reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Mandziula rodzine mamy podobna mój M ma 7siostr a ja siostre i brata:-), u nas na chrzcie było 23osoby. No i gratuluje zakupu oby spelnil Wasze wymagania
Mikolaj jest przesłodki
Sunday na poczatku przez tydzien dwa M bedzie z Mateuszem pozniej do konca sierpnia njmłodsza siostra M no a pozniej planujemy złobek. Ja bylam dzisiaj w Biedronce i widzialam jak dziecko mialo taczke z wiaderrkiem ale nic juz do wziecia nie bylo
Madzienka Karlita super pomysł z obrazami
Anaconda nagroda sie nalezala dla Mai
Senio bez przesady my stare kuchary nie ugotowałybysmy rozołu bez kury a co to niby podstawa????:-D:-D:-Dfajny ten konik no i rzeczywiscie tanszy kupuj przynajmniej w kieszeni zostanie a kuchnia dobry pomysł tatus zasponsoruje:-D

Mateusz probuje zasnac, caly dzien maruda pojechalismy na zakupy to tak sie awanturowal w samochodzie ze szok. Kupilam kilka bluzek w Pepco z kr rekaw i najsmieszniejsze jest to ze jedna bluzke kupilam na 92 i jest za ciasna troche a na 80 jest wieksza od niej musze pozamieniac i przy okazji jedna oddac bo roszke naderwana i zatrzask wadliwy, tomi sie zakupy udaly:-D:-D:-D

reklama
Madzienka super masz pokoik tzn Jula ma!:-) A pomysl na mix fotek zrobilas sama? A namiary to moze podac!!!!!Bo pomysl swietny!!!!:tak::tak::tak:

madzienka jakbys mogla to podaj :) A pokoiku to tylko Julce pozazdroscic:):) Fajnie taki obraz wyglada. Mialas chyba jeszcze takie na scianach ze stopami? tez rewelacja !! :)

Dziękujemy

Mix fotek robił moj P

Zamawialismy tutaj ArtForma Twoje zdjęcie 50x70 Obraz na płótnie! (1039037423) - Aukcje internetowe Allegro i szczerze to polecam zrobili nam już 4 obrazy wszystkie super!!!!!
To nasz pomysł na prezenty jubileuszowe:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Sienio
dobrze pamiętasz:tak::tak::tak:sa też fotki ze stópkami

mataka wiesz ostatnio myslalam sobie o Tobie,ze milczysz i nie dajesz znaku co u Ciebie:confused: dobrze ze jest dobrze:-D:-) A co do diiety to jestes na proteinowej?
QUOTE]

no tak ja na proteinowej jestem... czasem brak czegos pysznego... ale sie staram:)

a tak poza tym... wiem ze czasem znikam na dluzej... mam troszke spraw do uporzadkowania.. a teraz dodatkowo jeszcze jadna sprawa zawraca mi glowe...moj maz nie pozwala bym sie nudzila... wiecie o mojej klotni... ale to co mi powiedzial a wlasciwie zaproponowal wczoraj mnie powalilo... jednak nie chce [pisac o tym dla ogolu...dla mnie samej jest to troszke krepujace i bylabym w stanie powiedziec ze mnie tym obrazil i ponizyl... a juz na pewno dal wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeele do myslenia

w sobotę mamy wesele w niedziele komunię.... mam nadzieję że przynajmniej padać nie będzie ....

o zapomniałam się pochwalić, że zamiast kwiatów zamówiłam znajomym obraz na płótnie :) z ich zdjęcia :)
Ja też w niedzielę mam Komunie i to aż w Łęcznej:szok::tak::tak:. Wnuk teścia małym komunistą będzie.
Co do prezentu to niezły pomysł - siostrze mojej kumpeli na wesele zamówiłam u znajomej wyszywaną pamiątkę - imiona Młodych i data ślubu w złotym sercu i róże ze wstążeczek - dodam że oprawa kosztowała 5 razy tyle co to wyszywane płótno:szok::wściekła/y::tak: - w sumie wyniosło mnie to 60zł.
Za to sobie na 1 rocznicę zamówiliśmy malowany portret ślubny - taki jak u dziadków można zobaczyć - ale cena z kosmosu - 350zł.:szok::sorry:
Sunday - cudny czekoladowy Maksio:tak::tak::-).
Madzienka - śliczny pokoik Juleczce urządziłaś:tak::tak::cool: - a kwiatek to mi na lampkę wygląda:dry::tak:.
Wyjście do kina o d.upę potłuc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: - byliśmy tylko we troje a musi być co najmniej 8 osób:eek:. Chyba zrobię tak jak większość, co do kina nie chodzi - ściągnę sobie z torrentów:-p;-):tak:.
Wracając do domu zobaczyliśmy chełmskie Bugi w pigułce - przy deptaku stoi autobus zabaw - i na pół godzinki wstąpiliśmy - gorzej było z wyjściem:wściekła/y: - rozpadało się na maxa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Pod blokiem siedzieliśmy w aucie dobre 40 minut aż deszcz zelżał a cały parking przy Pogotowiu to pływał.

karlita bardzo fajny pomysł z tym obrazem:tak:
sienio :-D i nie będzie rosołu
sundey a masz jakieś szczególne typy rowerków? ps. super fotki, mój na wsi tak się wybrudził, że szok, a jaki szczęśliwy był:-)
antuanet to fajnie, że dzionek się udał mimo tej pogody:-)
madzienka bardzo ładny obraz:tak:

ja pooglądałam seriale i jeszcze spoglądam w neta... dołuje mnie ta pogoda...

edit:

marz no w tym Pepco to trzeba patrzeć dokładnie na wielkość, ale ja lubię ten sklep
marta no szkoda, że z kinem sie nie udało

Ostatnia edycja:
Mandziula rodzine mamy podobna mój M ma 7siostr a ja siostre i brata:-)
Senio bez przesady my stare kuchary nie ugotowałybysmy rozołu bez kury a co to niby podstawa????:-D:-D:-
Kupilam kilka bluzek w Pepco z kr rekaw i najsmieszniejsze jest to ze jedna bluzke kupilam na 92 i jest za ciasna troche a na 80 jest wieksza od niej musze pozamieniac i przy okazji jedna oddac bo roszke naderwana i zatrzask wadliwy, tomi sie zakupy udaly:-D:-D:-D
A to ci sie rodzynak trafil:-D z 7 kabitami mieszkal to sie chlopak nasluchal pewnie:-D:-D
A co to jest to Pepco, bo ja chyba nie bylam tam nidy:confused: Niestety czasem tak jest z tymi rozmiarami :dry:
mataka moze to tylko chwilowy zanik mózgu? oni tak czasem maja:sorry:
marta przykro mi, ze z seansu nici... Chlpcy pewnie byli zawiedzeni:-(
madzienka dzieki za link, nawet niedrogie te obrazy w porównaniu z innymi:tak: musze tylko odpowiednie zdjecie znalezc. a konka chcialam tego pompowanego, ale pewnie bedzie tak jak z tymi taczkami z Biedronki:dry:

Zmykam spac dobranoc wszystkim laskom zLublina i okolic;-)

Już wiadomo przez kogo pada;-):tak:

Zmykam spać, miłej nocki.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mataka
głowa do góry...a moze dołączysz do nas w poniedzialek na spotkaniu..???

Antuanet
a co z Toba bedziesz???

Chyba dziewczynom nie podobało sie ostatnio;-);-):-p:-pbo coś mało nas chętnych

Anaconda
a gdzie Ty do biedronki zawędrowałas:-D:-D:-D:-D

Marta
dzieki kwiatek to lampeczka:tak::tak::tak:

Moje pazurki
Zobacz załącznik 246734

To i ja zmykam...
DOBRANOC!!!

reklama