reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hej hej my też już w domku...Jula całą drogę dzielnie trzymała się ale w domu padła i śpi wiec mam chwilkę na umieszczenie fotek...za chwile będą...czekam też na Wasze...:tak::tak::tak::tak:

reklama
my też już dotarliśmy do domku
wszystkie sprawy udało nam się załatwić, poza moimi zakupami:-:)-:)-:)-( a chciaam sobe cos kupić na te chrzciny żeby wyglądać:dry::dry::dry::dry: ale małż obiecał że mnie we środe wywiezie na sklepy:tak::tak::tak::tak:

dziewczyny dziękuję za cudwne spotkanie, :tak::tak::tak: oby było takich więcej, szkoda tylko że musieliśmy wcześniej wyjść:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, następnym raem się poprawimy i będziemy do końca:-D:-D:-D
czekam na zdjęcia:tak::tak::tak::tak:

witam tez nową mamusie i zapraszamy do pisania:tak::tak::tak::tak:

\
Mateusz jak zwykle spi chociaz widze Maltanka ze i Twoj dał sie zaniesc do domu:-)

nie udało mi się go utrzymać, ale miałam w bagażniku wózek, przełożyłam go do wózka, zrobiłam rundkę wkoło bloku i do domu:tak:

Witam serdecznie i dołączam do grona mam z Lublina :-)

witam nową mamę:tak:

mandziula to w środę masz dzień zakupów:-)

Ja też już w domku, zaraz do bBiedrony po zakupy na shreka - bo najszybciej będzie go na jutro zrobić. No i po Jula na wieś:tak::tak:.
Aqada witaj wśród Lubelanek, poczytaj, rozgość się.:tak:
Podziękowania na spotkaniowym:-p.

hello kochane
my też już w domu spotkanie suuuuper :)
dopiero wróciłyśmy z Gabi - bo mała usneła zaraz po wyjściu z Gali i dłuzej spacerowałyśmy :)

zmykam zrobić jakiś obiad bo jestem głodna jak wilk!!

madzienka dzieki za fotki :) sa super jak zawsze ! :) jeszcze bardziej mi zal. Widziala, ze nie tylko Wy uczestniczylyscie aktywnie w zajeciach :D:D dzieciaki tez ratowaly jak mogly:):) Widac, ze spotkanie udane :):)
karlita a jak tam, bylas na badaniu krwi?

sienio tak :) byłam i własnie odebrałam wyniki które potwierdzają iż spodziewamy się nowego członka rodziny :)

hcg wysokie z Gabi szybciej się połapałam ;)
to wszystko przez Dukana :)

kochane proszę o głosiki w konkursie :) za 2 dni koniec a ja się muszę bić o miejsca :) link w sygnaturce :)

reklama
karlita tak sie ciesze i zycze, abyscie spokojnie i w szczesciu oczekiwali nowego domownika :):) teraz musimy tu o Was dbac :) zaraz oddam glosik :)

Witamy nowa mame i zapraszamy na kolejne spotkanie :)

Do góry