reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madziara my mamy taka co pokazala Madzienka lekka i warczy jak jedzie takze my jestesmy zadowoleni i sa napewno w BF a ostatnio to wkazdej azetce promocyjnej marketow widzialam
ojoj to powazna sprawa z Julem ale biedny musi sie meczyc oby szybko mu to przeszlo
Madzienka w pracy ok ale oczywiscie dyrektorka zapytala sie co z dzieckiem wiec powiedzialam o planach ze zlobkiem a ona na to a jak bedzie chorowac???:wściekła/y:bedzie to bedzie po to ma rodzicow zeby wtedy z nim byli i czy to zlobek czy przedszkole jak ma chorowac to kiedys musi. zapomniala jak jej dzieci byly male chyba. Ale odrazu mozna bylo wyczuc o co chodzi miedzy slowami. A na koniec powiedziala ze z tymi zlobkami to roznie wiec ja jej na to ze i ze zlobkami a tym bardziej z niankami jest roznie wiec wszystko ma swoje plusy i minusy i sie pozegnalam. Wkurzyla mnie troche bo zamiast zrozumiec ze tez nie jest to dla mnie latwe to jeszcze takie gadki. Nie ale tak to jest ok nie moge powiedziec
W czwartek oczywiscie jestem
Senio fajnie ze dzionek sie udal
Anaconda szkoda ze wypad do tesco sie nie udal ja tez musze sie wybrac bo tylko jedna pielucha zostala ale dzisiaj mi sie juz nie che

A ja nie czuje na czym siedze. Wycieczka udana prawie 4odzinki z przerwa na placu zabaw nad zalewem. Tylko szkoda mi mojego M bo on ze mna nic sie nie meczy i nie czuje tej jadny a ja sie zmachalam i fajnie w nogach czuje. Wiec musi czasem samotny kurs sobie zrobic w swoim tempie wtedy to ja jedynie moglabym samochodem kolonieo jechac:-D:-D:-D
Mamy dzisiaj butelke wina i szukam jakiegos filmu na wieczor takze dobranoc

Ciekawe jak Fornetka cos czuje ze akcja sie rozkrecila i bidna teraz robi to co zadna z nas jej nie pozazdrosci:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Hej dziewczynki :-)

Jak to dobrze, że mnie jeszcze pamiętacie. :-):-)

Wykład się udał, chociaż zainteresowanie ogólnie nie za duże. Myślę, że organizatorzy nie do końca zadbali o reklamę. Ciekawe jak będzie jutro.....
Kupiłam sobie przepiękną ręcznie malowaną filiżankę. Piękne rzeczy rzeczy mają na niektórych straganach. :tak:

Fogia a nic się wcześniej nie chwaliłaś:sorry:
bo jakoś tak do końca nie byłam pewna czy będę miała czas aby go przygotować :sorry2:
Mam urwanie głowy w pracy ale nie mogłam się oprzeć podzielenia się tym co mnie najbardziej interesuje.:-)

Heloł pszczółki moje kochane.
Wasza szefowa z egzaminu z materiałoznawstwa dostała 4:-p:tak::cool:.
Widzę ze co po nie które szaleją na zakupach i dobrze;-):tak: bo one zawsze poprawiają humor :tak:(tyle że nasz :-p a nie naszych facetów;-)).
Ciekawe czy Fornetka już rozpakowana - pisać szybko jak ma któraś wieści.:tak::tak:
Anet to dla Gosi z okazji jej urodzin:sorry:
60.gif

Ostatnia edycja:
fogia super, ze jestes zadowolona z wykladu. Co prawda ja ostatnio nie chodze czesto do centrum i radia tez nie slucham, ale moze rzeczywiscie mozna bylo lepiej sie reklamowac skoro zadna z nas nic nie wiedziala.
marz to beda jutro nóżki bolały:-p:-p Co do szefowej to ona napewno jest ta kazda sytuacje przygotowana i nie ma sie co przejmowac :) Milego wieczoru przy winie:-):-):-)
madziara ja tez wole kupowac w sklepie niz na allegro, no chyba, ze jest duza roznica w cenie.

O nie zazdroszcze fornetce :p:p

Ostatnia edycja:
Madzienka te gadające oglądaliśmy ale Julo powiedział że to nie jest prawdziwa - że on chce żeby "walcała"

Madziarka jak spotkamy w jakimś markecie będe dzwoniła:tak::tak::tak::tak:
Jak Ty spotkasz też dzwoń może i my kupimy naszej...jak nie bedzie zbyt droga...:eek:

Madziara my mamy taka co pokazala Madzienka lekka i warczy jak jedzie takze my jestesmy zadowoleni i sa napewno w BF a ostatnio to wkazdej azetce promocyjnej marketow widzialam
ojoj to powazna sprawa z Julem ale biedny musi sie meczyc oby szybko mu to przeszlo
Madzienka w pracy ok ale oczywiscie dyrektorka zapytala sie co z dzieckiem wiec powiedzialam o planach ze zlobkiem a ona na to a jak bedzie chorowac???:wściekła/y:bedzie to bedzie po to ma rodzicow zeby wtedy z nim byli i czy to zlobek czy przedszkole jak ma chorowac to kiedys musi. zapomniala jak jej dzieci byly male chyba. Ale odrazu mozna bylo wyczuc o co chodzi miedzy slowami. A na koniec powiedziala ze z tymi zlobkami to roznie wiec ja jej na to ze i ze zlobkami a tym bardziej z niankami jest roznie wiec wszystko ma swoje plusy i minusy i sie pozegnalam. Wkurzyla mnie troche bo zamiast zrozumiec ze tez nie jest to dla mnie latwe to jeszcze takie gadki. Nie ale tak to jest ok nie moge powiedziec
W czwartek oczywiscie jestem

A ja nie czuje na czym siedze. Wycieczka udana prawie 4odzinki z przerwa na placu zabaw nad zalewem. Tylko szkoda mi mojego M bo on ze mna nic sie nie meczy i nie czuje tej jadny a ja sie zmachalam i fajnie w nogach czuje. Wiec musi czasem samotny kurs sobie zrobic w swoim tempie wtedy to ja jedynie moglabym samochodem kolonieo jechac:-D:-D:-D
Mamy dzisiaj butelke wina i szukam jakiegos filmu na wieczor takze dobranoc

Ciekawe jak Fornetka cos czuje ze akcja sie rozkrecila i bidna teraz robi to co zadna z nas jej nie pozazdrosci:-D:-D:-D:-D:-D

Marz a ile zaplaciliście w BF???
Nie zazdroszcze sytuacji w pracy, ale niestety...takie sa te baby..."zapomniała krowa jak cielęciem była"-moja mama powiedziałaby:-D:-D:-D:-D:-D
A co do wycieczki to zazdroszczę:sorry::sorry::sorry:ja nie mam z kim jeździc na rowerku bo moj P kontuzjowany...Marzenko kupiliście bagażnik na rower dla Mateuszka??coś kojarze że chyba w MP mówiłaś...sorki chyba nie słuchałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ile kosztował??może i ja się skuszę....:confused::confused::confused:

Super że w czwartek zobaczymy sie...KTO JESZCZE DO NAS DOŁĄCZY???

Winko, film...miłego wieczorku

Ciekawe jak pazurki Karlity....chwal się kochana....

Fogia nastepnym razem pisz wczesniej...od razu frekwencja wzrosłaby jakby bb sie tam pojawiło....a o czym miałas wyklad???pochwal sie...

Anaconda szkoda że zakupy nie udały sie...a pozniej nie mogliście pojechac???

hej, hej

wpadłam na chwilkę, bo P mnie wygania, a już nie chce mi się odpalać drugiego kompa:sorry: wróciliśmy dzisiaj do domu, samochód uzdrowiony:-) (szwagrowi tak się spodobało, pomagał P robić samoch., że planuje już naprawę swojego)Hubert się wyszalał, w piątek padało, ale na wieczór przeszło i sezon grillowy rozpoczęty, wypiłam 1,5 piwa takiego normalnego i mi się w głowie zakręciło:-p:-D

ale za to dzisiaj ładnie mieliśmy i ciepło, słoneczko itp....a tu widzę, że Lublin burze nawiedziły:eek:

prania mam teraz, a prania, H tyle ubrań nabrudził, że szok:eek:

Anet Wszystkiego Najlepszego dla Gosi

fornetka nic nie pisała do mnie jeszcze, kurczę mam nadzieję że już urodziła, misia jak dostaniesz wcześniej jakąś wiadomość to dawaj tu znać:tak:

dobra spadam bo mi tu P zerka przez ramię:-p

edit: Madzia ja się wstępnie piszę na czwartek

Marta Gratulacje 4 super!!!!

marz miłego wieczorku

Ostatnia edycja:
Marz no właśnie -ile zapłaciliśmcie w BF za tą kosiarę? Co do wypadu rowerowego - fajna sprawa! Ciekawa jestem jak dziś się czujesz :-) ;-)
A wczorajszy wieczór - hym zapowiadał się przyjemnie... winko - mi tylko pomarzyć zostaje :baffled:

Fogia to dziś też tam coś się dzieje? Fajnie że wykład udany a Ty zadowolona!

Maltanka no proszę - widzisz jak Wam pogoda dopisała! U nas wczoraj burzy nie było... nie wiem jak u reszty lublinianek :-D za to dziś pewnie będzie bo okropnie ciemno za oknem...

No i mam nadzieję że w czwartek i nam uda się do was dołączyć..... :yes:

Szefowa - jeszcze raz gratuluję 4! Zdolniacha z ciebie!

Madzieńka będę dawać znać ale wiesz - my postanowiliśmy poczekać z jeżdzeniem z Julem... bo on co chwila woła do kibelka i to jest dla niego też krępujące jak w połowie drogi stajemy albo biegniemy przez market...
wczoraj zrobiliśmy tylko spożywcze zakupy - bo lodówa po tej naszej nieobecności na serio świeciła pustkami... a resztę odłozyliśmy. Może dziś M. pojedzie sam - zobaczymy :tak:

Mimo pogody za oknem życzę Wam miłego dnia!
i zmykam do córy... bo coś cicho siedzi... pewnie rozrabia jak mama nie patrzy :szok:

reklama
wiadomość od fornetki z godz.7.30
hej dziewczyny.już mam synka.poród ciężki zakończył się cesarką. mały ma 55 cm i 3300 g.

Wielkie gratulacje i dużo zdrówka dla maleństwa!!!!!!!!!!!!!!!
:-)

Ostatnia edycja:
Do góry