwo próbowało przekopać nasz wątek ogólny w poszukiwaniu opinii:tak::tak::tak:

Karlita
zagłosowane i do zobaczenia w środę, jeszcze raz dziękuję za zamianę godzinek!!!!bo dzisiaj oczywiście zapomniałam Ci podziękować:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jeśli któras z mam chętna na Bugi to w czwartek wybieramy się popołudniu, ok.16:tak::tak::tak:

reklama
A mój tez ja zasnal w drodze powrotnej to jeszcze spi a juz ziemnaczki sa prawie otowe ale pewnie zaraz wstanie
Juz bylam na spotkaniowym fotki super
Senio oj prawie kazdej sie dostalo w czyms uczestniczyc, szkoda ze Was nie bylo
Karlita super ze badania tez potwierdzily obecnosc nowego lokatora kiedy idziesz na wizyte i gdzie??
Maltanka moze marudzi bo rzeczywiscie zglodnal oby humorek sie poprawil

Witam nową mame!!!

M pojechal na zakupy co by polozyc na chlebek Marty chociaz i z maslem jest przepyszny.
Milego popludnia

madzienka ja nie bede pisala, ze na 100% bede, bo pozniej wyjdzie tak, ze mnie nie bedzie:-p ale mam nadzieje, ze bede:-D:-D:-D A czemu tym razem o 16? Czyzby ta impreza o ktorej pisalas?
karlita to do tego konkursu to niektore fotki naprawde fajne i pomyslowe jak np Wasza, ale na kilka to widzac, ze cala rodzina glosuje :p

Ostatnia edycja:
sienio ja nie wiem jak niektóre dziewczyny zbierają punkty chyba nic innego nie robią tylko szukają głosujących ;)

uuuu o 16stej ?? szkoda bo właśnie się zapisałam na 15:45 do lekarza ... na 100% potwierdzenie ;)

Madzianka do zobaczenia w środę jak ubierasz Julę ??

zaraz wrzucę i swoje fotki tylko niech znajdę czytnik:)

Gabi maltretuje kota na dywanie :)

karlita to jeszcze raz gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Madzienka moze i ja bym sie wybrala do BUGI w czwartek, jeszcze dam znac co i jak!:tak::tak::tak:

Ja jestem po pracy, jakas sile ze mnie wyplynela i nie mam na nic ochoty, a musze jeszcze pranie zrobic,moze choc troszke podeschnie i gora prasowania na mnie czeka!!!!:szok::szok::szok::eek::eek::eek:

Jeśli któras z mam chętna na Bugi to w czwartek wybieramy się popołudniu, ok.16:tak::tak::tak:

madzienka a czemu o 16.00 dopiero:confused::sorry2:

madzienka ja nie bede pisala, ze na 100% bede, bo pozniej wyjdzie tak, ze mnie nie bedzie:-p ale mam nadzieje, ze bede:-D:-D:-D A czemu tym razem o 16? Czyzby ta impreza o ktorej pisalas?

jaka impreza?:confused::confused::confused:

Ja jestem po pracy, jakas sile ze mnie wyplynela i nie mam na nic ochoty, a musze jeszcze pranie zrobic,moze choc troszke podeschnie i gora prasowania na mnie czeka!!!!:szok::szok::szok::eek::eek::eek:

mi też jakoś się już nic nie chce, a o prasowaniu to nawet nie wspominaj na mnie czeka od soboty:eek::sorry:

A jeszcze zapomnialam Wam napisac, chyba bede miala kolejne zastapstwo tylko ze juz na pelny rok (moze dluzej-jak sie by udalo) u mnie na osiedlu w przedszkolu!!!5minut spacerkiem!!!:-)

sunday to byloby naprawde fajnie a moze zastepstwo przerodziloby sie w etacik?;-) ciesze sie i dalej trzymam kciuki, zeby wwypalilo :tak::tak: A do Bugi koniecznie musisz przyjsc z Maksiem !:tak::tak:
maltanka madzienka cos pisala kiedyz, ze od 16 jakas impreza sie zaczyna, ale to chyba mialo byc na Dzien Dziecka a to chyba jeszcze za wczesnie:confused:

Sunday a ze zlobkiem udalo sie?

Ostatnia edycja:
reklama

to czekamy....

Madzianka do zobaczenia w środę jak ubierasz Julę ??

zaraz wrzucę i swoje fotki tylko niech znajdę czytnik:)

Nie wiem...zaraz przeszukam szafe Julci:-D
czekamy na fotki, z piątkowego spacerku tez pokaz:tak:

Madzienka moze i ja bym sie wybrala do BUGI w czwartek, jeszcze dam znac co i jak!:tak::tak::tak:

Zapraszamy

madzienka a czemu o 16.00 dopiero:confused::sorry2:

A jeszcze zapomnialam Wam napisac, chyba bede miala kolejne zastapstwo tylko ze juz na pelny rok (moze dluzej-jak sie by udalo) u mnie na osiedlu w przedszkolu!!!5minut spacerkiem!!!:-)

Super...oby zastepstwo zamienilo sie w prace na stałe:tak::tak::tak:

Jeśli chodzi o Wasze pytanie o 16 w czwartek to umowilysmy sie tak z Magda z kolezanka pracujacą, wiec rano nas nie bedzie:sorry2:.....
Sienio ta impreza to z okazji dnia dziecka od 16 w gali jest dzień dziecka z policją

Maltanka jak aparcik???zadowolona...???

Ostatnia edycja:
Do góry