reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie,
mała zaczyna marudzić więc piszę w telegraficznym skrócie....moja wizyta u gina ok, wszystko w porządku:tak::tak::tak::tak::-):-):-)
Mała po szczepieniu, był wielki ryk i dramat...nawet płakała przy wieczornym karmieniu:szok::szok::szok::-:)-:)-( skosztowała rotarix i zacisnęła usta i nie chciała przełykać, ale jakoś poszło. Waży 1480 g i ma już około 60 cm:tak::tak::tak:Trochę mało przybrała na wadze:-:)-(, ale w ogóle jest drobna i tym się pocieszam:tak::tak::tak: Mimo katarku jest zdrowiusieńka....a katarek może wynikać z wąskich przewodów:shocked2::confused:
A jeszcze zapisałam ją na sesję foto....Foto ABRI - Aktualności

Aa....fornetka napisała rano smsa, że może jutro już wyjdą:tak::tak::tak::tak:mały je i brudzi pieluchy;-);-)a mama dostaje antybiotyk:sorry2:

witam i ja
młode poszło na drzemkę to mam chwilke czasu:tak::tak::tak:

karlita łądny ten obraz:tak::tak::tak:

madziara
brawa dla Nelci :tak::tak: dobrze że z Julem już lepiej:tak::tak:

Madzienka śliczne te prezentacje, my już zagłosowaliśmy:tak::tak::tak:

misia gdzie chodzicie na szczepienia???? my też się dziś szczepimy:tak::tak::tak:

sienio zdrówka dla Julci;-);-)

musze coś na obiadek wymyśleć:dry::dry::dry::dry: najchętniej to bym cos gotowego kupiłabo mi się jakoś tak gotować nie chce:-D:-D:-D:-D
miłego dnia życzę kobitki;-);-);-)

Co szczepiliście?
My w przychodni na Weteranów byliśmy.

sienio to ja popieram Ciebie:tak: w ogóle uważam, że dzieci jak najmniej powinny oglądać telewizji, przyjdzie jeszcze czas na to, mojego na szczęście na razie to nie interesuje

Zgadzam się w 100%:tak::tak::tak::tak:

anacondadziś taka pogoda że ci się nie ziwię że poszłaś spać, też bym poszła...;-);-);-)

my już wróciliśmy ze szczepienia, Mikołaj był dzielny i nmie płakał, szlochnął tylkoraz ale taty telefon kpmórkowy sprawił że zapomniał o szczepieniu:-D:-D:-D:-D mam nadzieję że żadne odczyny poszczepienne się nie pojawią:tak::tak::tak:
kurcze musze sobie coś do jedzenia naszykowaćć, a nic mi się nie chce:-:)-:)-( ide pogrzebać w lodówce:tak::tak::tak:

Wow, to rzeczywiście dzielny ten Twój synek.

witam :blink:

U mnie do d..py odebrałam wyniki i są gorsze niż były:baffled: nic tylko się pochlastać:no:
ciekawe jak morfologia wyjdzie jak ją za tydzień powtórzę:dry: znając moje ostatnie szczęście to pewnie tak samo jak ostatnio albo i gorzej:-(

Współczuję, tulę...i trzymam kciuki by się szybko wyniki poprawiły:tak::tak::tak::tak:

Hej girls

ja lekko zdołowana. Filipek chory, kaszlał dziś rano okropnie, a że M. był w domu postanowiłam młodego nie posyłać do przedszkola. Do doktorki nie udało się dziś dostać. :no: Ok 12 M. zaczął dzwonić, że małego zaczyna podduszać (Fifi ma rozpoznaną astmę oskrzelową), a M. nie wiedział z jakich leków mu inhalację zrobić. Z małym było gorzej i gorzej więc zerwałam się z pracy i przygoniłam do domu. Inhalacja pomogła na tyle, że oddech się unormował ale kaszel pozostał. Do lekarza dopiero jutro na 13. :dry:

Ojej, biedny Fifi:-:)-:)-(

mandziula Ty mieszkasz w Dabrowicy!?Kojarzysz przedszkole SMYK?
A to ja!!!!:-) (90zl za wszystko zaplacilam)

SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

witam się i ja Dzień Doberek:-)

madziara widzę że Twoje maluchy to takie skowronki jak i mój:-)
sundey a traci na wadze? może trochę mu odpuść i nie biegaj za nim, ja też dostawałam do głowy jak Hubert nie chciał jeść teraz trochę mi przeszło, nie to nie i już nie raz było, że jak porządnie zgłodniał to zjadał wszystko, albo jakieś kropelki na apetyt daj...
anaconda kciuki zaciśnięte

u nas nocka ok, młody raz się przebudził, ale odwróciłam go na boczek i zasnął, ale musiałam czekać aż uśnie porządnie żeby przykryć go kołdrą, bo i naczej jest kopanie i wrzask, nie wiem gryzie to czy co... położyłam się i usnęłam, rano się budzę, a mały śpi nie przykryty:eek:

Ooooo...znam to rozkopywanie się....a potem lodowate nóżki i rączki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

my już po spacerku....trochę zmokłyśmy, ale wcześniej się dotleniłyśmy!!

Ostatnia edycja:
reklama
Misia chyba cos mało twoja Natalka wazy chyba cyferki ci sie pomylały:-Dno i nie martw sie kazde dziecko przybiea w swoim tempie moj tez do najgrubszych nie nalezy a teraz wazy ponad 12kg
Sesję chyba my tam mielismy tak sa dwa o podobnej nazwie nasz zaklad miesci sie na rogu staszi-krak.przed.
A czemu Fornetka ma antybiotyk??

Dziewczyny czy spotkałyscie sie juz z nowym produktem Vegeta??
Nowy produkt w rodzinie Vegety – Vegeta Natur — Vegeta | Z Vegetą smakuje lepiej!
Ja dzisiaj go napotkalam w eleclerku super ze zaczynaja wprowadzac takie produkty bez chemi i co jest dowodem na to ze taka byla potrzeba od konsuentow czyli ludzie zaczynaja byc wiadomi co jedza nie godzac sie na ulepszacze.
Widziałam na półce:tak:, zgadzam się z Tobą i dlatego piekę sama chleb i mam coraz większe grono świadomych klientów;-):tak:.
Dokupiłam Olkowi psikadło na komary i wsio co lata:tak:.

Misia chyba cos mało twoja Natalka wazy chyba cyferki ci sie pomylały:-Dno i nie martw sie kazde dziecko przybiea w swoim tempie moj tez do najgrubszych nie nalezy a teraz wazy ponad 12kg
Sesję chyba my tam mielismy tak sa dwa o podobnej nazwie nasz zaklad miesci sie na rogu staszi-krak.przed.

:-D:-D:-D:-D:-Dmasz rację:tak::tak:miało być 4180 g:tak::tak::tak:
To ten sam zakład:tak::tak::tak:mieliśmy tam też sesję ślubną:tak::tak:
Nie wiem:zawstydzona/y::zawstydzona/y:napisałam do niej smsa, ale nie odpisała:dry::dry::dry:może zajęta, jak to bywa czasem w szpitalu:tak:

Widziałam na półce:tak:, zgadzam się z Tobą i dlatego piekę sama chleb i mam coraz większe grono świadomych klientów;-):tak:.
Dokupiłam Olkowi psikadło na komary i wsio co lata:tak:.

I gdybys byłą blizej mnie byłabys moja "piekarnia" uwielbiam Twoj chlebek i napewno pokochałambym Twoje ciasta i wedlinki:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Właśnie przeglądam nowy numer Tiny i się wzruszyłam filmikiem o którym w artykule jest mowa - więcej takich projektów a staniemy się bardziej tolerancyjni :tak::tak:[video=youtube;2xzb9cuQE30]http://www.youtube.com/watch?v=2xzb9cuQE30[/video]

reklama
Witam tylko na chwilkę bo czasu mało. Dziś, dzień przed wyjazdem zostałam poinformowana że dziecko kalosze musi mieć i kurtkę ortalionową:eek:. I trzeba zakupić:sorry:.

no to małe zakupy się szykują jeszcze:tak:

Jeśli chodzi o pogodę - znacie taką stronkę METEO.PL
j

:tak::tak::tak:

Mleko Nestle junior(naturalne, z kleikiem i z miodem) za 2 opakowania 18,79zl
(Maltanka cos dla Hubcia.....)
chusteczki Dada 3 opakowania +1 gratis 11,49zl
body 3szt. 14,99zl

madzienka dzięki za info:-)

A ja dzisiaj kupiłam u nas na targu 2 koszulki dla męża za 25zł, ciekawe czy mu się spodobają :confused::confused: Jak nie to najwyżej będzie miał na pobyt u teściowej na podwórku :tak::tak::tak:

dobra żonka z ciebie:-):tak:

Mateusz szcesliwy ze wkoncu po kaluzach mogł smigac ale oczywiscie szybko sie znudzil i lapki zaczal moczyc:-)

hehe mój to samo tylko dla niego to taka dodatkowa zabawa oprócz chodzenia po kałużach:-)

fornetka dostała antybiotyk, bo miała stan zapalny i wysoki poziom leukocytów, ale jak wszysko dobrze pójdzie to może jutro wyjdą do domu:-)

ja już zrobiłam obiad dzisiaj ogórkowa i pieczeń wstawiłam z mięsa mielonego, znudziły mi się juz kotlety, do tego buraczki na ciepło i wsio. zmykam bo mi tu mały męczy...

Do góry