reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
ja też się teraz rozglądam za jakimś w Lublinie:baffled:

ja mam namiary na jednego ale jakoś nie mam czasu się wybrać zeby go sprawdzić ;)

karlita ale nie zastaw się a postaw się. uważam, że powinnaś dać tyle na ile cię stać.
jak sobie uzbierałam to mnie stać ;)
a ile byłoby godzi n w bugi i pazurków ;) hehehe

to ile trzeba by na ślub dać, 2000
hmmm to mnie chyba jakoś ominęło na ślubie ;-)

karlita Gabi słodka
dziękujemy :)

a ja oglądałam dzisiaj wiadomości i mówili o tym pyle, już nie pamiętam czy chodziło o ostatnią erupcję tego samego wulkanu czy innego, w każdym razie chodził o pył, że po wybuchu utrzymywał się w powietrzu jeszcze rok czasu
niestety ale pył wulkaniczny jest bardzo uciążliwy i groźny
byłoby dobrze gdyby w momencie obniżenia się chmury pyłu padały deszcze to szybko by się powietrze oczyściło .... niestety wsiąknie wszystko w ziemię ...

anet15 to widzę że też mieliście przejścia ;) słodkich snów :)

Okolice Racławickich i Popiełuszki, niedaleko liceum Staszica, czyli w zasadzie centrum;-);-);-);-)
oooo oooo oooo ooooo ja Głęboka :)
jeeeeee nareszcie ktoś bliziutko :D

Nie wiem, czy ja się łapię na centrum centrum
nooo kochana musimy się umówić na spacer :)

dziękuję kochana :) gratulacje z okazji rosnącej fasolki :)

mała nam dalej szaleje - wyspała się popołudniu to teraz będzie hulać ;) ale cieszę się że udało jej się dłużej pospać :)

Karlita jak będe potrzebowała namiarów na ta manikurzystke napiszę...na razie moje pracuje...
A jakie ona robi..akrylowe czy żelowe???I jak cenowo???
Gabi cudna, taki cukiereczek...a zdjęcia cudne....
Co z aparatem??bedzie dzialal bez tego pokrętełka

Mataka zdróweczka!!!!

Dziękuje Wam za miłe słówka o moich pazurkach:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Coś jeszcze mialam Wam napisac...hmmmmm

Madzienka wcześniej robiła i akrylowe i żelowe oraz tipsy

cenowo przynajmniej w zeszłym roku a dokładnie rok temu byłam ostatni raz w kwietniu to założenie 80 zł a wizyta - 50 zł i w tym masz zdobienia wszelkiego rodzaju ;)

co do aparatu to działa ;) na co dzień robię zdjęcia idiotenkamerą to małe coś co miałam na zlocie ostatnio ale jeszcze nie dotarłam do instrukcji więc zdjęcia są kiepskie ;) co innego FUJI ale niestety jest duży a ja wszędzie chodzę na piechotkę i czasami nie mam jak zabrać takiego dużego aparatu bo z małą jak zwykle jest dużo do zabrania ;)
w maju robię sesję zdjęciową znajomym ;) to takie małe hobby ;) na które nie mam zazwyczaj czasu ;)

dziewczynki dzisiaj rozmawiałam z moją mamą - jest logopedą :) i zapytałam się czy może nie chciałaby przeprowadzić wykładu dla mam jak uczyć dziecko poprawnie mówić, jakie ćwiczenia wykonywać oczywiście w formie zabawy ;) powiedziała że czemu nie )) tylko nie wiem czy ktoś byłby zainteresowany :) hehehe zwłaszcza że mamy jeszcze małe dzieci ;)

Witam o tak dla co niektórych o dziwnej porze:tak::-).
Po szkoleniu i odebraniu młodych jakiegoś doła złapałam :-:)eek: i o 20:30 poszłam spać:confused2: i wstałam o 2:30 żeby interesu dopilnować;-):tak: a i moja przyszła szefowa szarlotkę zamówiła na dziś i właśnie się piecze:tak:.
No to dzieki serdeczne....czy mam cie poinstruowac,jak dojechac do mnie?Bo to wsumie, jak odbijesz w Dorohuczy to potem caly czas prosto,przez Trawniki,kolo kosciola,caly czas glowna szosą,mijasz elewator zbozowy,potem bedzie jedna gora,a ja w samym dolku mieszkam(na trasie Trawniki-Fajslawice),przy samej szosie po lewej stronie(tam same domy po lewej....hi,hi....i jest ich tylko kilka:-)
A tak wyglada moja chalupka....tylko teraz balkon jest rozowy....(wstawilam zalacznik)
Na pewno trafię - ostatnio w grudniu Anacondzie na GG pisałam jak do mnie dojechać i o dziwo trafiła;-):tak::-D:-D.
Ja juz po pazurkach...to moje dzisiejsze szaleństwo
b119992488047856690216c.gif
Super :cool:bardzo stylowe:tak::-).

J
600 zł:szok::szok::szok::szok:matko...to prawie jak na ślub prezent:szok::szok::szok:co to się dzieje??kiedyś były symboliczne....rower to już był super extra wydatek...a z reguły kończyło się na zestawie długopis+zegarek (taki co wszyscy dostawali:-D:-D:-D)
Kochana nie te czasy;-) - ja dostałam 2 takie zestawy - jeden od brata a drugi od chrzestnego i złota sporo.Rower dostałam w zerówce pod choinkę - ja na szczęście takich wydatków nie mam bo nikt mnie za chrzestną nie wziął:no::-:)confused2: ale M ma 3 - dwie dziewczyny z jednego rocznika(gimnazjum) i chrześniaka co w czerwcu roczek będzie miał.:tak:
moja w Lublinie :) w zajeździe ale jeszcze nie wiem jakim ;) bo nie dostałam zaproszenia :p a pamięć mam kiepską więc nie pamiętam nazwy ;) a u męża mamy komunię gdzieś pod Chełmem :)
A to zapraszam ;-):tak: na grilla:tak::-).
ps jest tu jakaś prywatna galeria widoczna tylko dla użytkowników ??
Cierpliwości:tak: - poczytaj nasz lubelski regulamin;-).
dziewczynki dzisiaj rozmawiałam z moją mamą - jest logopedą :) i zapytałam się czy może nie chciałaby przeprowadzić wykładu dla mam jak uczyć dziecko poprawnie mówić, jakie ćwiczenia wykonywać oczywiście w formie zabawy ;) powiedziała że czemu nie )) tylko nie wiem czy ktoś byłby zainteresowany :) hehehe zwłaszcza że mamy jeszcze małe dzieci ;)
Super by było:tak::tak::cool:, mój Olek korzysta z logopedy w przedszkolu i jak miał 2,5 roku to chodziliśmy bo nie mówił i swoje negatywne emocje wyrażał za pomocą gryzienia.Na spotkaniu sobotnim poruszysz temat.
BTW Tak się śmieję w duchu że chyba jesteśmy najbardziej zakręconą i baaardzo aktywną grupą regionalną :tak:- że admini nie mają nas jeszcze dosyć:eek::confused:;-):tak::-D:-D?
O przejaśnia się:-D:-D.

Witam wszystkich!!! Śliczne słonko,ale chyba jest zimno!!!:-( Zaraz zabieram sie za śniadanie, potem chyba wybierzemy sie do moich rodzicow-jakos mi sie nie chce ale juz sie umowilismy.:eek::baffled:
Marta ty kobieto prowadzisz nocne życie!!!Kiedy śpisz????:eek::szok:

reklama
A to zapraszam ;-):tak: na grilla:tak::-).
gdyby komunia była w sobotę to czemu nie ;) ale że to niedziela to tak jakoś nijak ;)

Cierpliwości - poczytaj nasz lubelski regulamin.
lecę ;)

Super by było:tak::tak::cool:, mój Olek korzysta z logopedy w przedszkolu i jak miał 2,5 roku to chodziliśmy bo nie mówił i swoje negatywne emocje wyrażał za pomocą gryzienia.Na spotkaniu sobotnim poruszysz temat.
ok :)

U nas lepiej Gabi już miała lepszą noc ... katar odpuszcza ale za to kaszel się nasila ...i jest taki ... hmmm jak to ująć głęboki .... jutro jadę do mojej babci jest lekarzem niech małą osłucha i w razie czego w poniedziałek pójdę z małą do pediatry niech ją obejrzy.

BTW Tak się śmieję w duchu że chyba jesteśmy najbardziej zakręconą i baaardzo aktywną grupą regionalną - że admini nie mają nas jeszcze dosyć?
przecież my nic złego nie robimy spokojne kobitki jesteśmy :)

O przejaśnia się.
pogoda BOSKA!! ale chyba nie wyjdę z Gabi na spacer ....

hej :)

Nie wiecie, gdzie w Lublinie/okolicach jest basen, na który moge zabrac małe dziecko?:)

osobiście mogę Ci polecić

"Aqua Residence" Basen
Adres:
21-030 Uniszowice
Telefon : Tel (81) 5020990

tu jest link z opisem zajęć

Aqua Residence

i w Nałęczowie w Spa też można z maluszkami chodzić :)

Witam wszystkich!!! Śliczne słonko,ale chyba jest zimno!!!:-(

dzień dobry - na dworze dość chłodno i wiatr jest zimny

Do góry