reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

anet Najlepsze życzenia dla Gosi! Spoznione ale szczere!!!! :-):tak:;-)
Madzienka bylam w tesco, kupilam,ale 3 za 25 zl. Nie bylo tanszych tzn byly 3 po 20zl(biale), a tak to same droższe!Muszę polować na LIDLA lub BIEDRONKE tam bywaja po kilka pakowane-niedrogie. Kupilam jeszcze klocki i pojemnik na nie!A niech sie dziecko rozwija!;-) Poogladalam sobie zabawki w spokoju, mowilyscie cos o kosiarkach to wlasnie jest w TESCO za (chyba) 19.90zl

Siedzimy z Maskiem sami w domku, bo W pojechal sluzbowo do Siedlec i pewnie wroci najwczesniej do domu na 22 :-( Wiec nie bede nic wymyslac na kolacje, tylko zrobie nam kanapki z pasta ktora nam zostala ze sniadania.

reklama
Witam.
Po pierwsze - Fornetka gratuluję synka :tak::-):-) i współczuję ciężkiego porodu:-(.
Po drugie - głowa mnie okropnie boli a roboty jeszcze mam i dopiero jak popiekę to tabletkę wezmę bo znowu zasnę:baffled:.
Nie mam sił na nic. Do jutra babeczki.

sunday ostatnio w gazetce z bierdonki chyba widzialam, ze maja byc 3paki body zaa 12zl ale to chyba od 25 maja. widzialam to w takiej gazetce z artykulami dla dzieci z bierdonki. Niestety juz wyrzucilam a worek tez wyniesiony:-(
marta wspolczuje bolu glowy, musisz wypoczac!

Ostatnia edycja:
sunday to nie te, nie ma tego jeszcze na stronie. Znalazlam te gazetne 3 sztuki kosztyja 14,99 i beda dopiero 31 maja!:tak:

Madzienkakosiarka kupowana byłą w Rampersie za 24zł, a co do fotelika rozpietosc cenowa jest naprawde duza w zaleznosci od funkcji i montowania. My kupilismy za 129zł chociaz mialam kiedys mieszane uczucia co do fotelikow za taka cene. Ale teraz jestem zadowolona ze kupilam taki bo uwazam ze w zupelnosci spelnia swoje zadania zwazywszy na to ze jezdzi sie rekreacyjne raz na jakis czas wiec nie potrzebujemy np funkcji spania bo sa i takie.
Karlita pazurki i fotki super, pazurki w moim stylu rowniez. A co do rowerku to bardzo pomyslowy chociaz nas juz praktycznie poszedl w odstawke bo albo Mat spedza czas na dworze biegajac albo na duzym rowerze w foteliku, chociaz czasem kilka krokow zrobimy na malym rowerze
Sunday fajnie ze zakupy sie udaly, ja tez dzisiaj bylam w tesco po pieluchy i ogladalam body disneya 5szt za 33zł planuje je kupic ale czekam do dnia dziecka bo moze zrobia jeszcze jakies promocje z okazji Dnia Dziecka tak jak np w Biedronce. Kupilam czapke i upatrzylam super kapielowki Auto jeszcze po nie wróce:-):-):-)
W tamtym roku byly w eleclercu pampersy za 39zł tylko 1czerwca a informacji o tym w gazetce brak
Anet torcik super Gosia musiala byc bardzo sczesliwa:-)
Marta szkoda ze nie mozesz sie polozyc bo to by ci napewno pomolo ale wiadomo interesu trzeba pilnowac:-D
Madziara dobrze ze z Julem juz lepiej ale biedny umeczyl sie bardzo jesli na widok masci tak reaguje, nie martw sie na zapas bedzie dobrze trzymam mocno kciuki

A my bylismy na wizycie u znajomych i mimo pogody grill jakos wyszedl tzn ja z kolezanka i dziecmi bylysmy w domu a maz z M kolezanki przy grillu:-D:-D:-Dnie obylo sie bez klotni miedzy dziecmi ale niech sie ucza radzic w trudnych sytuacjach. No i oczywiscie byl mały upadek ze schodów(schodka) przez Mateusza ale oczywiscie schody nadal były porzadanym miejscem dobrze ze M wzial wkoncu dwojke i skutecznie zajal im czas:-)

hej laski... ja tak na chwile:) GRATULACJE DLA MLODEJ MAMUSI:):):) pogoda mnie dzis dobila,,, dobrze ze moje dziecie prawie caly dzien na macie spedzilo... gadaala przy tym i smiala sie ze az milo:) zebym jej tylko nie pochwalila zawczasu.... teraz juz spi... to i ja chyba uciekam,,, ..

aaaaaaaa karlita jak dietka>?? dajesz rade??? ja wstawilam sobie suwaczek.,,, jego zmiany strasznie mnie motywuja... a roznice widac juz doskonale,,.. w ciuchy sprzed ciazy wchodze na luzi,,, ale chce jeszcze troszke:)

karlita to super, że udał się wieczór panieński,... pazurki bardzo ładne i fotki komunijne śliczne:-):tak:... mi też coś Hubert ostatnio znowu się wcześniej budzi:confused:... rowerek fajny:-)

Madziara zdrówka dla Juleczka

Anaconda o rany aż 10 dni:szok: gdzie to się w niej mieściło, dobrze, że zrobiła w końcu...ps. Beatka a dlaczego ona tak ma, coś ją boli, wstydzi się, czy jak, że przetrzymuje jak jej się chce:confused:

anet torcik pycha!!!!

uuu Madzienka to u nas też nie sprawdzą się te body ja też wolę te zapinane, miałam parę sztuk takich zakładanych to też wyciągnęły się młodemu spadały z ramion.

Marta kurczę wrzuć trochę na luz, bo nie wyrobisz, podziwiam Cię

marz super, że grill się udał

mataka to dobrze, że mała nie dała w kość dzisiaj, a moje dziecie coś dzisiaj marudne przez tą pogodę.

a my dzisiaj wybraliśmy się jeszcze do rodziców. niedawno wróciliśmy, ale się nam rozpadało, normalnie denerwuje mnie ta pogoda, nic mi się nie chce.

Ostatnia edycja:
reklama
Maltanka może to kwestia materiału albo firmy...mi ani razu jeszcze nie zdarzyło sie żeby rozciągnęły sie pod szyją:szok::szok::szok:a kupuję te z tesco, disneya, mothercare i early days

Oj Marta zgadzam się z Kasia...:tak::tak::tak::tak:i podziwiam

Do góry