reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dostalismy sie do żłobka!!!!!!!!:-D:-D:-D
Super wiadomość:tak::-).
Marta no niezły grafik, :eek:

ale podobno im więcej ma się obowiązków tym łatwiej się zorganizować, kurczę mi się nie chce nawet wieczorem ksiązki poczytać:sorry: i jestem ciągle utwierdzam się w przekonaniu że im więcej mam czasu na zrobienie czegoś tym większe prawdopodobieństwo, że nie zdążę:sorry:
Przynajmniej mi czas szybciej mija do powrotu M;-):tak::-D.
Byłam gdzieś i są przede mną ogromne perspektywy :-p;-):tak:ale to wieczorem :ninja2::ninja2:.
Jeśli chodzi o zamówione przyprawy to Jarzynki XXL nie mają na razie:no::sorry: a przyjdzie dopiero we wtorek, to wzięłam 15 małych:tak:.
Zmykam po młodych.

reklama
Marta napisałam Ci PW odnośnie jarzynki:tak:

ej co wy tak z tymi pierogami dzisiaj:dry: weźcie bo i ja zaraz zacznę lepić:-D

Hubert jeszcze śpi:szok: od 13.00 normalnie zaraz idę go budzić:cool2: bo Kubuś już nadmuchany i czeka:-D

Witam!
Ja mam dola, moje dziecko juz do dwoch zlobkow sie nie dostalo, jeszcze tylko nadzieja na Nalkowskich, ale juz watpie w to czy bedzie na liscie. Wybaczcie, ale nic wiecj nie napisze.

maltanka ale niespodzianke Ci maz przygotowal, pewnie dluuugo bedziesz ja pamietala:happy2:
a co do zlobka na Braci W to sym mojej kolezanki tam chodzil, ale tylko 2 miesiace (mial wtedy 2 lata), bo chorowal, pozniej od wrzesnia zapisala go do naszego przedszkola i o wiele bardziej byla zadowolona:) no i maly tez. No i pamietam, ze maly chodzil do zlobka od marca.
antuanet a to ta Twoja jest niesamowita:-D:-D zdrowka dla Kubusia
misia sliczna Natala a jakiego ma rewelacyjnego Kubusia na czapie :-D:-D
marz gratulacje, super!! Teraz trzeba trzymac kciuki za Mateuszka:happy2:
Mam nadzieje, ze Maksia sunday tez przyjma!
sunday tak mi przykro, tym bardziej trzymam kciuki za ten ostatni!

i nie wiem co wiecej mialam napisac:confused::confused:

Ostatnia edycja:
Hej girls
boshe jak dobrze, że już piątek. Szkoda tylko, że nawet w weekend nie odpocznę bo znowu zjazd dwudniowy. Pocieszam się, że do końca bliżej jak dalej.
Fifi ok i chyba pójdzie w poniedziałek do przedszkola. Za to ja ledwo żyję. Katar mam taki, że nie rozstaję się z chusteczkami. Chyba mam alergię na pewną osobę z mojej pracy. ;-);-);-) Tak się dziwnie złożyło, że zaczęłam smarczeć akurat wtedy gdy ją zobaczyłam. :-D:-D

marz21 gratulacje!

sunday
nie smutkuj, a może tym razem się uda? W myśl zasady do 3 razy sztuka? Trzymam kciuki!!!!

Aluśka
zdrówka dla Was! No i udanej uroczystości!

A jeszcze zapomnialam sie pochwalic, zrobilam Chtke Puchatka lub Domek Baby Jagi, jak kto woli :) naprawde rewelacja. Tylko w tym przepisie jest napisane, ze trzeba 15 herbatników, a trzeba wiecej, chyba, ze cos zle zrobilam.
Fogia zdrowka zyczymy !!!

marz super ze małego do żłobka przyjeli:tak::tak::tak: udanej wycieczki:tak::tak::tak:

sunday trzymam kciuki żeby Maksio był na liście, do trzech razy sztuka:tak::tak::tak:

marta to to się nie nudzisz kobieto:-D:-D:-D,
piszecie ciągle o tych pierogach że chyba sama jutro zrobię bo mi ślinka cieknie jak o niech pomyśle:-D:-D:-D:-D

misia córeczka śliczniutka:tak::tak::tak:

fogia dobrze że Fifi juz lepiej się czuję, a co do uczuleia to ja też mam na pewne osoby:-D:-D:-D:-D

my byliśmy z Mikołajem na dworze, przespał mi 2,5 godzinki (rano spał 2) pochdziłam troche po powietrzu i głowa mniej bli przynajmniej na oczy widzę i moge rozmawiac normalnie:-D:-D:-D:-D, ale jeszcze jurto i przejdzie:tak::tak::tak::tak:

moje mlode znowu cos zabawkom opowiada:-D:-D:-D a co sie przy tym rekami iogami namacha to jego:-D:-D:-D:-D:-D

My właśnie wróciliśmy z dworu...byliśmy prawie 4 godzinki....:tak::tak::tak::tak:
Jula wniebowzięta:-D:-D:-D

Sunday
zaciskamy mocno kciukaski żeby tam sie udało....a co oni biorą pod uwagę przy naborze???

Misia Natalaka słodziutka, taki mały aniołeczek!!!Pajacyk z królewną cudowny!!!

Fogia zdróweczka..

Aluśka dziekuję za głosiki...i trzymaj się kochana

Maltanka i jak Kubuś spodobał się Hubciowi!!!!

Maltanka, zagłosowane.
Olek poszedł na dwór a ja nie mogłam patrzeć na okno w kuchni:no: i umyłam:-p:tak:.
Fogia, sama jestem osobą uczulona na pewną osobę z kręgu znajomych;-):tak:.Zdrówka kochana.A i na wtorek koszulka taki zwykły T-shirt jednokolorowy i skarpetki w tym samym kolorze.:tak:

reklama
Olek poszedł na dwór a ja nie mogłam patrzeć na okno w kuchni:no: i umyłam:-p:tak:.

O matko...może do mnie przyjedziesz okna pomyc, bo widze że nudzisz sie:-D:-D:-D:-D

Maltanka zapomnialam Ci mleka dać dzisiaj...przywiozę w poniedziałek:tak::tak::tak:

Widziałyście prognozę pogody...po niedzieli ma byc cieplo:tak::tak::tak:

Karlita udanej zabawy :tak::tak::tak:

Do góry