reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

anaconda27 a masz jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę, co "nie ucina" tych rogów?
talia witamy i zapraszamy do udzielania się.
mandziula super że szczęśliwie wróciliście.:tak:
Chyba przestało u nas padać, może wezmę małego na dwór trochę? Bo i tak nic ciekawszego nie mam do roboty, M wróci dopiero po 18:tak:

reklama
anaconda27 a masz jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę, co "nie ucina" tych rogów?

Wiesz ja bardzo dużo kupuję przez allegro i teraz nie pamiętam u kogo ostatnio robiłam zdjęcia a on właśnie nie ucinał, postaram się odszukać i ci napiszę tylko to dopiero jutro rano mogę zrobić jak Maję oddeleguję do przedszkola bo zaraz zmykam po nią a potem mąż wróci i jak wiadomo ja dostępu do kompa już nie będę miała:no::no::no:

Antuanet już znalazłam :-D:tak::tak::tak: Ostatnio robiłam zdjęcia u "fotokolor" i tam zaznaczasz dopasowanie 10X15. Jak chcesz to w sobotę mogę ci przynieść kilka zdjęć robionych u niego to sobie zobaczysz czy ci odpowiada, wg mnie są spoko :tak::tak::tak:

Witajcie
marz super pomysl z tym tymi lekami, rzeczywiscie prawie zawsze sa tylko na raz:tak: Wracaj do zdrowia Mateuszku:happy:
maltanka tez mam jakis zly dzien:-p
sunday ja nie pomoge niestety jesli chodzi o ciasto:-(
antuanet mam nadzieje, ze to nie dla Kubusia pediatry szukasz:confused:
karlita ja tez sie balam jak to bedzie jak zacznie J chodzic, ale jakos nie bylo zle, wiec sie nie martw na zapas:tak:

Czytam Was i czytam, ale jakos nie mam weny... ale ruch dzis dzieki tej pogodzie:tak:
Co do Botanika to my z P lubimy tam chodzic, bo blisko :tak::tak: Nie wiem czy wiecie teraz od Wllowej jest wejscie i zawsze miejsca na parkingu:happy: Wybieramy sie juz od roku do skansenu:-p:-p moze w tym roku nam cos wyjdzie.

Antuanet już znalazłam :-D:tak::tak::tak: Ostatnio robiłam zdjęcia u "fotokolor" i tam zaznaczasz dopasowanie 10X15. Jak chcesz to w sobotę mogę ci przynieść kilka zdjęć robionych u niego to sobie zobaczysz czy ci odpowiada, wg mnie są spoko :tak::tak::tak:

anaconda weż, weż ja też chętnie zobaczę, bo jestem na etapie poszukiwania:tak:

Co do Botanika to my z P lubimy tam chodzic, bo blisko :tak::tak: Nie wiem czy wiecie teraz od Wllowej jest wejscie i zawsze miejsca na parkingu:happy:

ooo dobrze wiedzieć, bo z drgiej strony z samochodem ciężko, a do Skansenu też misimy się wybrać, byliśmy w tmtym roku, ale w pogodę nie zabardzo trafiliśmy, dożynki były wtedy.

Hubercik przystojniak a Jula rzeczywiście elegancka jak laleczka :)
mamusie też niczego sobie

ja zaraz zwariuję z Gabi powiązałam wszystkie szafki a mała teraz przy nich siedzi i szarpie za uchwyty i płacz :angry: RATUNKU!!

dzięki za miłe słowa skierowane w stronę Gabi ;)

talia witaj :)

Karlita przepiękne masz dziecko i śliczne zrobiłaś zdjęcia! może warto zająć się sesjami profesjonalnie jak się ma taką rękę? :-)
nie przesadzajmy ;) :zawstydzona/y:
chociaż uwielbiam robić fotki dzieciakom zwłaszcza w plenerze :)

reklama
Witam popoludniowo!:-)
maltanka madzienka foty super!!!:tak::tak::tak:
talia witam nową mame,napisz cos wiecej o sobie.:-)
Ja wrocilam do domku i od razu do garow, wstawilam zupe ogorkowa, dusze mieso na spaghetti i wstawilam nozki kurczaka dla M do pracy-a niech ma fajne jedzonko!!! Musze cos wymyslec na kolacje w piatek - maz ma imieniny!!!!:happy::-D

Do góry