reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

marta zdrówak dla twoich chłopaków:tak::tak::tak:

marz udanych odwiedin:tak::tak::tak:

maltanka super że autko działa:tak::tak::tak:

i fajnie ze wypady nad zalew udane a ludzi pełno pewnie dlatego że dawno takiej pogody ładnej nie było:tak::tak::tak:

a my z małym byliśmy dziś na perwszym chustowym spacerku:tak::tak::tak:tochę mi w południe nie dospał i marudził więc o zamotałam i poszlismy "pomagac" tacie bo robił posadzkę w garażu, Mikołaj trochę sie pogapił i zasnął:-D:-D:-D:-D przynajmniej wieczorem nie marudził:-D:-D:-D:-D
ide się wykąać i spać bo mnie młode dziś o 4 na nogi postawiło i jakoś tak niewyspana jestem;-);-);-)
dobrej nocy zyczę;-);-);-)

reklama
Karlita gratulacje wielkie:)) moze M sięsynia doczeka:)) zazdroszczę:))

i ide prasowac .....buuuuuuu a poczytalabym Was ale czasu niet:((

miłego wieczoru

Witam :-):-):-)
Wpadłam tylko zameldować ze żyjemy, jesteśmy u teściowej i cały dzień spędziliśmy dziś na dworku. Teściowa dostała nowego pieska i Maja jest nim tak zachwycona ze jutro chce go zabrać do Lublina :cool::cool::szok::szok:
Przeczytałam wszystko ale cytatów nie robiłam więc zapewne niewiele zapamiętałam :cool2::cool2::cool2:
Karlita ogromne gratulacje, dasz radę a przez te 9 m-cy pogodzisz się z sytuacją posiadania dwóch maluchów :tak::tak::tak:
Sunday trzymam kciuki za dostanie się Maksa do żłobka :tak::tak:
Marz a wam gratuluję już pewnego miejsca w żłobku :tak::tak:
Maltanka super ze autko naprawione, a co do żłobka na Braci Wieniawskich to mojej znajomej córka tam chodziła i teraz ta znajoma zapisała tam swojego rocznego synka - ona jest zadowolona :tak::tak::tak:
Fornetka tak jak dziewczyny pisały z jedzeniem to pomału trzeba wprowadzać nowe produkty i obserwować czy maluch dobrze na nie reaguje :tak::tak::tak:

Witajcie, my dzisiaj cały dzień na dworze...tzn. na działce, mam nadzieje że taka pogoda utrzyma się!!!!!!
Jula w niebowzięta ganiała cały dzien na pytanie czy jest głodna, czy chce odpowiedź była jedna....NIE!!!!!!!!tylko piaskownica i zjeżdzalnia dzisiaj liczyła sie....
Pozniej imieniny tesciowej, Jula znowu szczęśliwa bo w centrum uwagi...ta nasza gwiazdeczka:-p:-p:-p:-p
Po powrocie do domu padła...
Jutro jak tylko pogoda dopisze tez jedziemy na działeczkę....

Madzianka maszpełną skrzynkę i nie mogę Ci odpisać na pw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
odpisuje tu PASUJE MI ZMIANA GODZINY NA 13:15 :)

Kochana dziękuję Ci jesteś cudowna!!!!

Super że Gabi spisała się na 5 z usypianiem z babcią...mam nadzieje ze dzisiejsza noc będzie podobna!!!!

Tak myślałam że zmokłaś bidulko!!!!

P.S. dziewczyny co mam jeść a co nie jak karmie cysiem bo mam już mętlik w głowie.

Fornetka
kiedys miałam taka rozpiskę poszukam i wyślę ci....

od napisania poprzedniego posta DUŻO SIĘ ZMIENIŁO ....

coś mnie dzisiaj tknęło ....

najpierw się poryczałam ze to za wcześnie i ze nie dam rady ....

później zaczęłam się cieszyć ;)

jakby to powiedzieć to nie DUKAN ;)

w poniedziałek przed spotkaniem pójdę na badanie krwi ....

GRATULACJE KAROLINKO!!!!!!!!
Bezproblemowych 9 miesięcy życzymy!!!

Madzienka pewnie wroci znad jeziora opalona, ze jej nikt nie pozna;-);-)

:-D:-D:-D:-D pewnie gdybym była sama tak byłoby ale z Julą nie poleżałam...a z reszta dzisiaj moja teściowa robila imieniny wiec wypadało pomóc:-p:-p:-p:tak::tak::tak:

Maltanka super że autko sprawne....:tak:

Marta zdróweczka dla Juleczka, mam nadzieję że z Olem tez wszystko ok....
Co do niezniszczalności Waszej rodzinki zgadzam się z Marzenką, maluchy maja to po mamie:tak::tak::tak:

Marz pytałam, bo ostatnio bylismy w go sport i takich na Jule nie było

Maltanka nie mam fotelika, zastanawiamy się nad zakupem, ale boję się też że Jula nie będzie chciała jeździć i co wtedy...szkoda ze nie mozna ich wypozyczyć:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Trochę nadrobiłam...idę pranie wywiesić i spać....

DOBRANOC!!!!

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór,
ja jak po ogień bo my w rozjazdach...wizyty u rodziców i znajomych (wypożyczyliśmy huśtawkę dla Natalki...mam nadzieję, że się sprawdzi)...i jeszcze zakupy ubrankowe dla Natalki...i padam:-:)-:)-(
Poczytałam co u Was, ale bez cytatów nie pamiętam, co komu miałam napisać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

KARLITA OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!SPOKOJNYCH I ZDROWYCH 9 MIESIĘCY!!!!!

PS. Moja gin twierdzi, że najlepiej iść za ciosem;-), więc się nie martw tylko ciesz, na pewno dasz radę:tak::tak::tak::tak:

Witajcie
madzienka widac Julcia zachwycona, dzieci uwielbiaja zabawy na dworze :) Fajna ta slizgawka, wczoraj taka sama byla na tym festynie w przedszkolu, tez sie mojej J spodobala :)
anaconda ojojoj to Maja teraz bedzie co tydzien do babci chciala jechac :p a co do zabrania go ze soba to juz widze Twoja radosną miną jak rano wstajesz, zeby go wyprowadzic :D:D:D:D
marta biedne te Twoje chlopaki, ciagle cos im sie przytrafia jak nie stluczenie to cos ich ugryzie:( ale oni jak cala rodzina K nie daja sie :D:D:D
maltanka fajnie, ze wypad rodzinny sie udal :) no i suprer, ze samochod jezdzi :)

Kurcze dziewczyny ja juz na spotkaniowym naisalam, ze mnie nie bedzie:( mialam nadzieje, ze Julka do poniedzialku calkiem wyzdrowieje, ale niestety:( Do tesciowej jednak nie pojedziemy, nie chce mi sie ale za to uowilam sie z kolezanka na ploteczki:):)

Ostatnia edycja:
sienio szkoda że cię nie będzie:-:)-:)-( zdrówka dla Julki :tak::tak::tak:

madzienka to sie Jula wybawiła:tak::tak::tak: super że wyjazd się udał:tak::tak::tak:

misia a ty bedziesz na spotkaniu jutro????

witam niedzielnie

pogoda śliczna aż chce się wyjśc na dwór:tak::tak::tak: a moje chłopaki jeszcze śpią:-D:-D:-D:-D

a jutro poniedziałek :-):-):-):-):-):-):-)
nie mogę się już doczekać:tak::tak::tak: mój małż nawet plany zmienił żeby nas przywieżc do was:-D:-D:-D

miłego dnia życzę

Witajcie, ja na chwilkę bo już na działkę jedziemy.....przyszłam przywitać się;-)

Sienio szkoda że Was nie będzie:sorry::sorry::sorry:a i udanego wypadku na ploteczki..

Marta jak Julek i Olek???

Misia oby sie hustawka spisała...a Natalcia tak Wam dokucza...chyba czegoś nie doczytałam:shocked2::shocked2::shocked2:

Mandziula kochanego masz męzulka:tak::tak::tak:

hej
a my moze nad zalewe wybędziemy, taka ładna pogoda, tylko małżowina musi wstac po nocce, i Hania tez padla... Hania ma katar od 3 miesiecy, z malymi przerwami, nic poza tym jej nie jest. dostala ketotifen na alrgie ale my sami zrobilismy wymaz z gardla i nosa, moze cos pokaze...bo juz dosc mam tego kataru, mam nadzieje ze to nie alergiczny jednak:((

od wtorku juz na słuchawke idziemy na razie z opiekunami, nie chce mi sie...no ale trzeba:))a poza tym szukam czegos innego w między czasie ale za wielu nofert to nie ma:))

miłej niedzieli

buziaki

reklama
marta zdrówka dla chłopaków:tak: biedny tel Olek z tymi mechami:-(
marz może to nie krew tylko Matik coś zjadła, ja tak miałam po buraczkach z H ... a też oglądałam ten film, ale jakoś nie za bardzo mi się spodobał:sorry: do końca nie wytrzymałam, usnęłam:-D
kainkas aleś Ty zabiegana:shocked2: oj niestey w Lu ciężko o ciekawą ofertę:sorry:
anaconda to szykuje się nowe zwierzątko:-p
madzienka fotki super i Jula jaka zadowolona, nie ma to jak kawałeczek swojej działki:tak: co do fotelika to też się właśnie zastanawiamy, mi się wydaje, że Hubert raczej by jeździł tylko ile by w tym wysiedział to nie wiem, :sorry:
sienio szkoda, że Jula chora:-(

witajcie

ja wysłałam chłopaków na spacerek i po godzinie przyszli już, awaria pieluchy:-D teraz małżowy wybrał się rowerkiem na Elizówkę, ja gotuję obiad, dziś rosołek wołowy i łosoś w sosie śmietanowo-koperkowym:tak: a młody odsypia poranne wstawanie:dry:

Do góry