anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Dobrze wiedziec,bo Karolcia tez mi juz powyrastala z bodziakow....sunday ostatnio w gazetce z bierdonki chyba widzialam, ze maja byc 3paki body zaa 12zl ale to chyba od 25 maja. widzialam to w takiej gazetce z artykulami dla dzieci z bierdonki. Niestety juz wyrzucilam a worek tez wyniesiony:-(
A co sie tyczy,body i ich rozciagania,to ja nie mialam jakichs wiekszych problemow,troche sie co niektore porozciagaly,ale zeby spadaly z ramion,to nigdy....
A mam rozne i z biedronki, i z Tesco,a nawet z Lumpka....
Witajcie....u mnie dzis strasznie duszno na dworze,pewnie znow bedzie lalo,bo jak wczorajsza pogode ogladalam,to nadawali nawet spore opady na lubelszczyznie
Gosia dzis do szkoly z cukierkami urodzinowymi poszla,a jaka zadowolona,bo sto lat beda jej spiewac
Anaconda,biedna Maja,ze ma az takie problemy z wyproznianiem sie.....moja panna,na szczescie nie ma tym problemow...kiedys raz miala,ale wlasnie dawalam ten syrop,o ktorym pisalas....
a moe diete trzeba zmienic,wiecej owocow i warzyw niech Maja zjada(ale wiem ze to nie takie proste,moja panna,np,nie za duzo zjada owocow,bo niechce)
A co do Dnia Dziecka,to Gosia ze szkoly jedzie na wycieczke do Lublina na jakis spektakl do teatru...a w domu to jeszcze nie myslalam,jakis drobiazg pewnie dostanie....