reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

sunday ostatnio w gazetce z bierdonki chyba widzialam, ze maja byc 3paki body zaa 12zl ale to chyba od 25 maja. widzialam to w takiej gazetce z artykulami dla dzieci z bierdonki. Niestety juz wyrzucilam a worek tez wyniesiony:-(
Dobrze wiedziec,bo Karolcia tez mi juz powyrastala z bodziakow....
A co sie tyczy,body i ich rozciagania,to ja nie mialam jakichs wiekszych problemow,troche sie co niektore porozciagaly,ale zeby spadaly z ramion,to nigdy....:no:
A mam rozne i z biedronki, i z Tesco,a nawet z Lumpka....:happy2:

Witajcie....u mnie dzis strasznie duszno na dworze,pewnie znow bedzie lalo,bo jak wczorajsza pogode ogladalam,to nadawali nawet spore opady na lubelszczyznie:cool:
Gosia dzis do szkoly z cukierkami urodzinowymi poszla,a jaka zadowolona,bo sto lat beda jej spiewac :-D:-D:-D
Anaconda,biedna Maja,ze ma az takie problemy z wyproznianiem sie.....moja panna,na szczescie nie ma tym problemow...kiedys raz miala,ale wlasnie dawalam ten syrop,o ktorym pisalas....
a moe diete trzeba zmienic,wiecej owocow i warzyw niech Maja zjada(ale wiem ze to nie takie proste,moja panna,np,nie za duzo zjada owocow,bo niechce:sorry:)
A co do Dnia Dziecka,to Gosia ze szkoly jedzie na wycieczke do Lublina na jakis spektakl do teatru...a w domu to jeszcze nie myslalam,jakis drobiazg pewnie dostanie....

reklama
Witajcie my niedawno wstałysmy i powoli szykujemy sie na spotkanie z koleżanka i jej synkiem....

wczoraj moja mama ponosiła MIkołaja na rękach i wieczorem był płacz jak go położyłam na kocu:szok::szok::szok: normalnie wprowadz dla babć zakaz noszenia młodego:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D

sienio A propo Dnia Dziecka to wyjazdu czy wyjscia nie planujemy bo pewnie W bedzie w pracy, a na prezent to myslimy zeby kupić rowerek :-) maltanka Ty chyba kupowalas na allegro?taniej wyszlo niz w normalnym sklepie?

Sunday
my tez kupowalismy na allegro duzo taniej niz w sklepie...

A co do dnia dziecka to też miałam pytac...może gdzies razem wybierzemy????;-);-);-)trzeba poszukac jakis imprez:-)

Co do prezentu to my chyba podciagniemy ta zjeżdzalnie ktora zamowilismy jej na dzialke:eek:

Zmykam szykowac sie...zajrze do Was dopiero wieczorkiem bo pozniej jade na pazurki

A wiec miłego dzionka

Witam pogodnie:-).
:tak: Milego deszczowego dnia:tak:

Powiedzcie planujecie cos na Dzien Dziecka?? Chodzi mi raczej o jakies wyjscie, bo prezent to raczej indywidualna sprawa.
?
Jaki deszczowy :sorry: u mnie śliczne słoneczko;-):tak::tak::-D.
Ja jeszcze nie wiem co z dniem dziecka :sorry::sorry:
Zapewne jakiś prezent będzie a czy do tego jakieś wyjście to nie wiem. W przedszkolu było ogłoszenie o jakimś wyjeździe ale to nie wiadomo jak na razie czy najmłodsza grupa też będzie jechała :sorry2::sorry2::sorry2:
Jak na razie to mam tylko zaproszenie od mojej córci na dzień matki na 27 maja :tak::tak::tak:
Co do Dnia dziecka to myślałam żeby zabrać chłopaków do centrum rozrywki dla dzieci (coś na podobę Bugi) w Chełmie. A znając życie pewnie jakiś festyn na stadionie będzie i się wybierzemy.
Ja Dzień Rodziny mam u Jula 25-go na 10-tą a u Olka 28-go na 13:30( i to chyba piknik będzie);-):tak:.
Posiedzę jeszcze chwilkę i do pierogów zmykam.:tak:

Fornetka Z okazji narodzin Waszego synka życzę mu zdrowia i beztroskiego dzieciństwa, a Rodzicom - wygranej w toto - lotka i cierpliwości.:-)
Witam się poniedziałkowo.:-)
karlita
paznokietki śliczne :tak:A fotki rewelacja.
anet15 wszystkiego najlepszego dla Gosi. A torcik rewelacyjny,mniam:-)
sienio to niezłą "wałówkę" babcia przywiozła dla Juli:-)
mandziula to niezłe party się szykuje u Was. W BF jest duży wybór ubranek, można spokojnie przymierzyć dziecku-jest nawet wydzielone specjalne miejsce z przewijakiem.
Ciekawa jaka pogoda będzie w Dzień Dziecka, bo w tamtym roku normalnie porażka była-tak padało.Ale jakby było ładnie to fajnie byłoby się spotkać gdzieś na świeżym powietrzu.

U nas cały weekend zabiegany że nawet nie było jak wejść na BB. W sobotę zjazd rodzinny, a wczoraj byliśmy cały dzień na rocznicy komunii u mojego M chrześniaka.
Dzisiaj Kubuś już śpi, ja idę coś naszykować na obiad a później ma koleżanka z pracy przyjść do nas. Miłego dnia.

reklama
Witam się i ja... idę po kawusię bo na oczy nie widzę - robić którejś? :tak:

Co do dnia dziecka - my jeszcze też żadnych planów nie mamy więc... jesteśmy otwarci - jak będziecie gdzieś wszyscy szli to i my pewnie byśmy się pisali :happy2::blink:
Ciekawe czy będą u nas jakieś fajne imprezy...

Madzieńka miłego wypadu do bugi! I pochwal się koniecznie paznokciami jak wrócisz

Do góry