reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hej to i na mnie pora przywitać się...my juz po spacerku z Kasia i Hubercikiem i Karolinką i Gabrysią...plac zabaw zaliczony, tylko chyba nasza Karlita zmokła bo ja zdążyłam do domu wejść jak lunęło:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Po drodze zajrzałyśmy z Karlitą jeszcze do ciucha i kupiłam Julci kamizelkę na działkę za 3zl:szok:

Ja pranie powiesiłam

hehe....może się spotkamy na sesji:-D:-D:-D

a kiedy macie????

Karlita PW!!!!!

Maltanka powodzenia w przygodzie z lustrzanką!!!:tak:

Dzielny Kubuś!!!!

Mandziula oby ból głowy poszedł sobie!!!!

Nadulec witaj i zaglądaj częściej!!!

I PROSIMY O GŁOSIKI

Hej:happy2: tu kobieta bezrobotna bardzo obrotna:-p;-):tak::-D:-D. Rozwiozła prawie wszystko, jeszcze kumpela ma o pierogi przyjść, byłam na warsztacie z autkiem bo coś piszczało z tyłu i cała tarcza do wymiany + hamulec ręczny za same części 312zł (robocizna 300zł:szok:) a jeszcze z przodu wahacz od pasażera :wściekła/y: - na razie założył tylko jakąś sprężynkę (20 zł) i jeździ a reszta ja M wróci:tak::-p.Ale w poniedziałek będę bo kicha by była co?:-p;-):tak::-D:-D:confused:

Kochane a więc mój grafik na najbliższe dni:
- jutro - basen z Olkiem
- niedziela - Komunia w Łęcznej
- poniedziałek - WY:-p:cool::cool:
- wtorek - Dzień Rodziny u Jula
- środa - jak na razie wolne:eek::szok:
- czwartek - alergolog - oba młode
- piątek - dzień Rodziny u Olka
- sobota - basen
- niedziela - szkoła:-). Do tego prawie codziennie zamówienia;-):tak:.

To jak chcesz to w poniedziałek przywiozę;-):tak: - serio:tak::happy2:.

.

Uuuu szkoda że autko popsuło sie...:sorry2::sorry2::sorry2:

Ty to szalona kobita jestes....a kiedy Ty spisz, jesz???

A tych pierożkow to i ja bym sprobowala...lubuje się w ruskich;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dostalismy sie do żłobka!!!!!!!!:-D:-D:-D

Maltanka gratuluje zakupy...to sie nazywa małzenstwo:-)
Karlita dopiero dzisiaj doczytalam wiec jak zdecyduje sie na zakup to przypomnne sie narazie dpuszczam
Anaconda ja tez jestem przeciwnikiem dodatkowych ale nie wiem czy nie zaszczepie
Antuanet pewnie to po szcepieniu my naszczescie wszystko ok tak jakmi zawsze po sczepionkach odpukac:-)
Mandziula idz na spacerek na powietrze dobrze ci to zrobi

Nocka minela nam calkiem niezle dlatego wstrzymam sie z tymi syropkami. Jak sie obudzil i poplakiwal dalam troche herbatki z melisa mam nadzieje ze jak codziennie przed snem ja bedzie wypijal to bedzie coraz lepiej. Bylismy na spacerku i nas tez zlapal deszcze naszcescie Mateusz grzecznieprzed nim ze mna uciekal:-)

Marta no niezły grafik, :eek:

ale podobno im więcej ma się obowiązków tym łatwiej się zorganizować, kurczę mi się nie chce nawet wieczorem ksiązki poczytać:sorry: i jestem ciągle utwierdzam się w przekonaniu że im więcej mam czasu na zrobienie czegoś tym większe prawdopodobieństwo, że nie zdążę:sorry:

marz super, że dostaliście się do żłobka, a do którego?

madzienka czasami jak się dobrze trafi to niezłe ciuszki można wychaczyć, raz tak miałam, poszłam sobie wieczorkiem w czwartek to stówe wydałam:sorry:

Marta no niezły grafik, :eek:

ale podobno im więcej ma się obowiązków tym łatwiej się zorganizować, kurczę mi się nie chce nawet wieczorem ksiązki poczytać:sorry: i jestem ciągle utwierdzam się w przekonaniu że im więcej mam czasu na zrobienie czegoś tym większe prawdopodobieństwo, że nie zdążę:sorry:

marz super, że dostaliście się do żłobka, a do którego?

Ja tez tak mam z tym czasem no i ostatnio len mnie dopada

Złobek na Wilenskiej

talia to rzeczywiście nieciekawie macie z tą Wisłą, a z pracą tutaj no cóż najgorszy region pod tym względem w całej Polsce:sorry:
antuanet dzielny Kubuś:tak:

my już po spacerku, byliśmy z Julą i Gabrysią na placu zabaw, :tak:

no i trochę popadało, my zdążyliśmy, karlita ale Ty z Gabi to chyba zmokłyście?

pranie wywiesiłam, ja wróciliśmy to się uprało już:tak:tylko ciekawe czy mi teraz wyschnie:confused:

my też umówiliśmy się na sesję zdjęciową:tak: trochę długo jeszcze bo na 24 czerwca aż, ale chciałam godziny popołudniowe:tak:

aaa i małżowy zrobił mi dzisiaj niespodziankę - kupił aparat:szok: kurier przynósł nie wiedziałam o co chodzi, bo miały przyjść tylko części i to za pobraniem, a tu paczka już opłacona,dobrze, że dodzwoniłam się do P i na telefonie rozpakowywałam pudełko, patrzę i taką minę zrobiłam:szok::szok::szok:. a ten do mnie "chciałaś aparat to masz"- no to mam teraz nową zabawkę
hehe dobrze że na telefonie, bo pewnie bym leciała za kurierem że to pomyłka.:-)

Wow....super niespodzianka:tak::tak::tak:dobry ten twój mąż;-);-)
My też byłyśmy na spacerku...2 godzinki...trochę zmokłyśmy, ale przeczekałyśmy deszcz i jeszcze potem zdążyłyśmy wyschnąć:-D:-D

Hej to i na mnie pora przywitać się...my juz po spacerku z Kasia i Hubercikiem i Karolinką i Gabrysią...plac zabaw zaliczony, tylko chyba nasza Karlita zmokła bo ja zdążyłam do domu wejść jak lunęło:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Po drodze zajrzałyśmy z Karlitą jeszcze do ciucha i kupiłam Julci kamizelkę na działkę za 3zl:szok:

Ja pranie powiesiłam

a kiedy macie????

Karlita PW!!!!!

Maltanka powodzenia w przygodzie z lustrzanką!!!:tak:

Dzielny Kubuś!!!!

Mandziula oby ból głowy poszedł sobie!!!!

Nadulec witaj i zaglądaj częściej!!!

I PROSIMY O GŁOSIKI

Uuuu szkoda że autko popsuło sie...:sorry2::sorry2::sorry2:

Ty to szalona kobita jestes....a kiedy Ty spisz, jesz???

A tych pierożkow to i ja bym sprobowala...lubuje się w ruskich;-)

My mamy 12 czerwca:tak::tak::tak:
ooo...ja też lubię ruskie i wiejskie (albo jak niektórzy mówią lubelskie), byleby nie były na słodko:-p:-p

Maltanka gratuluje zakupy...to sie nazywa małzenstwo:-)
Karlita dopiero dzisiaj doczytalam wiec jak zdecyduje sie na zakup to przypomnne sie narazie dpuszczam
Anaconda ja tez jestem przeciwnikiem dodatkowych ale nie wiem czy nie zaszczepie
Antuanet pewnie to po szcepieniu my naszczescie wszystko ok tak jakmi zawsze po sczepionkach odpukac:-)
Mandziula idz na spacerek na powietrze dobrze ci to zrobi

Nocka minela nam calkiem niezle dlatego wstrzymam sie z tymi syropkami. Jak sie obudzil i poplakiwal dalam troche herbatki z melisa mam nadzieje ze jak codziennie przed snem ja bedzie wypijal to bedzie coraz lepiej. Bylismy na spacerku i nas tez zlapal deszcze naszcescie Mateusz grzecznieprzed nim ze mna uciekal:-)

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak:

Zobacz załącznik 248034Zobacz załącznik 248035Zobacz załącznik 248037Zobacz załącznik 248038Zobacz załącznik 248039

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:tak:

Ja tak tylko na chwilę powiedzieć że wizytę u lekarza zaliczyłam i mam antybiotyk:confused: mam barć go do czwartku a w piatek znowu powtórzyć badania:dry:

Dziś wybywamy na wieś do babci małza bo niedaleko niej mamy jutro komunię już drugą w tym miesiącu:eek: dobrze że nie chrześniaków bo byśmy z torbami chyba poszli:-D:-D:-p

Gratulacje:-):-):-)
Madzienka głosik oddane:tak::tak:

sienio współczuję tej zlewy na spacerze. Moja sis mówiła że Was widziała, ona do Groszka jechała-wiesz bardzo daleko mamy:sorry2: Ja też się za Wami stęskniłam ale dzisiaj nie wychodzimy bo mały coś gorączkuje:cool2:
maltanka fajną niespodziankę Ci mąż zrobił:-)
karlita,madzienka,maltanka, super że spacer się udał! Chyba zaczniemy do Was na plac zabaw przyjeżdżać bo u nas gdzieś zabrali.
marta1981 to Twój kalendarz pęka w szwach.
marz21 super że się dostaliście do żłobka. Jeden problem na głowie mniej;-) Gratulacje. A jakimi szczepionkami szczepicie Mateuszka?
aluśka trzymam kciuki oby antybiotyk zadziałał i już do końca ciąży było wszystko dobrze. Udanego pobytu na wsi.
Kubuś maruda, noszenie na rączkach ciągle.:-( Na szybciora ugotowałam rosół, i zrobiłam pierogów ruskich bo nic innego się nie da. Spał dzisiaj tylko 40 minut. :confused: Teraz idziemy się bawić. :-)

Aluska oby antybiotyk zdzialam cuda i wyniki sie unormowały
Misia słodziudka ta Twoja Królewna Tatusia:-)
Sunday a jak u Was jestescie na liscie wracajac pomyslalam ze molam zobaczyc ale nie znam Twojego nazwiska moglam szukac poprostu Maksa moze akurat bylby jeden i to Twoj:-D:-D:-D
Antuanet my szcepimy skojarzonymi 5w1 biedny Kubus a jak bylo po wczesniejszych szcepionkach podobnie sie zachowywal??

Mateusz naspal sie ze ho ho...cala godznke:-)
ruszam troche mieszkanko ogarnac bo wybieramy sie na rowery takze do wieczora

Ostatnia edycja:
reklama
Złobek na Wilenskiej

a słyszałyście coś o żłobku na Braci Wieniawskich??? bo widzę, że tamte tylko tak oblegane?-pyt. do wszystkich

misia słodka natalka, haha Hubertowi też tak czapeczka na boczek się przekręcała jak spał:-)

aluśka oby antybiotyk szybko zadziałał:tak:

marz udanej wycieczki oby was deszcz nie złapał...

Do góry