reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

My juz po wizycie a wiec zapalenie gardła. Na szczescie po osłuchaniu czysciutko i katar sie nie rozwija chyba troche rano szybko zapobieglam. Teraz maluch moj spi i widze ze troche robi sie cieply. Musze kupic tylko wapno bo zanioslam liste lekow kt mialam w domu i na ich podstawie zrobil leczenie. Przynajmniej tu plus ze niepotrzebnie nie trzeba wykupowac roznych lekow, kt i tak sa na chwile.

Sorry ze do Was sie nie odniose ale brak weny wiec ide robic obiad i moze zajrze wieczorem

reklama
Witam z zachmurzonego Chełma - tylko czekać aż lunie:crazy:.
Anaconda, współczuję przeżyć - biedna Majeczka i jej łapki:-:)-(.
co do kaszlu w piątek kupiłam małej homeopatyczny syrop... MALIA dagomed pharma bardzo Gabi pomógł i teraz prawie nie ma śladu po kaszlu!! POLECAM!!
Super syropek,moim zawsze pomagał i w dodatku smaczny:tak::-).
Anet, nieźle z tym tymiankiem a tylko go uprawiacie czy inne zioła też:confused:?
Karlita ogromne gratki dl małej wędrowniczki:tak::-):-).
Dziewczyny - normalnie nie mogę się doczekać soboty a Olek tym bardziej:tak::-D:-D tylko pyta ile jeszcze nocek zostało do piłeczek i trampoliny:tak::-).
Wczoraj odwiedził mnie brat teściowej spod Parczewa i tak cały dzień zleciał - młode na dworze do nocy siedzieli i ciężko było do domu zagonić:-p:tak:.
Dziś obskoczyłam z chlebem jedną firmę,( na środę 15 sztuk zamówili:baffled::tak::szok:) Mopr, warsztat( bo na 1 zimowym kole jeździłam:zawstydzona/y: a reszta letnie:-p), młyn, za niedługo po młodych do przedszkola i do Kursora po obiecany prezent :rolleyes::rolleyes::cool: na zakończenie kursu.
Zdrówka dla wszystkich:-).
Odnośnie chleba i jarzynki pisać na PW:tak:.

Dziewczyny - normalnie nie mogę się doczekać soboty a Olek tym bardziej:tak::-D:-D tylko pyta ile jeszcze nocek zostało do piłeczek i trampoliny:tak::-).

Nie chcę zasmucac Olka ale trampolina w czwartek byla popsuta, moze do soboty ja naprawia

My juz po wizycie a wiec zapalenie gardła. Na szczescie po osłuchaniu czysciutko i katar sie nie rozwija chyba troche rano szybko zapobieglam. Teraz maluch moj spi i widze ze troche robi sie cieply. Musze kupic tylko wapno bo zanioslam liste lekow kt mialam w domu i na ich podstawie zrobil leczenie. Przynajmniej tu plus ze niepotrzebnie nie trzeba wykupowac roznych lekow, kt i tak sa na chwile.

Sorry ze do Was sie nie odniose ale brak weny wiec ide robic obiad i moze zajrze wieczorem

Zdroweczka dla Mateuszka!!!!
dobry pomysl z tymi lekami....:tak:

Zdróweczka dla wszystkich chorowitków...mam nadzieje ze wyzdrowieją do soboty:zawstydzona/y:i spotkamy się w komplecie:tak::tak:
też mam taką nadzieję

Gabi już prawie nie kaszle więc jestem dobrej myśli :)
Karlita teraz to dopiero bedziesz miala wesoło i jeszcze zatesknisz za czasami gdy tylko raczkowala:-D:-D:-D
straszcie mnie dalej ;)

marz zajmij się brzdącem my poczekamy dużo zdróweczka dla Was!!

marta ja z chęcią zamówię 2 chlebki bez maku :) a o co chodzi z jarzynką ??

anet podaj przepis na bb??????bede ogromnie wdzieczna:-):-):-)
wlasnie jest na kulinarnym...tak mi sie zdawalo ze kiedys podawalam:tak:;-)
DZIEŃ DOBRY PONIEDZIAŁKOWO :happy: CO ZA POGODA ... jak na złość ;)

u nas Gabi na poczatku się turlała !!
poważnie dochodziła do celu turlając się!! póżniej się przesiadała... póżniej raczkowała do tyłu a na koniec do przodu a teraz już wstaje przy meblach i przebiera nóżkami ;)

wczoraj jak już spakowałam torbę na wyjazd zostawiłam ją na chwilę z mężem przychodzę a Gabi nas rozpakowała ;) zostawić faceta z dzieckiem ;)

ostatnio mój mąż mówił ze moze postaramy się o kolejnego bejbasa ale ja bym chyba nie wyrobiła z 2 takich szkrabów ;)

a to moja żaba stojąca ;)
tego posta piszę od ok 2h
:baffled:

He,he...dobre z ta torba,spryciule masz w domu...a co sie tyczy mezow,to mam dokladnie to samo,nie bardzo da sie zostawic z moim dziecko,bo on nawet w pieluche nie zajzy:crazy:
A corcia silcznie juz sama stoi:-)

Wspolczuje choroby,niech szybko synus zdrowieje....ciekawe co mi powie na wizycie pediatra:baffled:
Witam z zachmurzonego Chełma - tylko czekać aż lunie:crazy:.
Anet, nieźle z tym tymiankiem a tylko go uprawiacie czy inne zioła też:confused:?

Odnośnie chleba i jarzynki pisać na PW:tak:.
artus,u nas juz leje,tzn,tak siapi...wiec pewnie niedlugo do was dojdzie:tak:
a co do ziol to siejemy jeszcze szalwie,czasem melise,ale w tym roku nie mamy melisy...i tak nie wiem jak ja z mala bede plewic:baffled:...pewnie nie za duzo:no:
A o co chodzi z tym chlebem i jarzynka? Zamowienia zbierasz?

zajzalam na chwile,bo mala spala...ale juz naspana i gada:baffled:
wiec duzo nie popisze...hi,hi....bo juz marudzi:sorry2:
Martwie sie o moja siorke,bo w piatek miala wracac z tej Kuby,no a tu ten pyl wulkaniczny.....ciekawe jak teraz bidulka doleci:-(....mam nadzieje ze jej sie jakos uda jednak:tak:

to też poproszę 2 opakowania jarzynek !! ;)

Olek jest rewelacyjny :) nie zapomnę jak z Gabi bawił się w a kuku w kulkach ;)

Anet -> Marta robi przepyszny chlebek ja ostatnio wzięłam 2 i szybko zniknęły ;) a Gabi też jadła ten bez maku :)

pychotka mniam mniam :)

kurcze z tym pyłem to tyle kłopotów mój tata miał być już w Norwegii w sobotę ... a nie wiadomo czy jutro poleci .... tylko że o tyle lepiej że jest w Polsce a nie koczuje gdzieś na lotnisku ;)

Ostatnia edycja:
w naszym BOTANIKU !!
uwielbiam tam chodzić na piechotę mam trochę daleko ale zamierzam tam się jakoś wybrać niedługo jak będzie ładna pogoda

my wybieramy się chyba w niedzielę, oczywiście jak pogoda dopisze:tak:
no proszę jak stoimy.

ale mojej sąsiadki dziecko po sobotnim 3h spacerze zaczęło się dusić i pogotowie zabrało go do szpitala:-( właśnie dzisiaj dowiedziałam się.

i lekarze potwierdzili, że to od pyłu???

Przynajmniej tu plus ze niepotrzebnie nie trzeba wykupowac roznych lekow, kt i tak sa na chwile.

moja też zawsze tak robi, najpierw pyta co mamy w domu.:tak:

kainkas oby do soboty katarek minął:tak:
karlita to ja nie będę cię straszyć, ba nawet powiem, że lepiej było jak Hubert zaczął już chodzić. Fakt o latać się trzeba więcej, bo wszędzie potrafi wejść, ale też więcej zajmie się sam sobą:tak:

o rety co za dzień, wszystko mnie denerwuje dzisiaj:crazy: młody marudny, spał tylko godzinę, do tego po 17.00 muszę iść na pocztę bo listonoszowi, czy tam kurierowi nie chciało się zapukać tylko wsadził w skrzynkę awizo:angry::angry::angry: k... to już nie pierwszy raz się zdarzyło.

z nudów upiekłam biszkopta, muszę teraz go jeszcze czymś przełożyć:sorry2:

Marta ja poproszę 1 chlebek i 2 jarzynki!!!

Sundey PW!!!!

Ostatnia edycja:
Maltanka idziemy jutro na spacerek!!!!!Widzialam pogode...ma byc bez deszczu i sloneczko, 15stopni!!!Mam nadzieje ze prognozy sprawdza sie...:-p:-p:-p:-p

Ja też poprosze 2 jarzynki a nad chlebkiem pomyślę!!!!!

reklama
Do góry