maltanka
Fanka BB :)
ooo...ja też dostałam złoty pierścionek i walkmana (ale polskiej produkcji;-))...pierścionek nosiłam długo...w zasadzie dopóki nie założyłam zaręczynowego
![]()
ja do tej pory noszę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ooo...ja też dostałam złoty pierścionek i walkmana (ale polskiej produkcji;-))...pierścionek nosiłam długo...w zasadzie dopóki nie założyłam zaręczynowego
![]()
ja też się teraz rozglądam za jakimś w Lublinie![]()
jak sobie uzbierałam to mnie staćkarlita ale nie zastaw się a postaw się. uważam, że powinnaś dać tyle na ile cię stać.
hmmm to mnie chyba jakoś ominęło na ślubie ;-)to ile trzeba by na ślub dać, 2000
dziękujemykarlita Gabi słodka
niestety ale pył wulkaniczny jest bardzo uciążliwy i groźnya ja oglądałam dzisiaj wiadomości i mówili o tym pyle, już nie pamiętam czy chodziło o ostatnią erupcję tego samego wulkanu czy innego, w każdym razie chodził o pył, że po wybuchu utrzymywał się w powietrzu jeszcze rok czasu
oooo oooo oooo ooooo ja GłębokaOkolice Racławickich i Popiełuszki, niedaleko liceum Staszica, czyli w zasadzie centrum;-);-);-);-)
nooo kochana musimy się umówić na spacerNie wiem, czy ja się łapię na centrum centrum
Na pewno trafię - ostatnio w grudniu Anacondzie na GG pisałam jak do mnie dojechać i o dziwo trafiła;-)No to dzieki serdeczne....czy mam cie poinstruowac,jak dojechac do mnie?Bo to wsumie, jak odbijesz w Dorohuczy to potem caly czas prosto,przez Trawniki,kolo kosciola,caly czas glowna szosą,mijasz elewator zbozowy,potem bedzie jedna gora,a ja w samym dolku mieszkam(na trasie Trawniki-Fajslawice),przy samej szosie po lewej stronie(tam same domy po lewej....hi,hi....i jest ich tylko kilka:-)
A tak wyglada moja chalupka....tylko teraz balkon jest rozowy....(wstawilam zalacznik)
SuperJa juz po pazurkach...to moje dzisiejsze szaleństwo![]()
Kochana nie te czasy;-) - ja dostałam 2 takie zestawy - jeden od brata a drugi od chrzestnego i złota sporo.Rower dostałam w zerówce pod choinkę - ja na szczęście takich wydatków nie mam bo nikt mnie za chrzestną nie wziąłJ
600 złmatko...to prawie jak na ślub prezent
co to się dzieje??kiedyś były symboliczne....rower to już był super extra wydatek...a z reguły kończyło się na zestawie długopis+zegarek (taki co wszyscy dostawali
)
A to zapraszam ;-)moja w Lubliniew zajeździe ale jeszcze nie wiem jakim
bo nie dostałam zaproszenia
a pamięć mam kiepską więc nie pamiętam nazwy
a u męża mamy komunię gdzieś pod Chełmem
![]()
Cierpliwościps jest tu jakaś prywatna galeria widoczna tylko dla użytkowników ??
Super by byłodziewczynki dzisiaj rozmawiałam z moją mamą - jest logopedąi zapytałam się czy może nie chciałaby przeprowadzić wykładu dla mam jak uczyć dziecko poprawnie mówić, jakie ćwiczenia wykonywać oczywiście w formie zabawy
powiedziała że czemu nie )) tylko nie wiem czy ktoś byłby zainteresowany
hehehe zwłaszcza że mamy jeszcze małe dzieci
![]()
gdyby komunia była w sobotę to czemu nieA to zapraszam ;-)na grilla
:-).
lecęCierpliwości - poczytaj nasz lubelski regulamin.
okSuper by było, mój Olek korzysta z logopedy w przedszkolu i jak miał 2,5 roku to chodziliśmy bo nie mówił i swoje negatywne emocje wyrażał za pomocą gryzienia.Na spotkaniu sobotnim poruszysz temat.
przecież my nic złego nie robimy spokojne kobitki jesteśmyBTW Tak się śmieję w duchu że chyba jesteśmy najbardziej zakręconą i baaardzo aktywną grupą regionalną - że admini nie mają nas jeszcze dosyć?
pogoda BOSKA!! ale chyba nie wyjdę z Gabi na spacer ....O przejaśnia się.
hej
Nie wiecie, gdzie w Lublinie/okolicach jest basen, na który moge zabrac małe dziecko?![]()
Witam wszystkich!!! Śliczne słonko,ale chyba jest zimno!!!:-(