reklama
maltanka
Fanka BB :)
A i wreszcie byłam u fryzjera ale zła jestem bo nie tak chciałam żeby mnie obcięła![]()

A dziewczyny slyszalyscie na bank o tym wulkanie?
Sundey to paranoja co piszesz o tym pyle, to co? To jeszcze nas zamkną w domach i nie pozwolą wychodzić?Ja już nie chcę tego słyszeć, wystarczy mi tragedia pod Smoleńskiem i te podejrzenia że jednak to nie była katastrofa :-
-
-(
wiecie co mnie też już zaczyna to denerwować, wszędzie w kólko jedno i to samo telewizja, internet radio,

karlita nie ma co sie przejmowac... na sile nikogo nie uszczesliwisz, chca wieze to kup w takiej cenie w jakiej uwazasz i tyle. Tylko szkoda, ze nie to takie wymuszone troche, bo "prezent" ma trochę inną definicję...ale co zroic![]()
a ja jestem innego zdania, też nie byłabym happy jakby ktoś kupił mi coś co już mam i mi się nie przyda, kasa wyrzucona w błoto, a tak to przynajmniej wie z czego dziecko będzie zadowolone.
600zl to dla mnie bardzo duzo!!!
dla mnie też

sunday_ dla mnie to też dużo ale jakby to powiedzieć moja chrześnica jest z bogatszej rodziny od chrzestnego dostaje laptopa ... i trochę byłoby mi głupio wyskoczyć z zegarkiem ....

600 złmatko...to prawie jak na ślub prezent
co to się dzieje??
to ile trzeba by na ślub dać, 2000

No wlasnie i jeszcze te miejsca!!!Małe wesela!!

ale najlepsze było na komunii gdzie mój znajomy był chrzestnymi kupił rower i to taki lepszy a usłyszał "ja nie chciałam roweru chciałam komputer ale obciach" ;/

masakra!!!Mój chrzesniak jak dostawal prezenty na komunie-pieniadze to liczyl od razu!!!
no właśnie teraz małych materialistów się chowa

misia fajna fotka

karlita Gabi słodka
anet ale masz ładny widok:-)

madzienka ładne pazurki

fogia szczerze współczuje przerzyć:-(
a ja oglądałam dzisiaj wiadomości i mówili o tym pyle, już nie pamiętam czy chodziło o ostatnią erupcję tego samego wulkanu czy innego, w każdym razie chodził o pył, że po wybuchu utrzymywał się w powietrzu jeszcze rok czasu

witajcie.... ja padam....co sie z moim dzieckienm dzieje to szok normalnie...jeczy i jeczy-nie wiadomo dlaczego.... w dsodatku mnie jakies chorobsko bierze i calkiem nie do zycia jestenm,glowa boli, miesnie wszystkie tak samo,,,no masakra jakas.....mam nadzieje ze sie nie gniewwacie....pamietam o was-tylko nie bardzo ma,m czas............ niestety......
maltanka
Fanka BB :)
mataka wracaj szybko do zdrowia
a mała może na ząbki marudzi?

anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Dokladnie tak samo mysle600zl to dla mnie bardzo duzo!!!To jest istne szalenstwo z komuniami, zwykle psucie dzieci, ale nie tylko na komunie dzieciaki dostaja takie "prezenty".
Moj maz jak komunia chrzesniaka byla 2 lata temu,to siorka meza(bo jest u jej syna w kumach) powiedziala ze dasz tysiaka i nie musisz przychodzic

No chrzesni na slub to minimum 2 tys dajaanet[/B] ale masz ładny widok:-)hmmm lawenda.

Maltanka,to nie lawenda(choc bardzo podobna) to szalwia lekarska tak kwitnie,na nasienie mielismy w tamtym roku zostawione.....
a ja zajzalam zeby sie pozegnac,bo cos spanie mnie dzis bierze...ale jak zobaczylam dyskusje na temat komunii,to przypomnial mi sie meza chrzesniak

Karlita,Gabi slicznosci,mozna by schrupac...hi,hi....
Ale teraz juz spadam...DOBRANOC i milego wekendu!!!
Ostatnia edycja:
reklama
misia a skad Ty jestes?Pewnie pisalas juz o tym ale ja nie mam pamieci dobrej! :-(
Okolice Racławickich i Popiełuszki, niedaleko liceum Staszica, czyli w zasadzie centrum;-);-);-);-)
też ładnie
misia fajna fotka![]()
a czy jest ktoś z centrum centrum ??![]()
Dziękuję

wiecie co mnie też już zaczyna to denerwować, wszędzie w kólko jedno i to samo telewizja, internet radio,ja wszystko rozumiem, ale żeby na wszystkich kanałach to samo puszczać
do tego te media wszystko tak wyolbrzymaiają, aż się niedobrze robi.
to ile trzeba by na ślub dać, 2000ja dostałam od chrzestnego rower, a od chrzestnej złoty pierścionek
![]()
ooo...ja też dostałam złoty pierścionek i walkmana (ale polskiej produkcji;-))