reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

cześć dziewczyny
wczoraj totalnie zakręcony dzień miałam wiec nie dałam rady jeszcze na BB.
Najpierw do pracy oddac zwolnienie to baby mnie tak przetrzymały ze szok a to brzucha chca dotknąc a to pogaduchy, i jak poszłam na 15 minut to wyszłam po 2 godzinach. A później pomagałam koleżance w projektach bo musiałyśmy kuchnie zrobić i tak się zasiedziałą ze M mnie przywoził do domu wieczorkiem bo autobusem nie chciałam się turlać a jeszcze miedzy czasie chyba miałam te skurcze przepowiadające bo myślałam ze tam u niej urodzę.
A dzisiaj taka piękna pogoda ze szok zaraz uciekam na spacer i do kumpeli kolejny dzień przed kompem i projektami ale przynajmniej jakieś zajęcie mam.
Karlita, Misia fajne zdjęcia. Karkita a ja szukałam profesjonalnego fotografa co zrobiłby mi sesje brzuszkową a tutaj tak blisko mam Ciebie
Madzieńka świetne masz te pazurki
Jeśli o kimś zapomniałam albo pominęłam to bardzo przepraszam ale jestem totalny zakręt.

reklama
cześć dziewczyny
Karkita a ja szukałam profesjonalnego fotografa co zrobiłby mi sesje brzuszkową a tutaj tak blisko mam Ciebie

ja to amatorszczyzna kochana ;) ale jak chcesz mozemy się umówić ;)

a tak na marginesie tutaj na Lublinie się jedna firma zgłaszała - poszukiwali kobiet w ciąży na sesje zdjęciowe.

o tu w śmietniku znalazłam poczytaj na końcu moze by tak do nich napisać z zapytaniem ??

https://www.babyboom.pl/forum/lublin-f203/kosz-na-smieci-36237/index3.html

a tak na marginesie to mam dla Ciebie propozycję :) ale to na pw postaram się dzisiaj Ci wysłać ;)
macie już wózek ?? ;)

Madzienka wcześniej robiła i akrylowe i żelowe oraz tipsy

cenowo przynajmniej w zeszłym roku a dokładnie rok temu byłam ostatni raz w kwietniu to założenie 80 zł a wizyta - 50 zł i w tym masz zdobienia wszelkiego rodzaju ;)

co do aparatu to działa ;) na co dzień robię zdjęcia idiotenkamerą to małe coś co miałam na zlocie ostatnio ale jeszcze nie dotarłam do instrukcji więc zdjęcia są kiepskie ;) co innego FUJI ale niestety jest duży a ja wszędzie chodzę na piechotkę i czasami nie mam jak zabrać takiego dużego aparatu bo z małą jak zwykle jest dużo do zabrania ;)
w maju robię sesję zdjęciową znajomym ;) to takie małe hobby ;) na które nie mam zazwyczaj czasu ;)

dziewczynki dzisiaj rozmawiałam z moją mamą - jest logopedą :) i zapytałam się czy może nie chciałaby przeprowadzić wykładu dla mam jak uczyć dziecko poprawnie mówić, jakie ćwiczenia wykonywać oczywiście w formie zabawy ;) powiedziała że czemu nie )) tylko nie wiem czy ktoś byłby zainteresowany :) hehehe zwłaszcza że mamy jeszcze małe dzieci ;)

Aha dziekuję, ja bede potrzebowałą numeru dam znać...a jak Ty skusisz sie daj znac z chęcią zobacze jak wyglądają.....
Ja swoje mam juz 7 lat:szok::szok::szok::szok:z mała przerwą na koniec ciąży i początek życia w trójkę...:tak::tak::tak:

Dobrze że apatar działa!!!

A CO DO LOGOPEDY TO JA JESTEM NA TAK!!!!!
Super pomysł!!!!

hej :)

Nie wiecie, gdzie w Lublinie/okolicach jest basen, na który moge zabrac małe dziecko?:)

Oprocz Nałęczowa i Motycza w Lublinie jest basen na głębokiej i tam jest basenik z ciepłą woda dla maluszków

Witajcie...pieknie za oknem tylko trochę rześko...ale zaraz na spacerek idziemy, robić babki w piaskownicy:-D:-D:-D:-Dmiłego weekendu

kurcze mieszkam na głębokiej i nic nie wiem o tym basenie ..... ??

ja swoje pazurki nosiłam 3 lata w ostatnim miesiącu przed ciążą zdjęłam i w sumie już na święta BN miałam sobie założyć ale wrócił problem z oczkiem , póżniej na dzień kobiet ale znalazły się ważniejsze rzeczy do sfinansowania ... teraz w maju na bank będziemy pod kreską ... mozę na urodziny w lipcu ;) sobie zrobię prezent :)

tak na marginesie to jeśli któraś z Was będzie potzrebowąła mebli pokojowych szaf wnękowych lub kuchni z projektem to dajcie znać - to taka subtelna reklama naszego sklepu meblowego i studia mebli kuchannych :) rabaty dla babyboom ;)

ja mam namiary na jednego ale jakoś nie mam czasu się wybrać zeby go sprawdzić ;)

jak sobie uzbierałam to mnie stać ;)
a ile byłoby godzi n w bugi i pazurków ;) hehehe

hmmm to mnie chyba jakoś ominęło na ślubie ;-)

dziękujemy :)

niestety ale pył wulkaniczny jest bardzo uciążliwy i groźny
byłoby dobrze gdyby w momencie obniżenia się chmury pyłu padały deszcze to szybko by się powietrze oczyściło .... niestety wsiąknie wszystko w ziemię ...

anet15 to widzę że też mieliście przejścia ;) słodkich snów :)

oooo oooo oooo ooooo ja Głęboka :)
jeeeeee nareszcie ktoś bliziutko :D

nooo kochana musimy się umówić na spacer :)

Pewnie, że się umówimy...najszybciej jak się da:tak::tak::tak::tak:

Wpadłam się przywitać jak zwykle w pędzie póki mała spokojna:-D:-D:-DKarlita dzięki za PW:tak::tak::tak::tak:pewnie, że jestem zainteresowana:-)...odpiszę zaraz, jeśli mała mi pozwoli, a jak nie to w najbliższej wolnej chwili:tak::tak::tak:

dziewczynki dzisiaj rozmawiałam z moją mamą - jest logopedą :) i zapytałam się czy może nie chciałaby przeprowadzić wykładu dla mam jak uczyć dziecko poprawnie mówić, jakie ćwiczenia wykonywać oczywiście w formie zabawy ;) powiedziała że czemu nie )) tylko nie wiem czy ktoś byłby zainteresowany :) hehehe zwłaszcza że mamy jeszcze małe dzieci ;)

super !!!:tak:to mamy już tematy na kolejne 2 spotkania:-)

Witam o tak dla co niektórych o dziwnej porze:tak::-).

BTW Tak się śmieję w duchu że chyba jesteśmy najbardziej zakręconą i baaardzo aktywną grupą regionalną :tak:- że admini nie mają nas jeszcze dosyć:eek::confused:;-):tak::-D:-D?

Marta:szok::szok::szok: kobieto jak Ty dajesz radę.

kurcze mieszkam na głębokiej i nic nie wiem o tym basenie ..... ??

j

karlita to gdzieś podobno na UP jest, też słyszałam o tym basenie

Witajcie!
ładne słoneczko mamy, ale zimno trochę, taki chłodny wiatr.
miałam coś jeszcze pisać, ale zerkam w TV i mi wyleciało z głowy, zaglądne później:tak:

Karlita PW!!!!!!!

odczytałam PW i odpisałam

misia obiecane fotki naszej spacerówki ;) mam nadzieję że jak się spotkamy to ją sobie dokładnie obejrzysz ;)

ogólnie jestem bardzo zadowolona jak na miejski wózek Delti Cat sprawuje się doskonale no może przednie kółka zamieniłabym na pompowane ale ja się przesiadłam z 4kołowego pompowanego ;)
To co mi najbardziej odpowiada w tym modelu to to jak się składa, no mówię Wam rewelka. Nie dość ze można to zrobić jedną ręką (ma pneumatyczne wspomaganie składania) to jeszcze po złożeniu jest tak mały że nawet na zakupy do marketu go zabieramy bo tak jest nam wygodniej a raczej wygodniej jest Gabi ;) Do tego jest duży kosz na zakupy :p więc jak latam po mieście to przynajmniej wiem ze mam gdzie pomieścić zakupy :) Stelaż aluminiowy lekki a wózek bardzo zwrotny ;)

a tak się składa stelaż ;)

co do basenu to jakoś nie mam zaufania do tej placówki ;) nie wiem dlaczego ;)
gdybym miała drugie autko do dyspozycji to pewnie byśmy jeździły z Gabi do "Aqua Residence" w Uniszowicach bo tam jest bardzo fajnie - byłam tam parę razy a chrześnicą jak była mała.... mają super warunki!!

co do pazurków już się dowiedziałam bo przed chwilą bratową umawiałam ;)
Pani Monia otworzyła swój salon na Górskiej 1, koszty: założenie -100zł, uzupełnienie z ozdobieniem - 60 zł
możecie się powołać na Karolinę z Aventii ;)

Ostatnia edycja:
reklama
odczytałam PW i odpisałam

misia obiecane fotki naszej spacerówki ;) mam nadzieję że jak się spotkamy to ją sobie dokładnie obejrzysz ;)

ogólnie jestem bardzo zadowolona jak na miejski wózek Delti Cat sprawuje się doskonale no może przednie kółka zamieniłabym na pompowane ale ja się przesiadłam z 4kołowego pompowanego ;)
To co mi najbardziej odpowiada w tym modelu to to jak się składa, no mówię Wam rewelka. Nie dość ze można to zrobić jedną ręką (ma pneumatyczne wspomaganie składania) to jeszcze po złożeniu jest tak mały że nawet na zakupy do marketu go zabieramy bo tak jest nam wygodniej a raczej wygodniej jest Gabi ;) Do tego jest duży kosz na zakupy :p więc jak latam po mieście to przynajmniej wiem ze mam gdzie pomieścić zakupy :) Stelaż aluminiowy lekki a wózek bardzo zwrotny ;)

a tak się składa stelaż ;)

co do basenu to jakoś nie mam zaufania do tej placówki ;) nie wiem dlaczego ;)
gdybym miała drugie autko do dyspozycji to pewnie byśmy jeździły z Gabi do "Aqua Residence" w Uniszowicach bo tam jest bardzo fajnie - byłam tam parę razy a chrześnicą jak była mała.... mają super warunki!!

co do pazurków już się dowiedziałam bo przed chwilą bratową umawiałam ;)
Pani Monia otworzyła swój salon na Górskiej 1, koszty: założenie -100zł, uzupełnienie z ozdobieniem - 60 zł
możecie się powołać na Karolinę z Aventii ;)

bardzo fajny ten wózek wieczorkiem napisze Ci na pw mój adres
a co do tego salonu to My wcześniej z M mieliśmy tam kwiaciarnie wiec znam ten lokal troche z innej strony a ta dziewczynba nawet niezle robi tak słyszałam

Do góry