reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
dzięki :) czasami bawię się aparatem ;) ale zdecydowanie mam na to za mało czasu a ostatnio mąż zalał mi mój aparat kawa i jak chciał oczyścić to odłamał mi pokrętełko ...

tu kilka fotek ;)

ps jest tu jakaś prywatna galeria widoczna tylko dla użytkowników
??

misia dzieki za foto, slicznie wygladasz :):):) Natalka pewnie też :p
karlita no wlasnie nie ma :( jak juz wszystkie zgodnie przyznalysmy przydalaby sie, trzeba jeszcze ten temat poruszyc na spotkaniu :) Gabi extra modeleczka :)

karlita Gabi jest rozkoszna!!!!
sienio zlozylas w koncu karte do przedszkola bo juz nie pamietam czy moiwlas o tym

Ostatnia edycja:

A i wreszcie byłam u fryzjera ale zła jestem bo nie tak chciałam żeby mnie obcięła:angry::angry::angry:

:baffled: no tak dobrego fryzjera to teraz ze świecą szukać, ja też się teraz rozglądam za jakimś w Lublinie:baffled:

A dziewczyny slyszalyscie na bank o tym wulkanie?

Sundey to paranoja co piszesz o tym pyle, to co? To jeszcze nas zamkną w domach i nie pozwolą wychodzić? :szok::szok: Ja już nie chcę tego słyszeć, wystarczy mi tragedia pod Smoleńskiem i te podejrzenia że jednak to nie była katastrofa :-:)-:)-(

wiecie co mnie też już zaczyna to denerwować, wszędzie w kólko jedno i to samo telewizja, internet radio, :baffled:ja wszystko rozumiem, ale żeby na wszystkich kanałach to samo puszczać:crazy: do tego te media wszystko tak wyolbrzymaiają, aż się niedobrze robi.

karlita nie ma co sie przejmowac... na sile nikogo nie uszczesliwisz, chca wieze to kup w takiej cenie w jakiej uwazasz i tyle. Tylko szkoda, ze nie to takie wymuszone troche, bo "prezent" ma trochę inną definicję...ale co zroic :p

a ja jestem innego zdania, też nie byłabym happy jakby ktoś kupił mi coś co już mam i mi się nie przyda, kasa wyrzucona w błoto, a tak to przynajmniej wie z czego dziecko będzie zadowolone.

600zl to dla mnie bardzo duzo!!!

dla mnie też:szok: małe wesela:eek::baffled:

sunday_ dla mnie to też dużo ale jakby to powiedzieć moja chrześnica jest z bogatszej rodziny od chrzestnego dostaje laptopa ... i trochę byłoby mi głupio wyskoczyć z zegarkiem ....

:szok: karlita ale nie zastaw się a postaw się.:no: uważam, że powinnaś dać tyle na ile cię stać.

600 zł:szok::szok::szok::szok:matko...to prawie jak na ślub prezent:szok::szok::szok:co to się dzieje??

to ile trzeba by na ślub dać, 2000:baffled: ja dostałam od chrzestnego rower, a od chrzestnej złoty pierścionek:tak:

No wlasnie i jeszcze te miejsca!!!Małe wesela!!

:tak::tak::tak:

ale najlepsze było na komunii gdzie mój znajomy był chrzestnymi kupił rower i to taki lepszy a usłyszał "ja nie chciałam roweru chciałam komputer ale obciach" ;/

:szok::szok::szok:

masakra!!!Mój chrzesniak jak dostawal prezenty na komunie-pieniadze to liczyl od razu!!!

no właśnie teraz małych materialistów się chowa:baffled::baffled::baffled:

misia fajna fotka:tak:
karlita Gabi słodka
anet ale masz ładny widok:-):tak:hmmm lawenda.
madzienka ładne pazurki:tak:
fogia szczerze współczuje przerzyć:-(

a ja oglądałam dzisiaj wiadomości i mówili o tym pyle, już nie pamiętam czy chodziło o ostatnią erupcję tego samego wulkanu czy innego, w każdym razie chodził o pył, że po wybuchu utrzymywał się w powietrzu jeszcze rok czasu:szok::szok::szok:

witajcie.... ja padam....co sie z moim dzieckienm dzieje to szok normalnie...jeczy i jeczy-nie wiadomo dlaczego.... w dsodatku mnie jakies chorobsko bierze i calkiem nie do zycia jestenm,glowa boli, miesnie wszystkie tak samo,,,no masakra jakas.....mam nadzieje ze sie nie gniewwacie....pamietam o was-tylko nie bardzo ma,m czas............ niestety......

600zl to dla mnie bardzo duzo!!!To jest istne szalenstwo z komuniami, zwykle psucie dzieci, ale nie tylko na komunie dzieciaki dostaja takie "prezenty".
Dokladnie tak samo mysle
Moj maz jak komunia chrzesniaka byla 2 lata temu,to siorka meza(bo jest u jej syna w kumach) powiedziala ze dasz tysiaka i nie musisz przychodzic:szok:....az w szoku bylam,wczesniej co prawda sie poklocili,ale to nie powod zeby takie rzeczy gadac....:no:....a najlepsze bylo to ze rok wczesniej byla komunia jej corki i jeszcze u nas mieszkali,wiec w domu robili,a za rok sie wyprowadzili do nowego mieszkania i nam 2 pokoje zwolnili,wiec my sobie odremontowalismy,i tak stal jeden wolny pusty...no i ona z tekstem czy by moze komuni Daniela nie zrobic u nas w tym pustym pokoju,bo im sie mieszkanie nowe zniszczy i panele jak ludzie beda chodzic:szok:....no wtedy to ja nie wytrzymalam juz tego....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:...od tego ta klotnia sie z moim mezem,ania zaczela...a na koniec powiedziala wlasnie o tych pieniadzach:baffled:
anet[/B] ale masz ładny widok:-):tak:hmmm lawenda.
No chrzesni na slub to minimum 2 tys daja:szok:,poglupieli ci ludzie juz calkiem....:baffled:
Maltanka,to nie lawenda(choc bardzo podobna) to szalwia lekarska tak kwitnie,na nasienie mielismy w tamtym roku zostawione.....

a ja zajzalam zeby sie pozegnac,bo cos spanie mnie dzis bierze...ale jak zobaczylam dyskusje na temat komunii,to przypomnial mi sie meza chrzesniak:baffled::baffled::baffled:
Karlita,Gabi slicznosci,mozna by schrupac...hi,hi....
Ale teraz juz spadam...DOBRANOC i milego wekendu!!!

Ostatnia edycja:
jeszcze wpadlam na chwileczke powiedziec Wam dobranoc.moje dziecie juz spi a ja czekam na M, spadam rozkladac lozko i pod prysznic.
Dobrej nocki Wam życze!!!!

reklama
misia a skad Ty jestes?Pewnie pisalas juz o tym ale ja nie mam pamieci dobrej! :-(

Okolice Racławickich i Popiełuszki, niedaleko liceum Staszica, czyli w zasadzie centrum;-);-);-);-)

też ładnie :confused2:

misia fajna fotka :)

a czy jest ktoś z centrum centrum ?? ;)

Dziękuję:tak::tak::tak:Nie wiem, czy ja się łapię na centrum centrum;-);-)

wiecie co mnie też już zaczyna to denerwować, wszędzie w kólko jedno i to samo telewizja, internet radio, :baffled:ja wszystko rozumiem, ale żeby na wszystkich kanałach to samo puszczać:crazy: do tego te media wszystko tak wyolbrzymaiają, aż się niedobrze robi.

to ile trzeba by na ślub dać, 2000:baffled: ja dostałam od chrzestnego rower, a od chrzestnej złoty pierścionek:tak:

ooo...ja też dostałam złoty pierścionek i walkmana (ale polskiej produkcji;-)):-D:-D:-D...pierścionek nosiłam długo...w zasadzie dopóki nie założyłam zaręczynowego:tak::tak::tak:

Do góry