reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Karlita ja przy Dukanie też miałam problemy z @ tak więc głowa do góry :tak::tak::tak::tak:
Maltanka trzymam kciuki żeby części przyszły bo inaczej nie spotkamy się w poniedziałek, no chyba ze z Madzią byś się jakoś dogadała :tak::tak::tak:

reklama
maltanka oferta rzeczwiscie kuszaca, wyslis Cv nawet tak zeby zobaczyc jakie warunki i wogole, a moze akurat?:happy2:
sunday o ktore ta impreza jutro bo zapomnialam zapytac?

witajcie
u mnie nic reczej od wczoraj sie nie zmienilo, ide robic pranie moze wyschnie.
Udanego spotkania dziewczyny, zeby deszczyk Was nie wygonil:tak:

Cześć dziewuszki! bardzo dziękuję za słowa otuchy z tymi wynikami staram się nie dać zwariować. Za oknem piękne sloneczko a za moim dodatkowo widać Wisłę która jest niesłychanie szeroka i płynie bardzo wartkim nurtem. W ogóle moja ulica jest zamknięta bo ją zalało na dalszym etapie, nie wygląda to wszystko ciekawie chociaż ludzi co niemiara się kręci bo są ciekawscy nawet telewizja sie wczoraj zjawiła.
Maltanka u mnie niedługo będzie podobna sytuacja jak skończy mi się macieżyński to będziemy na jednej pensji a zamierzamy kupić sobie mieszkanie większe niż to które sprzedalismy i kredyt jest nieunikniony więc też będę musialą sie oddać poszukiwaniom pracya w puławach to nie jest zaciekawie nawet Lublin ma lepsze oferty oczywiście nic Wawy nie przebije. Tak czy owak powodzenia w oszukiwaniach obyś znalazła coś satysfakcjonującego.
Anaconda ja też na razie szczepie tymi obowiązkowymi szczepionkami choć do wszystkich jestem nieufna bo to duza ingerencja w organizm takiego maluszka a bywają różne efekty uboczne jeżeli chodzi o układ nerwowy, nie wiem czy nie zmienię zdania ale na razie tak robię
Zobacz załącznik 247827

witam z rana
mnie dalej głowa boli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: najchętniej to bym się pod kołdę zakopała bo mi światło przeszkadza:cool2::cool2:
poczytałam was ale nie pamiętam co chciałam napisać:-:)-:)-( wybaczcie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
miłego dnia życzę bo słoneczko wyszło:-D:-D:-D:-D

Witam się i ja!!!!

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy:tak::tak:jakoś to będzie bo musi jakoś być;-)ale parę lat potrwa zanim coś się zmieni:-:)-:)-(
madzienka ja nie znam tej ksiązki:no:

też mam coś pogodowego:-)

Uploaded with ImageShack.us

:-D:-D:-D:-D
czesc babeczki
ale ja tęskniłam za BB i za WAMI, nie posiedzę za długo bo jestem tak padnięta ze szok, schodzi ze mnie stres szpitala i porodu. Jak dojdę trochę do siebie to postaram się trochę napisać co u nas. A to nasze maleństwo NIKODEM

Ale przystojniak!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak:Śliczne imię:tak::tak:Jeszcze raz GRATULACJE!!!!!!!!!!

anaconda super ze tak wyszlo z mieszkaniem!:-)
marz ja skladalam do trzech placowek,wiem ze na pulawskiej jest na liscie rezerwowej(40osob w grupie przyjetych a do tej grupy 60prae rezerwowych), na wilenskiej jutro po poludniu maja byc listy, a na nalkowskich w poniedzialek. Ja szczepie na pneumo wszystkie trzy dawki, po 2 roku zycia jest jedna ale wcale nie tansza z tego co sie orietuje tylko po prostu jedna jest juz w tym wieku. My szczepilismy na pneumo i na meningokoki.
sienio jak bedzie ladna pogoda to zapraszam Cie w sobote na festyn kolo kosciola
fornetka WITAJ!!!!GRATULUJE SLICZNEGO SYNKA O SLICZNYM IMIENIU!!!!!!!!
misia znam tez stres w sprawie finansow!!!!Ale zawsze jakos to bedzie!!!!:-) Glowa do gory!

Witam!!!!!!
A ja mam dobry nawet humorek,bo dowiedzialam sie ze u mnie w przedszkolu pod blokiem maja byc dwa przyjecia i jutro od razu tam startuje ze swoim CV!!!!!!!!:-)
A tak po za tym to bylam z Maksem u lekarza, bo kaszle niemilosiernie, tzn jak to zlapie to az mam wrazenie ze zwymiotuje, mam dawac dalej mu pulneo i zyrteg? czy jakos tak na alergie. Teraz siedzi i oglada bajki bo juz po kapieli,spal dzisiaj w dzien pol godziny!!!!wiec pewnie zaraz padnie.

Trzymam kciuki, by się udało!!!:tak::tak::tak:
sienio to jest sernik bez pieczenia tu masz link Kulinarnie - na słodko: Chatka Puchatka moje dziecko zjadlo samo caly kawalek!!!!:-)
A to z surowym jajkiem:confused::confused::szok::szok:

Ok to dawaj mi znać rano...będe pamiętała o Kubusiu i fotkach juz szykuję...

a jaką ofertę znalazłaś chwal sie, może wato wysłać CV

Dzisiaj rozmawialiśmy w Bugi z ta kobitką i mowila nam że ostatnio w weekendy jest masakra, tyle ludzi...:sorry:
Kainkas pisz jak w pracy???

Talia nie martw sie...Gabrysia szybko wyrośnie z tych brzuszkowych dolegliwości!!!

Sienio masz racje że na wszystko nie zaszczepimy maluchów:tak:...ale szczepionka która my szczepiliśmy na pneumo jest juz przeciwko 13 odmianom tej choroby a poprzednia bylo przeciwko 7...

Mam 3 kupony z GW jutro dzwonie zapisac Jule na sesje...dzięki Misia za wiadmość

hehe....może się spotkamy na sesji:-D:-D:-D

Witajcie.
Anaconda27 dobrze że spotkanie udane i że możecie dalej tam mieszkać na „starych” warunkach.
Mandziula dobrze że bioderka w porządku u Mikołaja.
Maltanka współczuję wydatku samochodowego. Mam nadzieję że mąż naprawi autko.
Fornetka3 super że już w domku jesteście. Jeszcze raz ogromne gratulacje a Nikodem aniołeczek.
Marz21 niezły kawaler z Mateuszka. My też chyba Kubusia zaszczepimy tą jedną dawką na pneumokoki po 2 roku, tak nam pediatra zalecała.
Sunday_ Zdrówka dla Maksia. A nie wiesz czy ten plac zabaw wróci? Bo jakoś tak pusto bez niego…
mandziula więcej optymizmu! Takie ładne słoneczko dzisiaj na dworze.
sienio pogoda super na pranie, jak wywiesiłam o 7 to już wyschło.

Talia dzielna ta Wasza Gabrysia.A Ty się tak nie przejmuj, wszystko będzie dobrze.
A my też wczoraj byliśmy na szczepieniu, tylko przez ten kurs nie miałam już jak zajrzeć. Kuba ma 92cm i 12,8 wagi:-) Sam moment szczepienia pokwękał a później go przekupiłam lizakiem. Niestety dzisiaj coś mi gorączkuje:confused: i nie wiem czy to zęby czy po szczepieniu. Narazie śpi, ja lecę prasować. Miłego dnia.

antuanet ja mam nadzieje, ze kiedys plac zabaw wroci, ale nie szybko, bo czytalam, ze jeszcze nawet przetargu nie oglosili:sorry:
Bylam obok Ciebie w sklepie, mialam zadzwonic ale J jeszcze kaszle, wiec i tak bysmy sie nie spotkaly:-( a i widzialam Twoja siorke, chyba do pracy jechala:happy2:
Kurcze duzy ten Twoj Kubus :):):) Mateuszek marz tez wysoki :):)

Mialysmy wybrac sie na spacerek ale w polowie trasy spadl deszczz i okropnie nas zmoczyl:-p:-p Co za pogoda...

talia to rzeczywiście nieciekawie macie z tą Wisłą, a z pracą tutaj no cóż najgorszy region pod tym względem w całej Polsce:sorry:
antuanet dzielny Kubuś:tak:

my już po spacerku, byliśmy z Julą i Gabrysią na placu zabaw, :tak:

no i trochę popadało, my zdążyliśmy, karlita ale Ty z Gabi to chyba zmokłyście?

pranie wywiesiłam, ja wróciliśmy to się uprało już:tak:tylko ciekawe czy mi teraz wyschnie:confused:

my też umówiliśmy się na sesję zdjęciową:tak: trochę długo jeszcze bo na 24 czerwca aż, ale chciałam godziny popołudniowe:tak:

aaa i małżowy zrobił mi dzisiaj niespodziankę - kupił aparat:szok: kurier przynósł nie wiedziałam o co chodzi, bo miały przyjść tylko części i to za pobraniem, a tu paczka już opłacona,dobrze, że dodzwoniłam się do P i na telefonie rozpakowywałam pudełko, patrzę i taką minę zrobiłam:szok::szok::szok:. a ten do mnie "chciałaś aparat to masz"- no to mam teraz nową zabawkę
hehe dobrze że na telefonie, bo pewnie bym leciała za kurierem że to pomyłka.:-)

reklama
Hej:happy2: tu kobieta bezrobotna bardzo obrotna:-p;-):tak::-D:-D. Rozwiozła prawie wszystko, jeszcze kumpela ma o pierogi przyjść, byłam na warsztacie z autkiem bo coś piszczało z tyłu i cała tarcza do wymiany + hamulec ręczny za same części 312zł (robocizna 300zł:szok:) a jeszcze z przodu wahacz od pasażera :wściekła/y: - na razie założył tylko jakąś sprężynkę (20 zł) i jeździ a reszta ja M wróci:tak::-p.Ale w poniedziałek będę bo kicha by była co?:-p;-):tak::-D:-D:confused:
marta czy jest jakis dzien ktory spedzasz na nudzie?

Ciekawe czy jakies miasto spotyka sie tak aktywnie jak my? :):)
Marta no wlasnie czy jest jakis dzien w roku w kt poprostu nic nie robisz, podrzuc mi na jutro jakos kilka pierozkow bo ja zupy oczywiscie nie zrobilam:-)
Kochane a więc mój grafik na najbliższe dni:
- jutro - basen z Olkiem
- niedziela - Komunia w Łęcznej
- poniedziałek - WY:-p:cool::cool:
- wtorek - Dzień Rodziny u Jula
- środa - jak na razie wolne:eek::szok:
- czwartek - alergolog - oba młode
- piątek - dzień Rodziny u Olka
- sobota - basen
- niedziela - szkoła:-). Do tego prawie codziennie zamówienia;-):tak:.

marta dużo bym dała by spróbować Twoich pierogów :tak::tak:
To jak chcesz to w poniedziałek przywiozę;-):tak: - serio:tak::happy2:.
powiem tak nie wiem ile waże bo waga mi się popsuła myślałam ze to baterie a tu po wymianie waga dalej milczy ... dzisiaj jak będę u mamy to się zważę chociaż najlepiej ważyć się rano na czczo :)
ale widzę po ciuchach że jest lepiej :) zmieściłam się w biodrówki w które się od daaawna nie mieściłam ;) w biodrach spadło mi 4cm ;) i na razie tylko tu bo reszta wymiarów bez zmian :zawstydzona/y: ale chyba w biodrach mam najwięcej hyhyhy
od 2 dni powinnam być znów na samej proteinowej ale te warzywa tak kuszą i do obiadu jadłam pomidory więc małe oszukaństwo .... nie wiem jak przeżyje wesele i komunię ... w ten weekend ...
Gratulacje samozaparcia i pięknej figury;-):tak::tak:.
Nadulec wybaczamy nieobecność - z resztą mój M zapowiedział że jak zjedzie to mam zamówień nie przyjmować:no::-p;-);-):tak::-D:-D.
Anaconda, współczuję najazdu teściowej - taka inspekcja gorsza niż Sanepid;-):tak:.

Do góry