reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

my juz jestesmy...poszałaly maluchy w Bugi...

to super, że spotkanko się udało:tak:

Hej, już wolniejsza jestem a zajrzałam na chwilkę bo udało mi się załatwić osobę do przeprowadzenia pierwszej pomocy na następnym naszym sabacie.:tak::cool:

super:-) mam nadzieję, że uda się jeszcze jakiś dobry termin ustalić bo podejrzewam, że będzie dużooo chętnych

hej
zazdroszcze Wam tych wspólnych spacerków:)) chyba sie na Czechów przeprowadzę:):)

hehe zapraszamy:-);-)
karlita, a na co Ty chodzisz w tym mieście kobiet?:sorry:

a ja dziwiłam się dzisiaj Kubusiowi antuanet, że śpi tak długo i co moje dopiero wstało 3 h spał:szok::baffled:

reklama
Witajcie
My dopiero wrócilysmy:-) Bylysmy w tej sali na Globusie, bo stwierdzilysmy, ze w Bugi juz dawno dziewczyn nie ma :-p tez fajnie bylo :-D napewno bedziemy robily czesciej takie wypady:tak::tak:
zmykam robic jedzonko, bede pozniej papa

Witam :-):-):-)
My już po wizycie u naszej pani laryngolog no i tylko potwierdziła że wszystko dobrze i się szczerze pożegnałyśmy na jak najdłużej :-D:-D:-D Cieszę się że wreszcie z tymi uszami będzie spokój.
Maja oczywiście po przedszkolu zaczęła znowu gadkę o tą lalkę ale jakoś udało mi się jej wybić ją z głowy, może nie koniecznie wybić ale odłożyć ten zakup do czasu jak będą pieniążki czyli zapewne do "nigdy" bo znając moje dziecko to za tydzień już nie będzie pamiętała o tej lalce :-D:-D:-D
My też posiedziałyśmy trochę na placu zabaw a teraz już w domku siedzimy i czekamy na tatę :tak::tak::tak: a przy okazji kurtkę sobie piorę bo przy kieszeniach się przybrudziła :szok::szok::szok:

Witajcie
My dopiero wrócilysmy:-) Bylysmy w tej sali na Globusie, bo stwierdzilysmy, ze w Bugi juz dawno dziewczyn nie ma :-p tez fajnie bylo :-D napewno bedziemy robily czesciej takie wypady:tak::tak:
zmykam robic jedzonko, bede pozniej papa

Super ze wypad udany, szkoda że nie udało nam się spotkać...ale nadrobimy to....

Tez słyszałam o tej sali, tyle że cenowo chyba wychodzi drożej...my dzisiaj byliśmy ponad 3 godziny:szok::szok::szok:ale kiedyś możemy tam spotkać się:tak::tak::tak:my chętnie....

Najbliższe w czwartek w Bugi jak ktoś chciałby sie spotkać...ja będe na pewno, może Marzenka też:-)pozniej w sobote...:happy::happy::happy:

jestem zalamana, moj maz juz wylecial. boze jak ja przezyje te pol roku. kurde no.

Trzymaj sie:tak::tak::tak:

Marz nam tez było bardzo miło spotkac sie....:tak::tak::tak::tak:

A ja mam do Was prosbe możecie napisac mi swoje imiona....bede powoli uczyla sie was na spotkanie:-D:-D:-D:-Dbo na miejscu to na pewno nie zapamietam:laugh2::laugh2::laugh2:

Z tego co pamietam....
maltanka-Kasia
anaconda-Beatka
marz21-Marzenka
karlita-Karolina
Marta-wiadomo;-)

Super ze wypad udany, szkoda że nie udało nam się spotkać...ale nadrobimy to....
Tez słyszałam o tej sali, tyle że cenowo chyba wychodzi drożej...my dzisiaj byliśmy ponad 3 godziny:szok::szok::szok:ale kiedyś możemy tam spotkać się:tak::tak::tak:my chętnie....

Najbliższe w czwartek w Bugi jak ktoś chciałby sie spotkać...ja będe na pewno, może Marzenka też:-)pozniej w sobote...:happy::happy::happy:
niom tu 12 zl pierwsza godz i 6 nastepna, ale bylam ciekawa jak to wyglada :) a i mam na imie Katarzyna :)

Trzymaj sie:tak::tak::tak:

Marz nam tez było bardzo miło spotkac sie....:tak::tak::tak::tak:

A ja mam do Was prosbe możecie napisac mi swoje imiona....bede powoli uczyla sie was na spotkanie:-D:-D:-D:-Dbo na miejscu to na pewno nie zapamietam:laugh2::laugh2::laugh2:

Z tego co pamietam....
maltanka-Kasia
anaconda-Beatka
marz21-Marzenka
karlita-Karolina
Marta-wiadomo;-)

Madzienka super pomysł ja mam z tym wielki problem dla mnie najlepiej jakbyscie mialy plakietki:-D:-D:-D:-D:-D

karlita, a na co Ty chodzisz w tym mieście kobiet?:sorry:

przed ciążą chodziłam i na fitness i na siłownie
teraz chciałam wrócić ale Gabi jest za mała na mini klub nie mam jej z kim zostawić a mąż no cóż miał wracać max o 19stej ale np jeszcze teraz go nie ma :(
wiec bez sensu :( bo na 20:30 zostają mi same pilatesy ...
zaczyna mnie wkurzać moje ciało a jakoś w domu nie mogę się zmoblilizować zawsze jest coś ważniejszego ... z resztą jak jestem z małą od rana do nocy zajmij sie domem, ugotuj, ucz się ... ja nie wiem jak niektóre kobitki radzą sobie z 2 małych szkrabów....

ale moze na jakąś dietę przejdę ??
ale chyba puki mała na piersi to też nie bardzo ....

Witajcie
My dopiero wrócilysmy Bylysmy w tej sali na Globusie, bo stwierdzilysmy, ze w Bugi juz dawno dziewczyn nie ma tez fajnie bylo napewno bedziemy robily czesciej takie wypady

kochana jak będziesz się wybierać na GLOBUS to dawaj znać bo ja na Globus mam 30 min piechotką :-D

mezatka trzymaj się dzielnie - mój tata w sobotę wylatuje ehhh nie wiem czy przed BN się przyleci ...

czy mąż będzie miał dostęp do internetu ??
bo przy takim kontakcie jest lepiej

A ja mam do Was prosbe możecie napisac mi swoje imiona....bede powoli uczyla sie was na spotkanie bo na miejscu to na pewno nie zapamietam:laugh2:
słonko któraś z nas taką fotkę dała z podpisami - ale nie pamiętam która z dziewczyn ;) a niestety sobie nie zapisałam fotki a szkoda ;)

hmmm a moze kupić identyfikatory ?? :) albo takie etykietki do naklejenia ;)

albo zrobić fotkę i podpisać nicami i imionami hehehe :)

moje słoneczko padło o 18:30 obawiam się ze jeszcze się obudzi ;)
ale dzięki temu mogłam do Was zajrzeć :*

reklama
maltanka mi Kuba też zazwyczaj śpi 2-3 godziny, ale dzisiaj nie wiem co mu się stało. Rano byłam z nim na spacerze 1,5h i się chyba zmęczył.Ale Hubercik też ładnie pospał.:-)
madzienka,marz super że udało Wam się spotkać. Strasznie żałuję że tak późno wyruszyliśmy no ale nie chciałam mu przerywać snu. W sobotę na pewno będę:tak:
marta1981 to super temacik się szykuje na spotkanko, tym bardziej muszę być.
anaconda27 cieszę się że Majeczka zdrowa, trochę odetchnie od tych leków.
mezatkaa trzymaj się, będzie dobrze. Napewno dacie radę i nie zauważysz kiedy minie pół roku:-)
sienio spotkanko super! Mały mi zasnął przed 19 taki był spompowany, opowiedział tatusiowi i poszedł spać.:tak:To w następnym tygodniu gdzie się wybieramy?Bo w sumie jutro też jest dzień....a na Morwową mamy blisko.
Mąż pojechał na chwilę gdzieś do centrum to chwila na BB. Muszę jeszcze zdjęcia zgrać z aparatu bo szpitalne i inne Kubusiowe ale jakoś tak schodzi. A tak wogóle to Aneta jestem:tak:

Do góry