reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

A co do dnia dziecka to też miałam pytac...może gdzies razem wybierzemy????;-);-);-)trzeba poszukac jakis imprez:-)
Co do prezentu to my chyba podciagniemy ta zjeżdzalnie ktora zamowilismy jej na dzialke:eek:
pomysl naprawde dobry! jestem za:tak:
W tamtym roku byly jakies imprezy w Botaniku i na Litewskim, no i w marketach, ale tam dzikie tlumy, czzego wolalabym w miaremożliwsci uniknac:blink: Mam nadzieje, ze pogoda dopisze! W razie czego Bugi tez pewnie cos bedzie organizowac.

reklama
dzień dobry kochane :)

kolejny deszczowy dzień!! :wściekła/y: ależ mnie to wkurza!!

A wiesz że ja jeszcze nie spotkałam się żeby rozciągnął się pod szyjka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:...jak już są za małe to robi się taki dekolt:-p:-p:-p:-p

cóż mi zdecydowanie bardziej odpowiadają bodziaki zapinane :) nie wiem od czego to zależy ale ja też zazwyczaj kupowałam bodziaki w tesco ;) jak Gabi była mała to były fajne bo lekko się zakładały ale później jak mała zaczęła się więcej ruszać raczkować to przerzuciłam się na zapinane :)

sienio to będzie trzeba polować na biedronkę :)

marz rozpakowałam płytki od Magdy i jest problem ... bo mam jakiś błąd i mam tylko po 2 piosenki z każdej płyty ....

co do rowerka to my nie mamy gdzie trzymać dużych rowerów więc .... moze mały rowerek sprawdzi się na dłużej :)

aaaaaaaa karlita jak dietka>?? dajesz rade??? ja wstawilam sobie suwaczek.,,, jego zmiany strasznie mnie motywuja... a roznice widac juz doskonale,,.. w ciuchy sprzed ciazy wchodze na luzi,,, ale chce jeszcze troszke:)

kochana gratulacje :)
ja też zmieściłam się w spodnie sprzed ciąży :p ale ja już przed ciążą byłam duża ahahhaa ;)

dieta idzie dobrze pofolgowałam sobie na panieńskim ... i wróciło mi 0,5kg ale teraz nie wiem ile ważę bo mi baterie padły wczoraj w wadze!! :wściekła/y:

jestem na 2 fazie tej naprzemiennej ... wczoraj pyszniutkie pomidorki jadłam :)
a dzisiaj będę piekła rybę w warzywach ;)

chyba opuściłam się z piciem wody muszę o tym pamiętać!!

ja suwaczka nie wstawię bo dużo ważę ;)

wg Dukana waga idealna dla mnie to więcej niż Ty ważysz teraz ;)

mi też coś Hubert ostatnio znowu się wcześniej budzi:confused:... rowerek fajny:-)
może to wina pogody ??
Gabi ma już mniejszy katarek tz prawie już go nie ma więc lepiej spała :)
a ja się obudziłam z lekkim bólem gardła chyba znów odwiedzę aptekę ...

uuu Madzienka to u nas też nie sprawdzą się te body ja też wolę te zapinane, miałam parę sztuk takich zakładanych to też wyciągnęły się młodemu spadały z ramion.

o właśnie !!!

karlita pannokcie naprawde fajne, eleganckie i bez zbednego przepychu. Fotki Gabi z tata tez rewelacyjne! no i zaraz zmykam zaglosowac:tak:

dziękuję kochana :)

Powiedzcie planujecie cos na Dzien Dziecka?? Chodzi mi raczej o jakies wyjscie, bo prezent to raczej indywidualna sprawa.

nawet nie wiem w jaki to dzień wypada .... jak na tygodniu to może BUGI ?? :) albo może w jakimś centrum będzie organizowana jakaś impreza ?? jak będzie ładna pogoda to może gdzieś w plenerze ?? :)

Wlasnie to dobry pomysł!!!:-):-):-) JESTEM ZA!!!!!:-D:tak::-)

JA TEŻ JA TEŻ :-D:-D:-D:-D:-D

Madzianka udanego wypadu i później pochwal się pazurkami ;)

Senio co do Dnia Dziecka to ide pierwszy dzien do pracy :no::no::no::no::no::no:super prezent dla dziecka....
Wiec wypad zrobimy sobie jedynie popoludniu rodzinny moze rowerowy jesli pogoda pozwoli no i moze bedzie to nad Zalew.Tam zawsze cos jest chociaz wydaje mi sie ze imprezy beda w niedziele. A co do prezentu to myslalam o koszykowce INTERAKTYWNA KOSZYKÓWKA DLA DZIECI, DZWIEK ROZWIJ (1039730252) - Aukcje internetowe Allegro
musze przejechac sie do rampersa badz do BF i sie zorientowac co jest z tego typu zabawek
Madzienka wizyta w Bugi idealna w taka pogode no i pochwal sie paznokciami
Madziara ja poprosze kawke bo pooda mnie dobija i nie tylko mnie moje dziecie tez znudzone
Talia oby zakup mieszkania sie udal
Mandziula udanych zakupow i koniecznie sie pochwal ubrankiem
Anaconda ja wczoraj poszlam spac moze o 22 ale zasnac to nie wiem o ktorej zasnela

Co do bdów to wiadomo te zapinane to pewniaki ze przy szyji sie nie rozciagnal np te z BB sa super chociaz ja kupuje czasem w Pepco zakladane przez głowe i szczesze to jeszcze nie mialam przygod z razciagnieciem sie czy spadaniem z ramienia. Ale to zalezy od materiału te sa bardzo miesiste.

A mnie wczoraj wieczorem dopadł dziwny stres zwiazany z powrotem po tak dlugim czasie do pracy i wszystykim co jest z tym zwiazane pierwszy raz to mialam. no i przez to nie moglam zasnac a jak zasnelam to Mateusz sie obudzil i marudzil i do tego jeszcze ta pogoda ble....

hej dziewczyny

Kiedy zmieniłyście wózek z gondoli na spacerówke???
Maja nie siedzi jeszcze stabilnie, dopiero próbuje się podrywać a powoli wyrasta z gondoli. Może znacie jekieś ćwiczenia stymulujące do szybszego siadania.

hej dziewczyny

Kiedy zmieniłyście wózek z gondoli na spacerówke???
Maja nie siedzi jeszcze stabilnie, dopiero próbuje się podrywać a powoli wyrasta z gondoli. Może znacie jakieś ćwiczenia stymulujące do szybszego siadania.
Nie wiem czy dobrym pomysłem jest stymulowanie dziecka do siadania. Lepiej niech w swoim tempie dochodzi do siadania bo nie jest dobrze żeby za wcześnie sadzać dziecko które jest jeszcze za wiotkie na to. Moja Gabi też się rwie i bardzo cieszy się jak ja za raczki podnoszę, ale robię to rzadko i chyba ze sama sobie ćwiczy takie niby brzuszki. Ja spacerówkę wyciągnę jak będzie już dobrze siedzieć a wtedy już będzie też ciepło co chyba tez jest istotne.

Puszatek a ile m-cy ma twoja Maja?
No wlaśnie to podstawowe pytanie.
Sunday jedziemy na Chodźki oby zdiagnozował ją właściwie.
marz stresik zniknie kiedy już się w pracy rozkręcisz chociaż rozumiem Cię ja tez sie zawsze stresowałam jak po urlopie wracałam do pracy

Ostatnia edycja:
Talia koniecznie napisz nam po wizycie co i jak :tak::tak::tak:
A ja czekam aż mi włosy wyschną i muszę do sklepu zmykać bez względu na to czy będzie padać czy nie :sorry::sorry:

reklama
Maja ma 6 m-cy. Jak leży w gondoli to chwyta się za brzegi i próbuje wstawać. Całymi dniami cwiczy brzuszki. Ale jeszcze jest gibka taka "bańka-wstańka" :)

Ostatnia edycja:
Do góry