reklama
mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
my też już dotarliśmy do domku
wszystkie sprawy udało nam się załatwić, poza moimi zakupami:----( a chciaam sobe cos kupić na te chrzciny żeby wyglądać ale małż obiecał że mnie we środe wywiezie na sklepy
dziewczyny dziękuję za cudwne spotkanie, oby było takich więcej, szkoda tylko że musieliśmy wcześniej wyjść, następnym raem się poprawimy i będziemy do końca
czekam na zdjęcia
witam tez nową mamusie i zapraszamy do pisania
wszystkie sprawy udało nam się załatwić, poza moimi zakupami:----( a chciaam sobe cos kupić na te chrzciny żeby wyglądać ale małż obiecał że mnie we środe wywiezie na sklepy
dziewczyny dziękuję za cudwne spotkanie, oby było takich więcej, szkoda tylko że musieliśmy wcześniej wyjść, następnym raem się poprawimy i będziemy do końca
czekam na zdjęcia
witam tez nową mamusie i zapraszamy do pisania
maltanka
Fanka BB :)
\
Mateusz jak zwykle spi chociaz widze Maltanka ze i Twoj dał sie zaniesc do domu:-)
nie udało mi się go utrzymać, ale miałam w bagażniku wózek, przełożyłam go do wózka, zrobiłam rundkę wkoło bloku i do domu
Witam serdecznie i dołączam do grona mam z Lublina :-)
witam nową mamę
mandziula to w środę masz dzień zakupów:-)
Marta1981
Rodzyneczka
Ja też już w domku, zaraz do bBiedrony po zakupy na shreka - bo najszybciej będzie go na jutro zrobić. No i po Jula na wieś.
Aqada witaj wśród Lubelanek, poczytaj, rozgość się.
Podziękowania na spotkaniowym.
Aqada witaj wśród Lubelanek, poczytaj, rozgość się.
Podziękowania na spotkaniowym.
Witam serdecznie i dołączam do grona mam z Lublina :-)
Witaj....
Link do fotek na spotkaniowym...zapraszam
Marta a propos PW
madzienka dzieki za fotki sa super jak zawsze ! jeszcze bardziej mi zal. Widziala, ze nie tylko Wy uczestniczylyscie aktywnie w zajeciach dzieciaki tez ratowaly jak mogly Widac, ze spotkanie udane
karlita a jak tam, bylas na badaniu krwi?
karlita a jak tam, bylas na badaniu krwi?
Madziara78
Pełnoetatowa mama :)
Witamy się i my - i biegniemy oglądać zdjęcia
sienio tak byłam i własnie odebrałam wyniki które potwierdzają iż spodziewamy się nowego członka rodziny
hcg wysokie z Gabi szybciej się połapałam
to wszystko przez Dukana
kochane proszę o głosiki w konkursie za 2 dni koniec a ja się muszę bić o miejsca link w sygnaturce
hcg wysokie z Gabi szybciej się połapałam
to wszystko przez Dukana
kochane proszę o głosiki w konkursie za 2 dni koniec a ja się muszę bić o miejsca link w sygnaturce
reklama