dzień dobry kochane
kolejny deszczowy dzień!!
ależ mnie to wkurza!!
cóż mi zdecydowanie bardziej odpowiadają bodziaki zapinane
nie wiem od czego to zależy ale ja też zazwyczaj kupowałam bodziaki w tesco
jak Gabi była mała to były fajne bo lekko się zakładały ale później jak mała zaczęła się więcej ruszać raczkować to przerzuciłam się na zapinane
sienio to będzie trzeba polować na biedronkę
marz rozpakowałam płytki od Magdy i jest problem ... bo mam jakiś błąd i mam tylko po 2 piosenki z każdej płyty ....
co do rowerka to my nie mamy gdzie trzymać dużych rowerów więc .... moze mały rowerek sprawdzi się na dłużej
aaaaaaaa karlita jak dietka>?? dajesz rade??? ja wstawilam sobie suwaczek.,,, jego zmiany strasznie mnie motywuja... a roznice widac juz doskonale,,.. w ciuchy sprzed ciazy wchodze na luzi,,, ale chce jeszcze troszke
kochana gratulacje
ja też zmieściłam się w spodnie sprzed ciąży
ale ja już przed ciążą byłam duża ahahhaa
dieta idzie dobrze pofolgowałam sobie na panieńskim ... i wróciło mi 0,5kg ale teraz nie wiem ile ważę bo mi baterie padły wczoraj w wadze!!
jestem na 2 fazie tej naprzemiennej ... wczoraj pyszniutkie pomidorki jadłam
a dzisiaj będę piekła rybę w warzywach
chyba opuściłam się z piciem wody muszę o tym pamiętać!!
ja suwaczka nie wstawię bo dużo ważę
wg Dukana waga idealna dla mnie to więcej niż Ty ważysz teraz
mi też coś Hubert ostatnio znowu się wcześniej budzi
... rowerek fajny:-)
może to wina pogody ??
Gabi ma już mniejszy katarek tz prawie już go nie ma więc lepiej spała
a ja się obudziłam z lekkim bólem gardła chyba znów odwiedzę aptekę ...
uuu Madzienka to u nas też nie sprawdzą się te body ja też wolę te zapinane, miałam parę sztuk takich zakładanych to też wyciągnęły się młodemu spadały z ramion.
o właśnie !!!
karlita pannokcie naprawde fajne, eleganckie i bez zbednego przepychu. Fotki Gabi z tata tez rewelacyjne! no i zaraz zmykam zaglosowac
dziękuję kochana
Powiedzcie planujecie cos na Dzien Dziecka?? Chodzi mi raczej o jakies wyjscie, bo prezent to raczej indywidualna sprawa.
nawet nie wiem w jaki to dzień wypada .... jak na tygodniu to może BUGI ??
albo może w jakimś centrum będzie organizowana jakaś impreza ?? jak będzie ładna pogoda to może gdzieś w plenerze ??
Wlasnie to dobry pomysł!!!:-):-):-) JESTEM ZA!!!!!
:-)
JA TEŻ JA TEŻ
Madzianka udanego wypadu i później pochwal się pazurkami