reklama
mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
Fornetka ogromne gratulacje!!!!dużo zdrówka dla maleństwa a ty wracaj szybko do pełni sił
witam się tylko i uciekam bo czekam na moich rodziców poczytam was wieczorem
miłego dnia, choć pogoda nienajlepsza
witam się tylko i uciekam bo czekam na moich rodziców poczytam was wieczorem
miłego dnia, choć pogoda nienajlepsza
Madziara78
Pełnoetatowa mama :)
Fornetka gratuluję!!!!! Obyście szybciutko wrócili do domku - tam szybko dojdziesz do siebie i będziesz cieszyła się Waszym maleństwem!!!
Sienio ja tam bym pospała ale moje dzieci nie bardzo mają na to ochotę... mimo że za oknem ciemno
Sienio ja tam bym pospała ale moje dzieci nie bardzo mają na to ochotę... mimo że za oknem ciemno
maltanka
Fanka BB :)
hej laski
wpadłam wam właśnie donieść (dopiero odczytałam smska z rana), że fornetka urodziła, a tu misia mnie uprzedziła:-)
fornetka OGROMNE GRATULACJE!!!!
Witamy Malutkiego rośnij zdrowo
Uploaded with ImageShack.us
wpadłam wam właśnie donieść (dopiero odczytałam smska z rana), że fornetka urodziła, a tu misia mnie uprzedziła:-)
fornetka OGROMNE GRATULACJE!!!!
Witamy Malutkiego rośnij zdrowo
mój juz przestałkarlita to dobrze, że zakupy udały się... ja jak się wybieram na zakupy ciuchowe to mój P mówi, "najpierw zajrzyj do szafy i powyrzucaj to w czym nie chodzisz"
hehehe no cóż przyznam sie ze 1/3 jest jeszcze u mojej mamyBTW zagłosowane, a z butami to niezła kolekcja, ja chyba tyle nie mam
tak mi się powiedziałokarlta "mały fornetek"
marz co do roweru to my kupowaliśmy na Braci Wieniawskich, tam jest sklep rowerowy, a firma "Author"
na zana między leclerkiem a media jest rewelacyjny sklep rowerowy mój E też ma hopla na punkcie rowerów tylko nie mamy gdzie ich trzymać ani piwnicy ani strychu ... a w domu brak miejsca ....
super fotki!! ale rzeczywiście MP to raczej dla starszych dzieci i podłoga powinna być raczej jak w BUGI
marz, za jedne coś koło 1100-1200 zł to 3 lata temu kupowaliśmy, ja się na tym bardzo nie znam, ale mój P to patrzył też na materiał jaki jest do tego użyty, żeby to nie było bardzo ciężki, żeby zaraz się nie rozleciało itd... no mi się dobrze jeździ na tym rowerze...
to tak jak mój E
mi tam wystarczyłby rower za 400 zł ale mój E mówi że jak mam zamiar co miesiąc go naprawiać i wyrzucić to proszę więc przy zakupie raczej też zdam się na jego opinię
aluśka TY się nie wygłupiaj mamuśka!! trzymaj się na anemię polecam kogel mogel
marta pierogi?? jak mozesz ludzie tu na diecie
mezatkaa mogę polecić Ci lagunę combi ale rocznik 2000/2001 bo te najnowsze mają mniejszy bagażnik
Madzianka gratulujemy kolejnego ząbka
Widziałyście to
Możesz pomóc, możesz zdobyć - BabyBoom
SUPER POMYSŁ
jak bedziesz w Plazie zajrzyj do H&Mu troche wczoraj zaszalałam bo takie cudności dla naszych dziewuch
uuuuuuu to może i ja się wybiorę mąż mnie chyba zastrzeli
anet wszystkiego NAJ NAJ dla GOSIEŃKI
Marta gratulacje z 4 pięknie
Ciekawe jak pazurki Karlity....chwal się kochana....
a są i normalnie czuję się fantastycznie
tu foteczka
w zeszłą niedzielę byliśmy na komunii to małe foto było bardzo fajnie
wróciłam do domu JEEEEEE od razu lepiej mąż zrobił mi niespodziankę i wydrukował fotki i teraz na ścianie mamy antyramy ze zdjęciami w sumie od urodzin Gabi się za to zabierałam a Gabi dostała dwa wietraczki które są przytwierdzone do balkonu
niestety pod koniec naszego pobytu u teściów przyjechała siostra E - chora i co Gabi z czwartku na piątek w nocy zaczęła pociągać nosem i pokasływać ... jestem wściekła tz kaszel to był z kataru jest już lepiej bo od razu obkupiłam się w aptece .... normalnie jestem wściekła ....
w piątek wróciliśmy o 21 i mąż od razu podrzucił mnie na panieński ale się wybawiłam !! w sumie do domu wróciłam o 3!! niestety dieta została złamana tz przez drinki i przegryzki ... wróciło mi 0,5kg ale ogólnie po 2 tygodniach mam 3kg mniej więc nie jest źle wracając do wieczoru panieńskiego to po powrocie do domu poszłam od razu spać a o 5 wstała Gabi oczywiście mój mąż smacznie spał i ja musiałam wstać .... całą sobotę chodziłam jak struta .... wczoraj Gabi padła po 23 mąż się pyta czy coś obejrzymy to się tylko usmiechnęłam przebrałam w piżamę i poszłam spać!!
dzisiaj też Gabi obudziła się o 6stej i ja z nią siedzę a mąż jeszcze smacznie śpi ... czasem mam ochotę walnąć go poduszką ale dzisiaj jestem złośliwa i dałam Gabi grające zabawki do zabawy
z nowości to Gabi od dziadków dostanie rowerek na pierwsze urodzinki
o taki i nawet chyba kolor zielony wybierzemy bo różowy to taki oklepany jeszcze czerwony wchodzi w grę
http://img19.allegroimg.pl/photos/oryginal/10/28/13/35/1028133567
FORNETKA GRATULACJE!!!!!!!
DUŻO ZDRÓWECZKA DLA WAS!! CZEKAMY NA RELACJĘ
WRACAJCIE SZYBKO DO DOMU!!
sunday_
Fanka BB :)
fornetka GRATULACJE!!!!!WRACAJ SZYBKO DO DOMKU I POKAZUJ MALUTKIEGO CZLOWIEKA!!!!!!
karlita zagłosowane! :-) Super fotki!Widać ze masz rękę do fotografowania!:-) A pazurki takie jak lubie, śliczne są!!!:-):-):-)
Witam wszystkich w mokrą niedziele!:-(
Pogoda do niczego!!!!!!buuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
My wczoraj byliśmy w Bugi Maksio szalał prze 2,5godzinki,a potem w samochodzie usnał na siedząco w głową "zwisającą"! SZOOK!!!!! A potem w domu spał ok 3 godzin!:-) Po obiadku jak sie obudzil pojechalismy jeszcze do znajomych i wrocilismy o 22-Maks padł od razu bez kapieli i calutką noc był spokoj dopiero po 7 wstał wyspany i zadowolony. Teraz okupuje TV- MINiMINi!!!!:-)
karlita zagłosowane! :-) Super fotki!Widać ze masz rękę do fotografowania!:-) A pazurki takie jak lubie, śliczne są!!!:-):-):-)
Witam wszystkich w mokrą niedziele!:-(
Pogoda do niczego!!!!!!buuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
My wczoraj byliśmy w Bugi Maksio szalał prze 2,5godzinki,a potem w samochodzie usnał na siedząco w głową "zwisającą"! SZOOK!!!!! A potem w domu spał ok 3 godzin!:-) Po obiadku jak sie obudzil pojechalismy jeszcze do znajomych i wrocilismy o 22-Maks padł od razu bez kapieli i calutką noc był spokoj dopiero po 7 wstał wyspany i zadowolony. Teraz okupuje TV- MINiMINi!!!!:-)
wiadomość od fornetki z godz.7.30
hej dziewczyny.już mam synka.poród ciężki zakończył się cesarką. mały ma 55 cm i 3300 g.
GRATULACJE!!!!!
Madzieńka będę dawać znać ale wiesz - my postanowiliśmy poczekać z jeżdzeniem z Julem... bo on co chwila woła do kibelka i to jest dla niego też krępujące jak w połowie drogi stajemy albo biegniemy przez market...
wczoraj zrobiliśmy tylko spożywcze zakupy - bo lodówa po tej naszej nieobecności na serio świeciła pustkami... a resztę odłozyliśmy. Może dziś M. pojedzie sam - zobaczymy
Mimo pogody za oknem życzę Wam miłego dnia!
i zmykam do córy... bo coś cicho siedzi... pewnie rozrabia jak mama nie patrzy
Madzia zdróweczka dla Juleczka....
Karlita pazurki śliczne!!!!
Witajcie kolejnego pieknego dnia tego weekendu
anaconda27
styczniówka2006
Witam :-):-):-)
A ja sama sobie siedzę bo mąż chciał jechać na giełdę więc mu dałam Maję i mam spokój
Wczoraj jednak pojechaliśmy do tesco i zakupy jako takie zrobione na koniec Majka już nie wytrzymała i zrobiła kupę w tescowym kiblu po 10 dniach nierobienia
Fornetka gratulacje syneczka i czekamy teraz na twój powrót i jakieś szczegóły
Karlita poczekaj jeszcze trochę to będziesz robić tak jak ja czyli szeptać małej do uszka: "idź do taty a mama sobie jeszcze pośpi" ;-);-);-) wczoraj takim sposobem do godz.9.30 spałam a dzisiaj do godz.9
Foteczki śliczne i pazurki też
Madziara dużo zdrówka dla Jula, a skoro tak często siusiu oddaje to faktycznie kłopot z nim gdzieś jechać. U nas od 3 dni też był kłopot z wyjściem z domu bo Mai kupkę się chciało a nie chciała zrobić i jak tylko parcie poczuła to kładła się żeby to przeczekać a jak byliśmy np. na dworze to zaczynała płakać i od razu chciała do domu, dlatego trochę się obawiałam tego wyjazdu do tesco
Marta gratulacje czwóreczki
A ja sama sobie siedzę bo mąż chciał jechać na giełdę więc mu dałam Maję i mam spokój
Wczoraj jednak pojechaliśmy do tesco i zakupy jako takie zrobione na koniec Majka już nie wytrzymała i zrobiła kupę w tescowym kiblu po 10 dniach nierobienia
Fornetka gratulacje syneczka i czekamy teraz na twój powrót i jakieś szczegóły
Karlita poczekaj jeszcze trochę to będziesz robić tak jak ja czyli szeptać małej do uszka: "idź do taty a mama sobie jeszcze pośpi" ;-);-);-) wczoraj takim sposobem do godz.9.30 spałam a dzisiaj do godz.9
Foteczki śliczne i pazurki też
Madziara dużo zdrówka dla Jula, a skoro tak często siusiu oddaje to faktycznie kłopot z nim gdzieś jechać. U nas od 3 dni też był kłopot z wyjściem z domu bo Mai kupkę się chciało a nie chciała zrobić i jak tylko parcie poczuła to kładła się żeby to przeczekać a jak byliśmy np. na dworze to zaczynała płakać i od razu chciała do domu, dlatego trochę się obawiałam tego wyjazdu do tesco
Marta gratulacje czwóreczki
reklama
Madziara78
Pełnoetatowa mama :)
Anaconda dobrze że macie to już z głowy!
Karlita śliczne paznokcie! a fotki - boskie!!!
No i babcia ładny rowerek wynalazła, a drogi jest? Gdzie kupujecie - na miejscu czy przez net?
Dzięki dziewczyny za życzenia zdrówka dla małego. Dziś już Julo dużo lepiej... sika normalnie tylko jest płacz jak mąż bierze maść do ręki... niestety czeka nas jeszcze tydz smarowania a potem - nie wiem co... aż boję się myśleć
Karlita śliczne paznokcie! a fotki - boskie!!!
No i babcia ładny rowerek wynalazła, a drogi jest? Gdzie kupujecie - na miejscu czy przez net?
Dzięki dziewczyny za życzenia zdrówka dla małego. Dziś już Julo dużo lepiej... sika normalnie tylko jest płacz jak mąż bierze maść do ręki... niestety czeka nas jeszcze tydz smarowania a potem - nie wiem co... aż boję się myśleć