reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Nelka śpi, Julo majstruje narzędziami taty :) więc ja na szybko zasiadam z kawusią w ręku...

oo widzę że i u nas słonko wychodzi... jupii może wreszcie się trochę rozpogodzi bo ja już dostaję wariacji w domu

Ale macie piękne te obrazy... Madzieńka a Twoich to ja chyba nie widziałam co? Super pomysł na wyjątkowy prezent!!!
Może taki zafunduję dla moich mam... ? ;-)

Marz nie przejmuj się, u nas też dzieciaki późno idą spać a wstają ze słonkiem...:szok::wściekła/y: i nic na to nie zaradzę chyba bo nawet w te pochmurne dni jak było ciemno na dworze to dzieciaki się budziły zadowolone :confused:
Już nie mogę się doczekać czwartku i naszej kawusi :-)

Maltanka współczuję nocki - kładź się jak tylko mały uśnie i odpocznij... :-)

co robicie na obiad dziś? Bo ja nie mam pojęcia - wyjełam kawałek schabu ale nie wiem co z nim zrobić... nie chce mi się jeść kotletów... ale nie mam pomysłu co innego i na szybko mogę z niego stworzyć... :confused:

dobrze że zupa już gotowa, przynajmniej jedno mam z głowy :-D

reklama
Marz PW!
Madziara a u mnie właśnie schabowe:-p:tak::-D i wczorajsza jarzynowa z mrożonki:tak:.
Karlita ślicznie wyglądaliście:tak:.
Z nudów poszłam i dywan na trzepaku wytrzepałam:happy2:, jeszcze tylko rybkom wodę zmienić i luzik:tak::cool:.

Ja wyjęłam jakieś udka już gotowe, zapewne kiedyś teściowa dala i tak na końcu zamrażalnika o nich zapomniałam :-p:-p:-p

Madzieńka zagłosowane! Jeszcze raz się powtórzę -śliczne te zdjęcia...

Marta u mnie chyba też schabowe jednak będą... bo jakoś weny nie mam na modzenie...

Idę robić jakiś szybki obiad i szykuję się na dwór... dzieciaki wstaną, zjemy zupkę, zakładamy kalosze i idziemy na podbój kałuż!

Zapraszam na Porębę

no to i do mnie doszło słoneczko:-)

Maltanka współczuję nocki - kładź się jak tylko mały uśnie i odpocznij... :-)
właśnie w tym problem, że w dzień jak się położę to później się jeszcze gorzej czuję:sorry2:
ze schabu to może pieczony, albo jakieś bitki:sorry2:

Z nudów poszłam i dywan na trzepaku wytrzepałam:happy2:, jeszcze tylko rybkom wodę zmienić i luzik:tak::cool:.

:shocked2: niezniszczalna jesteś:-Dzamiast odpocząć, to ta się nudzi:-D

ja położyłam młodego i zabieram się za sprzątanie bo nie ma gdzie nogi postawić, zabawki porozwalane i tak chodzę między nimi, lodówkę jeszcze mam w planach rozmrozić, bo mamy takiego starego grata i znowu mi lodem zamrażalnik zarósł:cool:

marta hmm to Ci dopiero sposób na nude:-D:-D ale tak serio to musisz naprawde odpoczac, w nocy pieczesz, w dzien sprzatasz, to strasznie organizm oslabia!!!
madziara ja czasem do kotleta schaboego wklasam ser zólty i pieczarki a czasem tylko jedno jak nie mam dwóch, skladam na pol zeby sie nie smazylo dlugo i smakuje zupelnie inaczej:tak:

Zadzwonilam do P, zeby mogl mnie przeprosic, ale nie bardzo wiedzial za co:szok: Tzn nic takiego sie nie stalo, bo w poszlo o telewizje, ze Julka nie ma teraz CBbiees a chodzi i meczy.
A on na to , ze mam to CBbiees jej zalozyc:szok::szok: Bez przesady, nie dam sie terroryzowac 2 latce, ktora sama jeszcze nie bardzo wie co chce!!! Chyba sie zaraz przejdziemy z J, bo mi sie tu zanudzi.

Marta PW!!!
Madziara ja tez nie moe doczekac sie juz piatku no i poniedzialku w wiekszym gronie. Co do obiadu ja robie schab badz indyk w sosie bo to odrazu dla Mateusza jemu schaboszczak za suchy. Ale dzisiaj mam pomidorowa bo nie poszlam do sklepu po mieso a M jest w pomlizu swojej mamy i ma jeszcze wziac cos od mamusi wczoraj miala knedle i nie wzial wiec dzisiaj ma sie poprawic:-D
Anaconda ja tez powinnam przejzec moj zamrazarnik
Mandziula ja tez czasem mam takiego lenia do kuchni wtedy zazwyczaj ratuje mnie zupka kt zawekowalam kilka dni wczesniej przy okazji gotowania
Senio mezowie zazwyczaj nie wiedza za co pzreproszac oni nigdy nie sa winni:-), dobrze ze na dworze jest duzo lepiej to zastapi jej to telewizje

Ide sprobowac uspic małego jak zwykle bedzie sie bronil a pozniej spal 2-3h:baffled::-)

Ostatnia edycja:
reklama
sienio to ja popieram Ciebie:tak: w ogóle uważam, że dzieci jak najmniej powinny oglądać telewizji, przyjdzie jeszcze czas na to, mojego na szczęście na razie to nie interesuje

Mateusz tez jakos nie jest zainteresowany i najlepsze jest to jak idzie i wylacza mi telewizje jak czasem cos wlacze:-)

Do góry