reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

czesc laseczki... jak ja zaluje ze mnie nie bedzie z wami:( ale teraz akurat u mamy siedze na wsi:) mala caly czas na dworze,,, nawet na werandze spi ,,, wiec zadowolona jestem ze hej,,, no i od tesciowej odpoczne:) ech...

karlita!!!!!!!!gratuluje!!!!!!!! boziu jak ci fajnie... ja chyba tez bym cciala... tylko czy juz teraz??? ech... bedziesz miala taki sliczny brzuszek!!!!! a dietka poczeka:) tego tez zazdroszcze ,,,:):):):) bo mozesz poszalec...

reklama
Hej girls

Karlita
ogromne gratulacje!

marta zdrówka dla Was.

Ja zdycham, od wczoraj temp. ponad 38. Dziś straciłam głos, mówię tylko szeptem, tak więc chcę czy nie chcę jutro lekarz i pewnie L4. :-(

hej dziewczynki :)

dziękuję za miłe słowa :)

jeśli chodzi o reakcje E to był bardzo szczęśliwy :)

nie możemy uwierzyć ze znów czeka nas taki wspaniały okres :) a i dzieciaki będą razem dorastać ;)
może nie będzie łatwo na początku ale damy radę :)

na weselu super tak samo dzisiejsza komunia :)

niestety muszę się zająć małą więc moze później zajrzę :)

mam nadzieje że jutro nie będzie padać :)

rano przed spotkaniem polecę do luxmedu zrobię sobie morfologię i hcg :)
o ile wstanę ;) bo jakaś taka zmęczona jestem

super że jutro się widzimy :)

Hej my już w domku, na działce było pieknie, słonecznie, wiec troszeczkę plecki i ramiona mi złapało:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Jula wyszalała sie i takich chwilach brakuje mi wlasnego ogrodka:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Fogia zdroweczka:tak:

Mataka odpoczywaj od teściówki...:-D

Kainkas my tez robiliśmy te wymazy i u nas nic nie wyszło...oby u Was tez tak bylo;-)

Karlita super ze imprezki udane!!!!

Do zobaczenia jutro!!!

Karlita super wieści! Życzę spokojnych 9-mcy:-) Ogromnie Gratuluję!!!
maltanka to dobrze że już samochód naprawiony.Ale pyszności kulinarne serwujesz swoim chłopakom.:-)
madzienka super że wyjazd udany! I śliczne zdjęcia Julci:-) Działka dla dziecka to super sprawa, zamyka się bramę i może szaleć do woli.
sienio biedna Julcia, coś ten kaszel nie chce się od niej odczepić.:confused: Życzę dużo zdrówka!
fogia zdrówka dla Ciebie!
Witam się wieczorowo. Ale zazdroszczę Wam tego spotkania ale mi się nie udało przełożyć, muszę na 8 być na szkoleniu:cool: Kubuś wreszcie przestał gorączkować, wczoraj cały dzień dawał popalić aż do 22:szok: Dzisiaj byłam na uczelni a później pojechaliśmy na działkę, Kuba wybiegał się że jak wróciliśmy zaraz po kąpieli zasnął:-) Tak więc już ponad godzinę śpi. Ja oglądam tv i myślę żeby coś zjeść...

Karlita dacie sobie rade ja bylam na odwiedzinach u tzreciego dziecka M siostry. Maja 6,2 no i teraz ten malyuszek i powiem ci mimo tego zamieszania moze troche i balaganu ale super patrzy sie na taka rodzine bo to jest najwazniejsze. Ja przywitalam dzisiaj @ chociaz jak rozmawialam z M ze moze byc nowy lokator to dzisiaj byl nawet zawiedziony ze jednak nie:-)takze cieszcie sie i spokojnych 9 miesiecy
Madzienka moj Mateusz tez by z checia calymi dniami na dworze siedzial a jedzenie wtedy jest niewzne, super fotki widac ze sobota udana
Maltanka u ciebie jadłospis menu dzisiaj jak w restauracji:-)a jesli chodzi o kupke to masz racje przeciez jadł barszczyk z botwinki:-D
Madzienka Maltanka moj maly w jednym miejscu wysiedziec nie umie i tez sie obawialam na poczatku po jakims czasie zaczynal marudzic wiec robilismy postoj a teraz jedzie od domu do zalewu i jakby bylo trzeba to nawet i dalej bo nawet nie zamruczy takze dzici to lubia bo caly czas cos sie dzieje i szybko obraz sie zmienia
Kainkas obys znalazla cos satysfakcjonujacego chociaz rynek pracy jest naprawde ciezki
Anaconda daj znac czy wrociliscie w trojke czy moze juz w czworke:-D
Fogia zdrowka i jak jest potrzeba to bierz L4 i sie nie przejmuj
Senio szkoda ze Was nie bedzie zdrowka dla Juli

A my po wizycie u maluszka. Boze jaka ona malutka i wiem ze moj maly tez byl taki ale trudno mi w to jednak uwierzyc, ale byl napewno bo dzieki moim ciuszkom kt w duzej czesci sa na 56 ma je w co ubrac:-)a Mateusz taki duzy kon ju przy malutkiej ze dopiero teraz zobaczylam jakiego mam duzego chlopa juz w domu. Oczywiscie nie obyło sie bez zazdrosci. Trzymalam mala i podszedł i nawet ja delikanie pchnal bo chcial odzyskac swoja mame. A tu fotka zrobiona pod nieobecnosc mojego zazdroscika:-D

marz ładnie Ci z takim dzieciatkiem;-)

Ja bylam dzis u kolezanki, Julke zaprowadzilam do babci i mialam pol dnia dla siebie. Pogadalysmy, poobmawialysmy mezow i mozna bylo wrocic do domu:-D Nawet mi sie zatesknilo za Julka :-D Obok tej kolezanki mieszka jej bratowa, ktora ma 3 dzieciaczkow, 2letniego synka i parke 6mies blizniaków:happy2: Kurcze jakie fajne te maluchy, lezaly sobie w wozku, jeden rozowy, drugi niebieski:-D:-D Ale dawno nie mialam na rekach takiego maluszka, wydaje sie, ze wieki minely a to tylko1,5 roku:-p
Zmykam dziewczynki, bo Julka....

cześć!
Karlita gratulacje cudona wiadomość będziecie mieć 200% szczęścia a Gabi będzie prze szczęśliwa.
Sienio czas szybo płynie, ja się cieszę ze moja Gabi rośnie ale chcialabym z żeby jeszcze szybciej to następowało.
Marz ślicznie wyglądasz z takim maleństwem, życzę nowego lokatora skoro na niego czekacie:-)
Antuanet dobrze ze Kubuś już się lepiej czuje.
Madzienka piękna relacja z pobytu na działce!
Nie było mnie bo dzisiaj taka śliczna pogoda ze duża część dnia spędzona na dworze a wczoraj byłam sama z Gabi no i też spacerowałyśmy sobie.Moja Gabcia skończyła dziś 4 miesiące piękny wiek prawda?
My praktycznie zdecydowaliśmy się kupić mieszkanie-3 pokoje, ma niezłe rozmieszczenie pokoi i jest na I piętrze. Teraz trzeba formalności wszystkie sprawdzać załatwiać a potem remont. Myślimy żeby połączyć sobie salon z kuchnią bo da się to zrobić ale do końca nie jestem przekonana czy to będzie praktyczne bo wizualnie pewnie atrakcyjne.Macie możne takie aneksy?

Ostatnia edycja:
witam sie wieczornie
ale tylko na chwile bo padam mój mały gad dał dzisiaj tak do wiwatu ze szok cały dzień na cysiu wisiał i juz nie daje rady do niczego jestem a tutaj jeszcze pewnie ze 3 razy obudzi sie w nocy. Marzy mi się przespana noc tak od początku do końca.
Karlita fajnie ze się wybawiłaś i ze imprezy się udały.
Fogia zdrówka dla Ciebie i mam nadzieje ze szybko Ci przejdzie to choróbsko.
Madzienka tylko pozazdrościć wam udanego pobytu na działce
Marz ładnie wyglądasz z maleństwem:-)
Mataka odpoczywaj dziewczyny i korzystaj z pogody jak możesz.
Anaconda to co od jutra spacerki z pieskiem rano w południe i wieczorkiem tak dla relaksu.
Sienio mam nadzieje ze Julce szybciutko przejdzie ten kaszel.
Kanikas powodzenia na słuchawce i wytrwałości w poszukiwaniu pracy.
Antuanet mam nadzieje ze Kubusiowi szybko przejdzie.

reklama
hej

my w koncu w nałęczowie wylądowaliśmy anie nad zalewem:)) Talia my mamy aneks z duzym pokojem, jajestem zadowolona z takiego rozwiązania..moge spokojnie cos sobie robic w kuchmni i miec oko na hanie:)) ale wtedy zmywarka obowiazkowa co by gary na widoku nie staly:))

ide spac bo rano trzeba wstac:))

dobrej nocy

Do góry