reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witajcie,
znowu paskudna pogoda, znowu dzieciaki kręćka w domu dostają... a ja znowu nie mam czasu na nic :)

Przeczytałam wszystkie posty ale ogarnęła mnie pustka... już nie wiem co miałam której odpisać...
myla mi się jeszcze wszystkie Wasze nicki i dzieciaki więc jeśli coś pokręcę to z góry przepraszam :sorry2:

Karlita przepiękne masz dziecko i śliczne zrobiłaś zdjęcia! może warto zająć się sesjami profesjonalnie jak się ma taką rękę? :-)

anaconda27 biedna Majka... ale się musiała wystraszyć :-( dobrze że już rączka się goi...

Antuanet24 a to potwierdzone że to od tego pyłu?
nie straszcie mnie, bo my całą niedzielę przesiedzieliśmy przed domem u babci... :no: ale jak narazie z dzieciakami wszystko ok - rozrabiają jak zwykle :-D

Madzieńka zapomniałam pochwalić pazurków - piękne... kurcze a ja od czasów studiów się zastanawiałam czy nie zrobić sobie i jakoś mi weny zawsze brakuje...
Może następnym razem się z tobą wybiorę i też tak zaszaleję :rofl2:

Któraś pisała coś o torcie orzechowym... mniam aż mi ślinka pociekła - jak mogę to poproszę o przepis...

Zdrówko podsyłam dla chorowitków! Oby leki szybko pomogły i dzieciaki raz dwa wyzdrowiały!

Witam Wszystkie mamy, jestem "nową " użytkowniczką na forum nie mieszkam co prawda w samym Lublinie a Puławach ale postanowiłam się podłączyć:) Od stycznia jestem szczęśliwą mamą Gabrysi:)Mieszkam od niedawna na lubelszczyźnie i niewiele znam osób w Puławach więc może ktoś jest na forum z Puław?

madzienka wiem że dobre, ostatnio tylko u nich zamawialiśmy:tak: Zwłaszcza zrobił furrorę ten czerwony samochód na 1 urodziny Kuby.
marz21 fajnego macie pediatrę, że nie naciąga na nowe leki. Zdrówka dla malutkiego.
Marta1981 jak Ty to wszystko pamiętasz? Musisz być dobrze zorganizowana by to wszystko ogarnąć.
karlita dobrze że poprawa u Gabi, jutro zapomnicie już o chorobie.
anet15 na pewno siostra szczęśliwie wróci do domu, tylko może później niż planowała.
maltanka lekarze jak to w szpitalu, nic nie mówią tylko masę badań robią. Mówiła tylko że jej synek mógł mieć jakąś chorobę która była "ukryta" i to się przyczyniło że się ujawniła.
Ja przeglądałam allegro i tak się zastanawiam czy nie zamówić zdjęć przez net, nigdy nie zamawiałam i trochę się boję ale ceny kuszące za odbitkę. :rofl2:
A i jeszcze może słyszałyście coś o pediatrze dr Żyszkiewicz?

No właśnie dziewczyny kurujcie waszych maluszków bo do soboty niewiele czasu zostało. A ja kompletnie nic nie zrobiłam, nawet odkurzać mi się nie chciało, siedzę przed kompem i gram w tysiąca jak ten debil :wściekła/y::wściekła/y:
Antuanet ja często daję zdjęcia do wywołania przez allegro i taka moja drobna rada patrz i czytaj uważnie bo często ucinają zdjęcia i jak masz np. datę to ci połowę jej utną i potem brzydko to wygląda :tak::tak:
Talia ja przez Puławy do mamy do Radomia jeżdżę i powiem ci że nawet ładne to miasteczko wg mnie :tak::tak::tak:, zapraszamy oczywiście do pisania z nami :tak::tak::tak:

hej kochane

ja wpdłam sie tylko przywitać, nadrabić chyba nie mam szans tyle naprodukowałyście:-D:-D:-D

my właśnie zjechaliśmy do domku, padam na pysk, postaram się wieczorkiem pojawić, muszę się do ogródka wybrać bo strasznie dużo kwiatów mam d posadzena:tak::tak::tak:

miłęgo dnia życzę

:tak::tak::tak: idziemy idziemy, my bierzemy rowerek:tak:

My tez:tak::tak::tak:

madzienka wiem że dobre, ostatnio tylko u nich zamawialiśmy:tak: Zwłaszcza zrobił furrorę ten czerwony samochód na 1 urodziny Kuby.

A i jeszcze może słyszałyście coś o pediatrze dr Żyszkiewicz?

no wlasnie i jeszcze te ich wymyslne formy i wzory!!!

Ja slyszalam same dobre slowa i nie ukrywam ze mam jej numer schowany na wszelki wypadek....:tak::tak:

Madziarka
odpisalam PW!!!

Marta PW!!!!!

reklama
Marta jesli to nie kłopot to ja bym tak niesmiało poprosiła 2chlebki i 2jarzynki
I tak czasami sie zastanawiam kiedy ty wypoczywasz:-D
Antuanet torty sa super chyba na 2urodziny dla Mateusza zamowie, zdjecia czasem wywołuje w SuperFoto sa tam Superfoto.pl - fotoksiążka, odbitki, fotoksiążki, zdjęcia cyfrowe
Anaconda ale Maja musiala sie nacierpiec dla mnie bol po oparzeniu jest okropny a dla dziecka tym bardziej oby raczka ladnie sie wygoiła
Maltanka ale narobilas mi smaka tym biszkopcikiem wogole ostatnio słodycze za mna chodza
Anet zycze szczesliwego powrotu siostry
Karlita super ta Twoja córa

Do góry