reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie,
wczoraj miałam "dzień świra" Bo Neli wybiła się wreszcie 2... dziś chyba zaczyna się kolejny dzień płaczu bo wychodzi nam jeszcze jedynka - już kawałeczek jej wylazł, dziąsło napuchnięte i zakrwawione... mam nadzieję że dziś wyjdzie i jedynka do końca i odzyskam moje kochane dziecię!

Juleczek już lepiej... o niebo lepiej! W piątek znowu idziemy do chirurga - zobaczymy co powie i co dalej...

Madzieńka śliczne zrobiłaś te pokazy! Zagłosuję na pewno - tylko Nelę trochę uspokoję bo stoi przy mojej nodze i wyje :(

reklama
Witam z rana :-):-):-)
Ojej ale trudno jest wstać z rana i wyjść z domu, kurcze już się od tego odzwyczaiłam :tak::tak::tak: A musiałam wyjść i zaprowadzić Maję do przedszkola bo mężowego w domu nie ma :cool::cool::cool: Oczywiście mu tego nie powiem żeby zbytnio się nie dowartościowywał ale dobrze że go mam i że chce Majkę z rana prowadzić :-p:-p:-p
Madzienka dlatego tam do biedronki zawędrowałam ze chodzimy do dentysty na Chodźki a to już rzut beretem :tak::tak:
Pazurki bardzo ładne a galeria cudna, też się dzisiaj zarejestruję i oddam swoje głosiki :tak::tak::tak:
Madziara super że Julowi lepiej i oby w piątek na wizycie już do końca się poprawiło, no i gratulacje za kolejnego ząbka dla Nelci :tak::tak::tak:

Zobacz załącznik 246781
Byliśmy wczoraj u pediatry na sprawdzenie wagi no i moja Gabi przybrała w niecałe 2 tygodnie 310 gr lekarka uznała ze szalu nie ma i trzeba zrobić morfologię i mocz. ja sie zastanawiam czy na mocz kupuje się dla maluszka takie samo pudełeczko jak dla dorosłych?
Myszę się pochwalić ze Gabi zrobiła mi wczoraj 2x kupę rano i wieczorem. może to efekt picia przeze mnie kompotu z suszonych śliwek co mi mama podpowiedziała. Ja sądzę ze ona te staroci jeszcze z siebie wydaliła.

Macie super pomysł aby razem spędzić dzień dziecka.:-)

Anaconda dam znać jak było u gastrologa.
Mandziula twój Mikołaj jest słodziutki, przystojniaczek z niego wyrośnie.Powodzenia na chrzcinach menu pomysłowe i nie będzie stania przygarach.
Madzieńka Twój pomysł z obrazami jest super no i ten zestaw ktory z chrzcin zrobiłaś też robi wrażenie, pazurki śliczne, pokazy rewelacja masz kobieto talent !
Madziara gratuluję ząbka Nelci choć domyślam sie że ciężko przyszedł.
Karlita Twoje pazurki też rewelacja ja się zawsze boje robić żelem.

Talia dla takich maluszków kupuje się specjalne woreczki inne dla dziewczynek inne dla chłopców i się je przykleja :tak::tak::tak:

Dzień dobry....wstawać śpiochy!!!!co tu tak pusto...moja Jula jeszcze spi:-p:-p:-p:-pP pojechał na rehabilitację, a ja chyba naszykuje sobie jakieś śniadanko

My dzisiaj wybieramy się w odwiedziny do koleżanki zaciążonej, bo już lada dzień może powiększyć się im rodzinka:tak::tak::tak::tak:(Madzia czytaj Agatki Michała S:-p)
a później mam nadzieje ze dotrę do fryzjera, skrócic grzywke i może Julcie troszeczkę podciąć

Dziękuję dziewczynki za glosy
105ax.gif
...pewnie nie mam szans już na żadną nagrodę bo ludzie maja już po 700 głosów:shocked2:

Talia tak jak napisała anaconda sa woreczki ale mozesz tez sprobowac zlapac w zwykly pojemniczek na mocz:-)

Witajcie.
madzienka fajny pomysł z tym zdjęciem ze chrztu. My dostaliśmy od przyjacół na pierwszą rocznicę ślubu ze zdjęciami ze ślubu, super pamiątka.A pazurki fajne, boshe jak Ty wszystko z takimi robisz?Mi to by poodpadały chyba...
mataka24 trzymam kciuki żeby sprawy ułożyły się po Twojej myśli.
maltanka a gdzie w Lublinie jest Pepco? Bo jakoś nie kojarzę tego sklepu...
madziara78 współczuję tych rewii z ząbkami, my też ostatnio mieliśmy przejścia...jak nie gorączka, to maruda. Trzymam kciuki żeby następne mniej dawały się we znaki...
talia a może już malutkiej się normują kupki?Gratulacje ze te dwie.;-)
Pogoda znów mieszana, byliśmy już na spacerku w kaloszkach-oczywiście Kubuś musiał zaliczyć wszystkie kałuże:baffled: I czego efektem cały mokry był. Teraz już śpi więc relaksik, kawka i BB. Wczoraj nerwa złapałam na M :cool2: i już nic mi się później nie chciało. Mam nadzieję że wreszcie zrobi się ładna pogoda bo piaskownica w dalszym ciągu stoi pusta:sorry2: a tak mały miałby zajęcie. Miłego dnia.

Ja też mam dosyć już tej pogody mimo że Maja nie marudzi bo pół dnia w przedszkolu siedzi, ale jak patrzę za okno na to zachmurzone niebo to normalnie płakać się chce :-:)-:)-(

Siadałam i od godziny nie mogę napisać bo mi telefonami przerywają.
Madzienka głosy ode mnie poszły;-):tak:.
Jakbyście chciały to Pollena Eva ma znowu wyprzedaże i promocje na kosmetyki od słońca - dla dzieci z faktorem 50+ . Wejdźcie na zakładkę Promocje i Wyprzedaż:tak: Sklep kosmetyczny Pollena-Ewa - Sklep Internetowy, Eva Natura, Kanion, Eva Sun, Perfumeria, Adent, Eva Medica, kosmetyki, perfumy, pasty do zebów, szampony
A teraz do banku muszę śmigać no i kuchnia też woła:tak::-D:-D.
Miłego słonecznego dnia:-).

Witam się i ja:tak::tak::tak::tak:
:szok::szok::szok::szok:Natalka śpi od 7, a w nocy pospała od 12 do 6:szok::szok::szok:(i została zbudzona:-D), więc korzystam z wolnego i siadam na BB:-D:-D:-D
Poczytałam wczoraj jeszcze wieczorem co pisałyście, ale przez przypadek zamknęłam mozillę i szlag trafił wszystkie cytaty:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mandziula u mnie chrzciny wyjdą na podobną ilość osób i gdzie ja ich pomieszczę:dry:
Dziś nie wiem, czy jeszcze zajrzę, bo zapowiada się dzień wizyt lekarskich - kontrola u gina i szczepienia małej...a jeszcze tata chce pożyczyć nasze autko, więc będzie zamieszanie:baffled::baffled:

reklama
heloł

ja nie wyspada, noc oropna, młody wstał przed 24.00 i cały czas płacz, ani na rękach mu nie pasowało, w łóżeczku chyba straszyło :baffled: dałam mu w końcu czopka i usnął dobrze po 1.00, nie wiem czy to zęby czy o co mu chodzi...:baffled:

Madzienka pazurki ładne, a galeria zdjęć nie pokazuje mi się, buu nie wiem dlaczego...:no::confused: słyszałam w pogodzie że jutro ma być nawet ładnie, to co idziemy na spacerek jakby co? wzięłabym od Ciebie Kubusia:tak: bo nie wiem jak będzie z czwartkiem:confused:

Antuanet ja to w Kraśniku sobie chodziłam, ale w Lublinie Pepco jest na Jana Pawła tu przy strzyżowaniu z Armii Krajowej Biedronka tam chyba jest:happy2:

ja na razie z kawką przed kompem, muszę coś jeszcze na obiad wymyślić...

Do góry