reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie

madzienka fajny pokaz zaraz sie zarejestruje. Paznokcie tez fajniutkie:tak:
madziara dobrze, ze z Julkiem lepiej a dla Nelci gratulacje!
antuanet mnie tez P wczoraz zdenerwowal... i zajelo mu to niecale 2 minuty:-p Juz po spacerku? ja dopiero wstalam:baffled:
anaconda alez sie rozleniwilas:-p ale wiesz im wczesniej wstaniesz tym dzien dluzszy:-D

A ja juz mialam nadzieje, ze dzis slonce wyjdzie... przynajmniej nie pada...jeszcze:confused:
Dzisiaj robie Rosół part 2 :-D:-D polozylam cebulke do przypieczenia i siadlam do kompa... zweglila sie:dry:

reklama
Nie ma to jak rano budzi cie słoneczko ze snu az chce sie zyc....:-D

Senio sklep Pepco to takie wszystko i nic:-Dsa tam ciuszki dla dzieci(i tylko praktycznie po to tam zagladam, odziez meska i damska jakis takie pierd...lki do domu i np przybory kuchenne. Ciuszki dla dzieci sa naprawde tanie wiec warto czasem tam zajrzec. 2 minuty i juz ci podnosł cisnienie zdolny ten Twoj M:-D
Antuanet Pepco jest na al.J.Pawłą w Carrefoure i napewno w świdniku a wiecej nie wiem.
Mataka oby sprawy rodzinne sie poukladaly i maz wiecej ni robil ci przykrosci moze go matka jakos nastawia bo Ona z głową tez chyba nienajlepiej z tego co pisalas:no::no:
Madzienka co ty dajesz Julii ze Ona tak długo spi i nie pisz prosze ze kladzie sie pozno:-)bo Mateusz chodzi spac nawet ok 22 a wstaje juz o 8 a nawet i wczesniej...
Miłego wypadu do fryzjera no i super pokaz
Madziara oby z Julem było wszystko ok i nie potrzebna była inerencja chirurga, a zeby oby sie juz wszystkim skonczyly bo ja tez mam ich dosyc a Mateusz chyba tym bardziej:-)
Talia super ze Gabi zrobiła kupke pewnie i ty juz sie mniej stresujesz ze małą sie nie meczy
Maltanka wspolczuje nocy my tez musielismy dzisiaj dac Panadol
Misia udanych i spokojnych wizyt lekarskich

Dzisiaj siedzimy chyba w domu bo po wczorajszych deszczach cos mi rano kichal a w czwartek szczepienie no i spotkania z Wami:-)Czytalam malemu ksiazeczke a ten mnie za reke i do drzwi balkonowych wiec go ubralam i kreci przy rowerach.
Mateusz znowu w nocy sie meczyl i plakal ida chyba intensywnie zeby bo wszystkie wolne miejsca ma podpuchniete w ostatecznosci dostal Panadol i butle mleka i sie uspokoil
Ojoj własnie u mnie pojawia sie niesmiało słoneczko hura oby było juz coraz lepiej:-)

Ostatnia edycja:
dzień doberek kochane :)

o wow jaki super pokoik :)
ehhh ja żałuję że Gabi nie ma swojego pokoiku :(

a nasz obraz wygląda tak ;)

Zobacz załącznik 246827

Ja też w niedzielę mam Komunie i to aż w Łęcznej:szok::tak::tak:. Wnuk teścia małym komunistą będzie.

no my wesele w Świdniku mamy a komunię ka szczęście w Lublinie i o rozsądnej porze ;)

śliczne :)

ja następnym razem zrobie muszelki ;) koleżanka mówiła że fajnie wychodzą ;) nie wiem jak to wygląda jak się dowiem to powiem ;)

Mam do Was prośbę jeśli macie chwilkę żeby zarejestrować się to prosimy o głosiki CODZIENNIE!!!!

1)
Galeria pokazów

2)
Galeria pokazów

3)
Galeria pokazów

Głos zapisano. Zostanie on podliczony w ciągu 15 minut. Aby zagłosować ponownie wróć jutro.

będziemy głosować każdego dnia!!! moze wstaw sobie linki w stopkę :)

Karlita Twoje pazurki też rewelacja ja się zawsze boje robić żelem.

dlaczego ?? co w tym strasznego ??

mi zawsze odpowiadało to ze nie musiałam codziennie malować :-D
robisz raz na 3 - 4 tygodnie i spokój :)
a i przy małej mi nie przeszkadzają bałam się tych małych guziczków ale nie mam żadnego problemu :)
do tego żelowe paznokcie nie są ostre tak jak te własne i jest mniejsze prawdopodobieństwo zadrapania ;)

lecę z małą na spacer!! bo nie pada :)

sienio może później się umówimy na spacer? Narazie Kuba komara zapucił...A z małżami tak jest, to chory gatunek...
karlita super ten obraz...
ja się wzięłam za segregowanie zdjęć, muszę wreszcie zamówić bo zbieram się z pół roku:baffled:

witam i ja
młode poszło na drzemkę to mam chwilke czasu:tak::tak::tak:

karlita łądny ten obraz:tak::tak::tak:

madziara
brawa dla Nelci :tak::tak: dobrze że z Julem już lepiej:tak::tak:

Madzienka śliczne te prezentacje, my już zagłosowaliśmy:tak::tak::tak:

misia gdzie chodzicie na szczepienia???? my też się dziś szczepimy:tak::tak::tak:

sienio zdrówka dla Julci;-);-)

musze coś na obiadek wymyśleć:dry::dry::dry::dry: najchętniej to bym cos gotowego kupiłabo mi się jakoś tak gotować nie chce:-D:-D:-D:-D
miłego dnia życzę kobitki;-);-);-)

reklama
Do góry