reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka cos kiedyś wspominalaś o bodach w TESCO mialaś na myśli te "tescowe"???Ja musze kupić kilka z krotkim rekawem dla Maksia!

Sunday
te bodziaki są na dziale niemowlęcym masz tam Disneya ale tez trochę tańsze tescowe....pakowane po 3,5 lub 7 sztuk
Polecam je bardzo!!!

Ja kupilam ostatnio 5 sztuk za 27,30:tak::tak::tak::tak:
Nie ma na nich nazwy tesco...jest tylko Baby albo F&F Baby

Dzięki dziewczyny za życzenia zdrówka dla małego. Dziś już Julo dużo lepiej... sika normalnie tylko jest płacz jak mąż bierze maść do ręki... niestety czeka nas jeszcze tydz smarowania a potem - nie wiem co... aż boję się myśleć :baffled::shocked2:

Madzia
dobrze będzie, tyle ciotek kciukaski zaciska...

Karlita
nam tez rowerek spodobal sie, ale u nas na razie nie sprawdziłby sie bo Jula trzyma sobie nozki na podnozku i spokojnie jedzie z reszta widzialas:-D:-D:-D:-D ...a do jeżdzenia i pedalowania jest troche za mala:confused::confused::confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam kochane
Ja tylko wpadlam podziekowac za zyczenia dla Gosi,bo lece obiad robic,a dzis sama jestem-maz na pogrzeb pojechal...wiec lece poki Karolcia spi....zajze pozniej jeszcze

Ps.Zostawiam tylko torcik,prosze sie czestowac....:tak:;-)

Uploaded with ImageShack.us

Ups,cos duza fotka.....

ależ apetycznie ten torcik wygląda :)

Madzia mam pytanie czy te bodziaki są zapinane pod szyjką?? bo u nas te zakładane się nie sprawdzają :)

anaconda to jeszcze trochę ;) hehehe

co do rowerka to mi się spodobało to że ma gumowane kółka

tu jest prezentacja :) rowerek rośnie razem z dzieckiem i też jest miejsce na nóżki :) dziecko nie musi pedałować ;) to taki rowerek 3 w 1 :) +10, +15, +24 :-D

[video=youtube;7pg3FJg8vYI]http://www.youtube.com/watch?v=7pg3FJg8vYI&feature=related[/video]

a tu przykładowa aukcja :)

http://www.allegro.pl/item1026547286_rowerek_trojkolowy_smart_trike_2_ko lory_nowosc.html

pytaliśmy w sklepie ale Pan nam powiedział ze są za drogie i nikt nie kupuje ....

ależ apetycznie ten torcik wygląda :)

Madzia mam pytanie czy te bodziaki są zapinane pod szyjką?? bo u nas te zakładane się nie sprawdzają :)

anaconda to jeszcze trochę ;) hehehe

co do rowerka to mi się spodobało to że ma gumowane kółka

tu jest prezentacja :) rowerek rośnie razem z dzieckiem i też jest miejsce na nóżki :) dziecko nie musi pedałować ;) to taki rowerek 3 w 1 :) +10, +15, +24 :-D

[video=youtube;7pg3FJg8vYI]http://www.youtube.com/watch?v=7pg3FJg8vYI&feature=related[/video]

a tu przykładowa aukcja :)

ROWEREK TRÓJKOŁOWY SMART TRIKE 2 KOLORY NOWOŚĆ (1026547286) - Aukcje internetowe Allegro

pytaliśmy w sklepie ale Pan nam powiedział ze są za drogie i nikt nie kupuje ....

Niestety maja te zakladki....a dlaczego nie sprawdzaja sie???

A rowerek super, nie widzialam tego na nozki...cena trochę wysoka ale jak dziadkowie placą:-p:-p:-p:-p

Ale pusto:szok::szok::szok::szok:

My czekamy aż Jula wstanie bo mamy jechac na obiad do teściów:tak::tak:a Jula śpi i śpi...a mi już w brzuchu burczy:-D:-D:-D:-D:-D

bo się wyciągają i później jest taki duży dekolt .... zdecydowanie wolę te zapinane na napki z boku :) dzięki temu bodziak się jakoś lepiej trzyma :)

a rowerek jest super :tak:

Gabi też dzisiaj pospała w dzień prawie 2h!!!!!

bo się wyciągają i później jest taki duży dekolt .... zdecydowanie wolę te zapinane na napki z boku :) dzięki temu bodziak się jakoś lepiej trzyma :)

a rowerek jest super :tak:

Gabi też dzisiaj pospała w dzień prawie 2h!!!!!

A wiesz że ja jeszcze nie spotkałam się żeby rozciągnął się pod szyjka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:...jak już są za małe to robi się taki dekolt:-p:-p:-p:-p

Jula śpi już 3 godziny:szok:

Hej dziewczynki

ale pogoda..... w mój pierwszy od 2 tygodni luźny dzień. Ale za to pospałam jak nigdy do 8.

Fornetka gratulace!!!!

Fogia to dziś też tam coś się dzieje? Fajnie że wykład udany a Ty zadowolona
oj szkoda Madziarka, że dopiero teraz przeczytałam Twojego posta. Tak, dziś też były wykłady i stoiska. Mama mówiła, że zainteresowanie trochę większe niż wczoraj.

reklama
Witam wieczorkiem....
Wreszcie spokój w domu,a bylo dzis tak glosno,ze hej....przyjechala meza siorka z trojka dzieciakow,no i zaczelo sie....tlukly sie , darly:szok:,ze gardlo mnie boli od upominania ich,a najgorzej to moja solenizantka sie zachowywala:confused:....jakiegos szaleju sie najadla,czy jak?
Karolcia zasnela i taka cisza teraz w domu,ze samej mi sie oczy kleja:-p
A bym zapomniala,Fornetka,ogromne gratulacje!!!Usciskaj synka od ciotki z BB:happy2:

Ostatnia edycja:
Do góry