reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam i ja :-):-)
Oj jak mi się wstawać nie chciało :-:)-:)-( - normalnie szok
Czytałam was już wczoraj wieczorem ale jakoś weny zabrakło na odpisanie, a dzisiaj pustka w głowie, mam chociaż nadzieję że słonko wyjdzie :dry::dry:
Sunday super że udało ci się dostać do przedszkola niedaleko domu, to super ułatwienie życia :tak::tak::tak:
Marta ale cie zrozumiały :-D:-D:-D

reklama
witam i ja z rana
u nas chmury i pewnie bedzie padać:-:)-:)-(

Sunday super z tą pracą wyszło i jeszcze tak blisko domu:tak::tak::tak:

maltanka
widzę że aparat się sprawdza, zdjęcia super:tak::tak::tak:

sienio fajna ta twoja Julcia:-D:-D:-D:-D

mi wczoraj listonosz przyniusł ubranko dla Mikołaja to do chrztu i muszę je troche poprawić bo spodenki są zaszerokie:-D:-D:-D
wczoraj wieczorem zagapiłam sięna jakisfilm, nawet tytułu nie nam ale juz nie pamiętam kiedy ogladałam jakis film:-D:-D:-D:-D
dopiję kawusię i biore się za te spodnie,
boszee już wtorek a ja nic jeszcze a te chrzciny nie zrobiłam, nawet zakupów:dry::dry::dry::eek::eek::eek: trza by się do roboty wziąć bo czas leci:-D:-D:-D:-D

miłego dia kobitki

hej

my w koncu w nałęczowie wylądowaliśmy anie nad zalewem:)) Talia my mamy aneks z duzym pokojem, jajestem zadowolona z takiego rozwiązania..moge spokojnie cos sobie robic w kuchmni i miec oko na hanie:)) ale wtedy zmywarka obowiazkowa co by gary na widoku nie staly:))

ide spac bo rano trzeba wstac:))

dobrej nocy
Nie wiedziałam ze w Nałęczowie jest zalew pewnie kiedys się wybierzemy, a co do aneksu to chętnie zobaczę fotki bo natchnienie mi będzie potrzebne:-)

Talia buziaczki dla Gabi za 4 miesiączki:tak:a jak powodz w Puławach, nie zalało Was:dry:
Jeszcze w Puławach źle to nie wyglada ja aurat z balkonu mam piękny widok na Wislę i widzę tylko jak wartkim nurtem płynie i jaka jest szeroka.Ale przez ta powódz mam ciągle męża pracy chodzi na zmiany po 12h bo jest w grupie operacyjnej no i ciężko tak trochę.
Talia ja też po cichu gratuluję mieszkanka... i mi się też aneksy podobają... ja w przyszłości chciałabym mieć kuchnię z jadalnią taką większą otwartą i to żeby przechodziło w salon... ach marzenia :-)
Pamiętaj marzenia się spełniają!!!!

Talia wstepnie gratuluje zakupu mieszkanka. Co do aneksu ja nie mam ale mój brat z zona sa na etapie wykanczania mieszkania gdzie zrobili sobie takie rozwiazanie. Ale aneks maja polotwarty czyli ewentualny balaganik jest zakryty bo jest tak polscianka miedzy kuchnia a salonem. Jak sie wprowadza zrobie jakas fotke i wrzuce. Ciesz sie z kazdego dnia z Gabi bo dzieci tak szybko rosna ze sie nie obejrzysz jak zatesknisz za takim niemowlaczkiem:-)mi jak czasem Mateusz da w kosc wspominam sobie czas jak spal w wozeczku i godzinami mozna było spacerowac z takim aniolkiem:-Di przytulaj swoja core jak najwiecej bo moj teraz nie ma juz na to czasu:-)
Na zdjecia chętnie popatrzę bo ja zmysł przestrzenny ubogi mam tym bardziej wszelkie inspiracje są mi niezbędne. A każda chwila z Gabi to moje wielkie szczęście mówię ze patrząc na nią mam najwspanialszy widok na świecie:-)
A jeszcze zapomnialam Wam napisac, chyba bede miala kolejne zastapstwo tylko ze juz na pelny rok (moze dluzej-jak sie by udalo) u mnie na osiedlu w przedszkolu!!!5minut spacerkiem!!!:-)
SUPER wieści, GRATULUJĘ

A my w czwartek nie wiem czy bedziemy o 16 akurat M wraca z pracy i wybywamy ostatnio na rowery wiec jak bedzie ladna pogoda to chyba nas nie bedzie:confused:
Mateusz juz zazywa kapieli z tata a ja ide nagrzac pokoik no i moze jaki serialik obejrze.
Ja już nie mogę sie doczekać kiedy my na rowerki będziemy sobie trójka jeździć:-) świetny sposób na wspólne spędzanie czasu.

A my wczoraj odwiedziliśmy pedatrę żeby zinterpretowalą wyniki gabi i okazalo się ze wszystko z nimi gra a normy na wydruku są dla dorosłej kobiety, mocz ma zasadowy wiec bedę dawać jej 2x w tygodniu wit C.
Pani doktor powiedziała że można zacząć dawać jej nowe smaki bo ma te problemy z kupką no i wczoraj dałam jej troszkę jabłuszka.
Mieszkanie nas troszkę ostudziło bo okazało się ze Ci sprzedający cha od nas całość pieniędzy a potem dopiero za 3 tygodnie chcą sie wyprowadzać bo muszą sobie coś kupić no i zastanawiamy się jak się zabezpieczyć na wypadek gdyby nie chcieli sie wyprowadzać i czy w ogóle w to wchodzić.

maltanka mi bardzej pasowaloby na 10 juz sie przyzwyczailam, a do tego Julka juz nie spi w poludnie, wiec o 16 jest juz troche zmeczona. Jesli bedzie juz ok to przyjdziemy

maltanka jesli chodzi o Bugi to szybciej bylaby chetna na 10 bardziej mi pasuje ta pora

sienio, marz super, mi właśnie też bardziej pasuje 10.00:tak: do zobaczenia w Bugi:tak::-)

A jeszcze mialam Wa cos opowiedzieć:-D Zawsze jak kupuje Julce jakis smkolyk to dzielimi go na pół, zeby nie byla pozniej samolubna:-p no i ok, sama juz woła "pół" jak cos ma. Ale to "pół" chyba jakos nie tak zrozumiala, bo idziemy ostatnio na spacerku, a tu jedzie wóz i 2 konie a Julka wola:"pół, pół":-D:-D:-D

:-D:-D:-D Julka jest dobra:-D

Ale mnie źle zrozumiałyście mi chodzi o to, żeby facet zwrócił mi za naprawę:sorry2::tak:,bo to z jego winy (brak ogrodzenia posesji i pies musi być uczepiony a nie latać luzem).

:sorry::sorry::sorry:

witajcie

ale mamy coś dzisiaj zimno, młody już zaczyna marudzić a na dwór nie chce mi się z nim iść bo wieje coś
lecę kawkę zrobić

Witam kochane....czasu nie mialam na kompa,wiec was troszke zaniedbalam....sorki teraz tez tylko na chwile, czasu brak,dzis ostatni dzien w domu porzed szpitalem,mam mega stersa i o zabieg i o Karolcie ,jak sobie poradza...eh...musze chate ogarnac jeszcze i wszystko spisac co i jak z jedzeniem i gdzie sa jakie ciuszki,zeby tesciowa wiedziala,ze o mezu nie wspomne,bo on tez nie czajkowski:szok:
Karolcia szaleje na calego,raczkuje juz ze ho,ho....i wstaje przy wszystkim co sie da,nawet jak sie zapomni to sie puszcza i na pupe wtedy laduje:-D...a gada ja najeta,cos tam po swojemu,a po naszemu to najlepiej jej TATA wychodzi,a tatus jaki dumny:happy2:
Dzis konczy 9 miechow,jak to zlecialo juz:szok:
Ok,bede ucikac do obowiazkow,zajze jak wroce ze szpitala:happy2:

Prosze za mnie trzymac kciukasy w czwartek,bo operacje bede miala!!!
Z gory dziekuje!!!

Edit a to moja fryzura,troche zle widac,bo focie sama robilam:

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnia edycja:
anet napewno wszystkie bedziemy mocno trzylaly kciuki za udaną operacje i szybki powrot do zdrowia! A fryzurka bardzo fajna :)
talia wiem, ze jak moi znajomi sprzedawali to tez tam jeszcze mieszkali z miesiac, ale to naprawde trzeba wszystko sprawdzic, bo to naprawde wysoka suma. Do tego to troszke dziwne, ze dopiero beda szukac czegos do kupienie, bo 3 tyg na zlalezienie mieszkania to moim zdaniem troche malo, zeby sie nie okazalo, ze bada mieszkac tamjeszcze pół roku:p

oj mi tez sie nic nie chce, nawet na spacer nie wyjdziemy, bo naprawde wieje :|

Hej girls

u Filipka w przedszkolu właśnie leci uroczystość dla Mam i Tatusiów. A my nie poszliśmy i małego też nie puściliśmy, jednak....:-( Strasznie go alergia męczyła i duszności, byliśmy wczoraj u naszej super Pani doktor, dostaliśmy nowe leki no i troszkę się bałam małego po nich wysyłać. Muszę go poobserwować jak je toleruje. Przykro mi trochę, bo to przecież pierwsza jego uroczystość tego typu ale trudno, zdrowie dziecka najważniejsze.

anet kciuki mocno zaciśnięte.

talia, Twój mąż jest strażakiem?

fogia mój M to żołnierz, przykro mi że Filipka ominie taka impreza ale najważniejsze żeby wyzdrowiał.
Sienio musimy to wszystko jeszcze przedyskutować z tymi ludźmi i zobaczymy jak to będzie wyglądać na razie to mieszkanie jest najlepsze jakie od pół roku poszukiwań widzieliśmy wiec chielibysmy je kupić ale nie możemy takiej dużej kwoty ryzykować.
My tez chyba na spacer nie pójdziemy bo szare niebo i właśnie przestało padać a nie wiadomo kiedy spadnie kolejna partia deszczu:eek:
anet fryzurka ładna, w moim guście ja też taka długi czas nosiłam

cześć dziewczyny
jestem wykonczona mój gad nie spała prawie całą noc, usną tak nad ranem a teraz to śpi i nic go nie rusza,padam
Sunday gratulacje z okazji pracy a tak się martwiłaś ze nie będzie a tutaj taka niespodzianka
Sienio Julcia niezła jest.
Talia rzeczywiście ludzie troszkę dziwni są a co do połączenia kuchni z salonem to dla mnie świetny pomysł gdyby nie to ze mamy małe mieszkanie to też tak chcieliśmy.
Dziewczyny bardzo wam zazdroszczę tego spotykania i ciesze się ze się udało
Fogia szkoda przedstawienia ale zdrówko Filipka najważniejsze
Anet kciuki trzymamy i naprawdę będzie wszystko w porządku. a fryzurka swietna.

reklama
Witajcie, my właśnie szykowałyśmy się na małe zakupy jak zaczęło padać, wiec czekamy az przestanie....ale pogoda beznadziejna:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Dopiero doczytałam o tym spotkaniu:zawstydzona/y:i to dlatego tylko, że mała o dziwo jeszcze śpi:szok::szok:
Temat super i bardzo chętnie się zjawię, z tym, że dopiero dziś idziemy na szczepienie, a tym samym kontrolę u pediatry i zobaczymy co powie w związku z ciągnącym się wciąż katarkiem...jeśli nie będzie przeciwwskazań to będę z Natalką...ale pewnie nie całe 4 godziny:sorry2:

Misia
odezwij się co z Natalką...czekałyśmy na Ciebie wczoraj!!!!

Anetko fryzurka super a za zabieg kciukaski zacisnięte!!!!

Fornetka
bądź dzielna....i wspominaj nasze słowa o wysypianiu się:-D:-D:-D

Fogia
zdróweczka!!!:tak:

Sienio Julka jest boska:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Talia
super że powodz was ominęła i ze z gabi wszystko ok!!!!:tak::tak::tak:

Madzia gratulacje dla Nelinki za kolejnego ząbeczka!!!!a dajesz jej ten proszek???

Do góry